#17 Burak Yılmaz

Ben Pato'nun son halini bilmiyorum. Fizik durumu nasil. 1-2 maç izlemiştim en son hiç birşey anlamadim. Buragi hiç begenmedigim için ondan daha beteri olamaz gibi geliyor. Umut'u saymiyorum. Pato teknigi ile Sneijder Poldi ile anlaşabilir.

burak kadar fizik gücü yok. arena'daki maclarda katkı sağlar ama deplasmanda söner, adım attırmazlar.

bize güclü ve teknik bir santrafor lazım. rakip savunmaları dövecek bir santrafor. mesela llorente cok ii olur.

Zaten imkansız görünen bir sezon.Giderse bu yönetim babayı yerini doldurur.

Merak ediyorum kalsin diyenler 2 sene sonra falan bu adam en büyük özelliklerinden biri olan hizini kaybedince ney bekliyorlar bu adamdan?

34 yasinda kadar bizimle kalmasini mi istiyorsunuz bu sinsi herifin?

Yok o kadar da değil.Daha 3-4 gün önce Sivas maçında forvetsiz oynamanın cezasını çekmiştik.
Hayir hayir bak Sivas macindaki mesele bambaskaydi. Elma ve armutlari karistirmayalim. Umut iyi kotu bir forvet oyuncusudur ve her ne kadar ust duzey olmasada 30-31 yasinda ve senelerdir o mevkide oynamis biridir. Burak'i oynatmamani saygiyla karsilarim ama forvetsiz cikmani degil. Ayrica orada bir Olcan faktoru vardi. Bak Atif Ceahhdghshjjhu'dan yedigimiz golun kopyasini Marcelo'dan yedik. Bas roller yine ayni; Olcan-Sabri. Bir de hurafe cikardilar; yok efenim Burak girdi Galatasaray rakip sahaya yerlesti. O da yalan. 2-0 olunca Sivas geriye cekildi, daha dogrusu Sivas'i geriye cekilmek zorunda biraktik.

Gelmeyin medyanin gazina. Burak Galatasaray'in bir numarali kanserli hucresidir. Iki de Sabri'dir.

Pato Burak tan daha faydali olur hele ki Sampiyonlar liginde, orada top becerisi adamlarla topu takimda tutarsin kazmalarla eksik oynamazsin rakiplere karsi.

Burak a 33-34 yasina kadar tahammul edilir mi Allah askina, Pato bundan 3 yas daha kucuk hemde.

Merak ediyorum kalsin diyenler 2 sene sonra falan bu adam en büyük özelliklerinden biri olan hizini kaybedince ney bekliyorlar bu adamdan?

34 yasinda kadar bizimle kalmasini mi istiyorsunuz bu sinsi herifin?

yerine daha iyisi gelecekse herkes gidebilir

burak'ı satıp pato'yu alacaklarsa hic satmasınlar. pato asla burak'tan fazla katkı sağlayamaz, elimizde patlama riskide cok büyük.

Yönetim satmayarak doğrusunu yaptı. 5-6Milyon Euro'dan fazlası edecek biri Burak. Paranın %25'inin TS'ye gittiğini düşünürsek hiç maceraya gerek yok.

Burak'ın alternatifi olabilecek,rekabet edebilecek biri alınması şart. Umut ne kadar istekli olsada yetenekleri 2.lig seviyesinde.

AHAHAHA Adam resmen kulübü yönetiyor tripleriyle, padisah misin nesin...

1030155.png

CApKSr0UwAAY5ss.jpg:large

Burak'ı karalama kampanyası var adam gitmesin gitsin demiyoruz yanına yükünü hafifletecek adam lazım kardeşim..

kweuke alınsın. burak-kweuke-poldi-sneijder-yasin-sinan hücum hattı her sekil sonuca gider.

önemli olan ortasaha ve sağ bekin akıbeti.

dinamo bir merkez ile kalite bir sağ bek lazım.

Trabzonpor bile elinde cardozo gibi bir adam varken ''sırtı dönük oynayamıyor,ileride top kalmıyor'' diye n'doyeyi tek forvet olarak kullanıyor ve cardozoyu yedek bırakıyor.Kimsede geçen sezon 15 gol atan adam nasıl yedek bırakılır demiyor.Ama burak efendi söz konusu olduğunda ''nasıl yedek kalır bu adam yerine adam alınmasına gerek yok'' diyor güzide spor medyamız....Trabzonspor cardozoyu bile yedek bırakabilecek lükse sahipken galatasarayın burak gibi bir adama muhtaç olarak gösterilmesi ''galatasaraylı yetersiz yerlileri sevici medya''nın en büyük algı yönetimi başarılarından biridir...

Islıklandığında sırıtıyordu.Gidecek mi acaba?

Geri
Üst Alt