#17 Burak Yılmaz

Çağlar Çakır fenerli heralde. Yani değilse kusura bakmasın da o Burak'ı savunuşu akla direk bunu getiriyor.

Çağlar Çakır fenerli heralde. Yani değilse kusura bakmasın da o Burak'ı savunuşu akla direk bunu getiriyor.

Adam kendi futbolcusunu savununca femerlimi oluyor.bence algıda problem var herşeye rağmen bugün iki gol atmış bir asist yapmış futbolcumuzdan bahsediyoruz değil mi! :confused:

C5303 cihazımdan gönderildi

Allah insana Burak yilmaz veumut bulut sansi versin.. Bu kadar yeteneksiz olup da sirf gol alabilmesi büyük nimet. Burak gecen yilki net gol vuruslarini yapamiyor bu yil dunyalari kaciriyor ama hala iyi forvet deniyor ya pes doğrusu. Dun Burak 2 gol aitti demeye utanirdim ben olsam. 2 pozisyonda da kaleye 1 metre mesafede birini zar zor direğe carptirdi birini direkkaleciye nisanladi bruno tsmamladi. Artik tahammül edemiyorum bu 2 adama . lütfen su saçma sapan istatistik isini birakin biraz gözünüzü acin futbol izleyin.. Bu yol el mahkum diyoruz seneye kural 6+2 olursa drogbaya bay bay deyip iyi biryabanci golcü sartoglu şart.burakkalsin yine yedek olarak umutu da trabzona verelim henriqueden iyidir yine

Buraki begenmenin tek yolu maclarin özetini bile izlrmeden direk kaç gol attigina kaç asist yaptigina bakmak biz izlediğimiz için kaybediyoruz..

Burak'a iyi futbolcu diyenlerle futbol tartışmasına girmenin bir anlamı olduğunu sanmıyorum.

en sevmediğim hareketi top rakip takımın sahasına bir top atılıyor arkadan rakibini itiyor yada çekiyor sonra faul yok diye itiraz yapıyor çok gereksiz çok saçma her maçta bunu yapıyor burak

4-2-3-1 için kanat futbolu için , drogba ve Burak'ın seneye bu takımda olmamasını diliyorum.Umarım Burak Avrupa'da iş yapabileceği bir lige gider.

Ileride Meloyla birlikte acik ara en cok pres yapan adam Burak

pres dediğin 30 metreden kaleciye ve stoper oyuncusuna yapılan boş koşular ise futbol dilimiz ayrı demektir , pres iki üç kişi alan kapatılarak yapılır ki oyun kurma geciksin ve rakip oyuncu hataya zorlansın.Yoksa chealsea'nin 1-1 den sonra yaptığı gibi ayaklarında 5dk topu alamazsın öyle izlersin top rakipte dolaşırken.

Burak sadece tribünü etkilemek için koşuyor , hatta rakip sahada gereksiz faul yaparak rakibi rahatlatıyor açık ara..

Pozisyonun birinde Akhisarlılar kendi sahasında korner direğinin orada sıkıştı, Burak'ın önündeki adama pas geldi ama Burak kımıldamadı bile, sonra birisi uyardı topa bas giye, ondan sonra pres yaptı rakibe ama gecikti tabi. Burak'ın futbol zekası bu kadar işte, yani nerede ne yapması gerektiğini bile bilmiyor. Yedirdiği golden hiç bahsetmiyorum bile, ayağına darbe bile yokken durduk yerde gol yedirdi.

burak avrupada ingiltereden başka ligde oynayamaz orda futbol hızlı oynanıyor araya koşar filan öyle atar hele italya gibi sert ligde boşluk bulmasının zor olduğu lige gitseydi sene başı hiç birşey yapamazdı

Öncelikle dün akşam 2 değil 1 gol attı.Bu adamı överken bir çok kişi istatistiki veriler ortaya koyuyor lakin istatistikler yanıltıcı olabiliyor.Gol istatistiği yüksek ama ilerde öldürdüğü atak sayısı daha fazladır.Gereksiz hücum faul yapmaları olsun,ofsayta sıkça düşmesi olsun,top kontrolünün zayıf olması olsun vs.Benim görüşüme göre kendisi yeteneksiz bir futbolcudur ve yabancı sınırlamasına şükretmesi gerekiyor.

sneijderin drogbanın melonun oyun zekasının %2si olsa iyi topcu olur ama zeka 0 iq yerlerde

6 pastan birinden üst direğe vurdu zor bela girdi diğerinde güçsüz kalecinin üstüne vurdu rakipten girdi şaka gibi adam yahu her maç saçma sapan fauller ile kestiği ataklar 20 tane ofsaytla kestiği ataklar drogbanın ataklarını öldürmesi felan ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın yabancı sınırını getirenleri

Dua etsin drogba kurtardı dün, yine de batırdı ama gol atamasaydı çok daha kötü olacaktı.

Boş kaleyede atamayacaktı az daha. Sırıtıyor sahada resmen. Dün yine bi müdahalede kız gibi triplere girdi bıraktı topu yedirdi golü

Git artik, bayram yapalim

yerine hangi yerli oyuncuyu alacağını da söyle bi zahmet ?

Herkes görüyor Burak'ın bozduğu atakları , top tekniğinin zayıflığını, Burak'a kötü topcu deyince süper zeka olmuyorsunuz yani. Ama mevcutlar içinde en iyisi

Burak en iyi yerli forvetse çözüm ileri hattı yabancılardan oluşturmaktır.

Geri
Üst Alt