#17 Burak Yılmaz

Hamza gitmeli ama bu da kesinlikle kalmamalı

Bu adam Galatasaray'ın kangrenidir

aksini iddia eden GS düşmanıdır

besinci yildiz <<<<< burakin sutlanmasi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Beyler futbolcular salak değil ya da başka bi Dünya'da yaşamıyorlar. Burak'ın çıkarken o hafif ibnemsi gülüşü muhtemelen Umut gibi futbolcu demeye 1000 şahit bi adam dururken ben mi çıkıyorum minvalindeydi. Taraftarın tepkisine öyle gülünmez çünkü gayet alaycı bi ifadesi vardı üzgün değil. Hamza'ya güldü muhtemelen. Herşey bi kenara giderse hayrımıza olur eğer düzgün santrafor gelecekse.

Buraktan once Umut Bulut gitmeli ulan hala hatirlamadiniz mi gecen seneyi Burak Yilmaz sakatken Umut bizi kanser ederken resmen gozler Burak Yilmazi bekler olmustu hala akillanmadiniz mi.!!!!!!!

Çıban başı 4 senedir futboldan soğuttun.... Çetenle kaç tane hoca göndertceksiniz Medya desteğinide almışsınız arkanıza... Bugün oyundan çıktıktan sonra takım 3 kat pozisyona girdi konuşan yok....

Daha iyisi alınacaksa gitsin, ama bu saatten sonra o çok zor.Gönderdiklerinde Niasse'yi alırlar Umut ile seyri aleme dalarız artık.Yapılanmanı baştan yapacaktın Dursun ve Hamza.Şimdi adamın başını yemeye çalışmayın önce siz defolun.

sanki elimizde en kötü sow var cardozo var burak yılmazı begenmiyorlar kimi alıcaz bir söyleyin? ki hali hazırda bir forvete zaten ihtiyac var

Burak yuhalanmadı.Stad, seyirci psikolojisi nedir bilmeyen cahiller Burak yılmaz yuhalandı sanmış.

Sana kızıyoruz belki be adam ama sendeki hırsı ve azmi ben hiç bir futbolcuda göremiyorum.Bugün taraftar kendini yuhaladı sandı valla ciğerim parçalandı. Biz neye hangi hatasına kızdıysak adam köpek gibi çalışarak o hatasını düzeltmek için uğraştı.Şimdi değiştirdiği ve geliştirdiği özelliklerini tek tek saymayacam ama bu adam tam forvet oldu derken sahanın içinde deli dana misali koşan bi adamı Burak'a tercih etmenin sırası değil.İnşallah birisi o ıslıkların ona değil de yedek kulübesindeki kuklaya çalındığını biri kendisine izah eder.

Edit: Ayrıca Fatih bey Umut'u milli takımda tek forvet oynatacak galiba bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Daha iyisi alınacaksa gitsin, ama bu saatten sonra o çok zor.Gönderdiklerinde Niasse'yi alırlar Umut ile seyri aleme dalarız artık.Yapılanmanı baştan yapacaktın Dursun ve Hamza.Şimdi adamın başını yemeye çalışmayın önce siz defolun.

gitsin abi, işe yarayacak ne kadar adam varsa hepsi satılsın. bu sezon kümede kalmaya oynayalım.

bu taraftar girsin liseye ne kadar cam varsa indirsin aşağı, direnen üyeler olursa bir güzel dayak ceksin kurtarsın bu takımı lisenin elinden.

isyan cıkacaksa bu sezon cıkmalı, hersey kökünden cözülmeli.

her sampiyonluktan sonra aptal yönetim ve teknik hocalar ile takımın planlı olarak kücültülmesinden bıktım. bu kesinlikle lise tayfasının bir oyunudur..

Gerçekten defol git artık. Ayağında top tutamayan adamın bu takımdan para kazanmasına tahammül edemiyorum.

nasıl oldu da fernandao gibi adamı alamadık!!!
kaldık yine bu yeteneksize...
ayağında top tutamaz, şut atamaz, pas hiç veremez.

Geri
Üst Alt