#17 Burak Yılmaz

5 milyonun üzerine satmayan salaktır... Dün ve sivas maçı gösterdiki kalırsa bu adam çıban olu.. Ya hoca bunu yer ya bu hocayı yer karanlık günler yakındır... SAtın gitsin..Eşek yüküyle para alıyo hala trip üstüne trip bizde koca sezon bu adamın kaprisini çekeriz.. Bu sene gitmezse bi daha gidemez sat gitsin...Adam gibi forvet alırız

bunu savunan kral diyen eşşeklerin gerzeklerin beyinsiz spastiklerin yüzünden bu haldeyiz...
alın size kral ! bu adamdan başka forvetimizin olmayışı da bu pisliğin yüzündendir ilerde top tutamadığımız için sürekli baskı yiyoruz.

Son düzenleme:
Yalnız herkesin dilinde Burak niye oyundan çıktı sorusu var. Sadece Uğur Meleke Jose'nin çıkışını sorgulamış, onun dışında herkes Burak'a konsantre olmuş. Adamda nasıl bir şans varsa arkadaş. Oynamasa niye oynatılmadı diyorlar, berbat oynasa oyundan çıksa bu sefer de oyundan niye çıktı diyorlar. Kimse oynadığı oyuna laf söylemiyor adamın çok ilginç ya. Her koşulda kendine avantaj sağlıyor adam, ben böyle bir şey görmedim.

Bunu kimse almaz. Bedava dahi verilse kimse buna 3.5-4m senelik vermez. Ayağında top tutmayı bile beceremeyen futbolcuyu kim ne yapsın.

Burak gitsin transfer yapılmasın üzülmem , olan bu yıla olur . Geleceğimiz kurtulur.
Neymiş Umutu mu izlemek istiyormuşuz ? Hayır istemiyorum ama 3-4 yıl daha burağı izlemeyi hiç istemiyorum.
1 Yıl Umutu İzlemek << 4 Yıl Burağı İzlemek.

Burak gitsin transfer yapılmasın üzülmem , olan bu yıla olur . Geleceğimiz kurtulur.
Neymiş Umutu mu izlemek istiyormuşuz ? Hayır istemiyorum ama 3-4 yıl daha burağı izlemeyi hiç istemiyorum.
1 Yıl Umutu İzlemek << 4 Yıl Burağı İzlemek.

Aynen katılıyorum. Bu kadroyla zaten ilk 3 e girmen mucize, bari şunları göndersinler. Seneye iyi bir yönetim ve futbolcu grubuyla yine zirveye oynarız. Sürekli ofsaytta, top almaya kalkışınca rakibine faul yapan ayağındaki topu kontrol edemeyen oyunculardan biran önce kurtulmalıyız.

Gerçekçi olursak hiç bir kulüp bunu almaz. Anca sözleşmesi feshedilir.

Son düzenleme:
adebayor kadroya giremiyor, rahatlıkla alınabilir.

santrafor ingiltere'den getirilmeli.

Bu adamı yedek bıraksan küsüyor.
oyundan çıkarsan küsüyor.
Yanına,yerine forvet baksan küsüyor.
Sağ kanat oynatsan küsüyor.
Defans yapmasını istesen küsüyor.

Üstüne kendi dışında atılan gollere sevinmiyor.

Üstüne teknik açıdan zayıf,oyun aklı zayıf,çok faul yapar,sık ofsayta düşer,gol vuruşu zayıf e peki bu adam neden bu kulüpte benzema muamelesi görüyor?...Neden gönderilmiyor?..Bu adam nasıl bu kadar güçlü?..Medyada neden zerre eleştirilmiyor?...

11898749_1016794981712530_7807017029861276459_n.jpg

CNpVja6WsAAxRyd.jpg:large

Son düzenleme:
Vazgeçilmez durumda yine ne yazık ki Umut kazması 2.forvet olduğu sürece böyle olacak daha doğrusu Hamza kaldığı sürece.

[FBV]1282249508457845[/FBV]

Burak Yılmaz'ı izlerken Galatasaraylılar (temsili)

Geri
Üst Alt