#17 Burak Yılmaz

Au hadi insallah

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak out
Pato in

ekstra dan Llorente de olur .

aga sat 5 milyona birazda ekle üstüne patoyu al işte

burak nolur gidme gidersen kurban bayramından önce bir bayram daha yaşayacağım ve fuzuli bayramlık alışverişi yapacağım için gidme QNQ

Burak gidip yerine Pato gelecekse olmasın o iş.Ama Pato ve bir tane daha iyi forvet gelirse gitsin.

Alexandre Pato'yu en son iddaa yüzünden gece yarısı trt'nin bir kanalında sao paulo-cruzeiro maçında izlemiştim.Adam ilk 11'de başlamasına rağmen ben 59. dakikada net fırsatı kaçırdığı vakit kendisinin oyunda olduğunu farkettim ve kendi kendime Pato bitmiş deyip teşhisi koymuştum o vakit.Velhasıl bu Pato eski Pato değil arkadaşlar süper lig de ayağını eline verirler bide nazlı bu adam Robinho ve Tevez gillerden ben Ameriga'ya gidiom yhaa deyip çekip gitme ihtimalleri var.

gelsin. beklentileri aşamaz dedigim hicbir topcu aşamadı, insallah pato aşar.

Ben Pato'nun son halini bilmiyorum. Fizik durumu nasil. 1-2 maç izlemiştim en son hiç birşey anlamadim. Buragi hiç begenmedigim için ondan daha beteri olamaz gibi geliyor. Umut'u saymiyorum. Pato teknigi ile Sneijder Poldi ile anlaşabilir.

Burak kalsin da ne demek. Hadi bu sene kaldi, az cok idare etti. Adamin tam 2019 ... 2019 ... a kadar sözlesmesi var. Kazandigi para da bir hayli fazla. Nerden baksan zarar, ve bu sezon yollamazsak bir daha asla yollayamayiz. Kim ceker bunu 2019'a kadar ...

Umut'u da sutladik mi degmeyin keyfime ...

Geri
Üst Alt