#17 Burak Yılmaz

Bu sene isterse 100 gol atsın, ben bu takıma ihanet etmiş futbolcuyu kadroda görmek istemiyorum. Midesi geniş olanları ve oryantallari bilmem. Onlar zevklerine hayli düşkün oldukları için bu tür pislikleri sineye çekmekte zorlanmıyorlar.

17584-gs_burak_yilmaz.jpg

Gol kaçırdığında şu hareketi yapmayı bırak yeminle seveceğim seni

Bu sene isterse 100 gol atsın, ben bu takıma ihanet etmiş futbolcuyu kadroda görmek istemiyorum. Midesi geniş olanları ve oryantallari bilmem. Onlar zevklerine hayli düşkün oldukları için bu tür pislikleri sineye çekmekte zorlanmıyorlar.

Radyodan maç takip edip fanatik gazetesi okuyan tip.

Gel vs

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazilari sirf tukurdugunu yalamamak icin geri vites yapmiyor adam kendini gelistirdi ve gelistirmeye devam ediyor.

Bazilari sirf tukurdugunu yalamamak icin geri vites yapmiyor adam kendini gelistirdi ve gelistirmeye devam ediyor.
Her yerini geliştirse ne olacak? İki hafta sonra abuk subuk hareketler yaptığında 'zaten kazmanın tekiydi' diye yardıracak olanlar, sırf derbi öncesindeyiz diye hainliği unutulması mümkün olmayan kişileri pamuklara sarmaya çalışıyor. BY ve Sİ'nin benim için Mustafa Sarp veya Barış Özbek'ten hiçbir farkı yok. Siz istediğiniz kadar kendinizi kandırın, güneş balçıkla sıvanmaz.

Kralın volkana golü var.sihirli değnek değmiş gibi bu adama. Toplu topsuz oyunda kendisini gösterebiliyor. Hırsı ve gol yüzdesini söylemeye gerek yok zaten.

Adam hemen hemen her maç gol atıyor. Hayır yani ne bekleniyor başka bilmiyorum.

Takımda farkındalık yaratan futbolculardan birisidir Burak. Bir ara kötü oynadı, elbette Prandelli dönemiydi bu ve neredeyse tüm futbolcularımızın düşüşte olduğu bir dönemdi.

Ofsaytda daha az kalıyor, pas oyununda artık o da bir pas istasyonu oldu. Daha az faul yapıyor, daha çok asist yapıyor.

Eleştriyi iki yönlü kullanalım. Sövdüğümüz gibi övmesinide bilelim.:hat:

Adam hemen hemen her maç gol atıyor. Hayır yani ne bekleniyor başka bilmiyorum.

Takımda farkındalık yaratan futbolculardan birisidir Burak. Bir ara kötü oynadı, elbette Prandelli dönemiydi bu ve neredeyse tüm futbolcularımızın düşüşte olduğu bir dönemdi.

Ofsaytda daha az kalıyor, pas oyununda artık o da bir pas istasyonu oldu. Daha az faul yapıyor, daha çok asist yapıyor.

Eleştriyi iki yönlü kullanalım. Sövdüğümüz gibi övmesinide bilelim.:hat:
Burak'ın tek yaptığı şey pdelli döneminde nasıl yatıyorsa şimdi ftden aldığı talimat doğrultsunda yeteneği ölçüsünde maksimumu vermeye çalışıyor. Kendini geliştirdiği falan yok. Bu saatten sonra geliştirebileceği bir şey de yok. Aldığı parayı hak etmesi zaten imkansız ama en azından utanıp ar ettiği için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Sporcunun ahlaklısını severim diyen Atamızın lafının boşa çıkmaması adına Galatasaray camiası, bu ve bazı diğer arkadaşları olabildiğince parlatıp en kısa sürede başka bir takıma satmalıdır. Doğru olan budur. Ben Adnan Öztürk'e güveniyorum. Bu hainleri asla klüpte tutmayacaktır eğer başkan olursa.

Her yerini geliştirse ne olacak? İki hafta sonra abuk subuk hareketler yaptığında 'zaten kazmanın tekiydi' diye yardıracak olanlar, sırf derbi öncesindeyiz diye hainliği unutulması mümkün olmayan kişileri pamuklara sarmaya çalışıyor. BY ve Sİ'nin benim için Mustafa Sarp veya Barış Özbek'ten hiçbir farkı yok. Siz istediğiniz kadar kendinizi kandırın, güneş balçıkla sıvanmaz.

Burak'ın hainliği neymiş tam olarak yazda bilelim

Caglar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

attığı golle bursayı şampiyon yapmıştı son maçta

haydi bir de bizim için yap.

Adam hemen hemen her maç gol atıyor diye övülüyor umut da neredeyse her oynadığı maç gol atıyor...Yerin dibine sokulduğu son 4 maç 3 gol attı...Bu mantıkla umuta da sallanmasın o zaman..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt