#17 Burak Yılmaz

Varlığın yeter Krall.attığın her gol fenerliler ve irlandalılara gelsin.

burak yılmaz şu an en ıyı yerlı golcu buna katılıyorum.ama GS ın golcusu degıl.biz futbolu rakıp sahaya yıkan futbol oynamaya çalıan bır takımız.forvetın buraksa rakıp sahaya yerleşemezsin.ılerde yırtıcı top tutan bır forvet sart.gol atıyor ama tum maçlarımız sıkıntılı gecıyor.takım oyununa cıddı zararları var.

Seneye tek forvetli sisteme gecip saglam kanatlar aldigimiz zaman Burak'a hicbir ihtiyacimiz kalmiyor.Hala en az 12 milyon civari biyere satilabilir sattik sattik satamadik aptalligimiza doymayalim.Seneye tek forvetli sistemde Yabanci(Balo,Dzeko,Doumbia)+Mevlut+Umut(Muhammed,Deniz,Eren) gibi bi 3lu bizi cok rahat goturur tabi iyi kanatlarla.

Oyuncumuza sahip çıkmak başka bir olay, yetersiz olması ve olumsuz eleştirilmesi başka.

Bugün rakip takımdan biri veya taraftar tepki verse Burak'ı çoğu kişi savunur, ama takıma zarar veriyorsa körü körüne niye savuniyim?

Seneye tek forvetli sisteme gecip saglam kanatlar aldigimiz zaman Burak'a hicbir ihtiyacimiz kalmiyor.Hala en az 12 milyon civari biyere satilabilir sattik sattik satamadik aptalligimiza doymayalim.Seneye tek forvetli sistemde Yabanci(Balo,Dzeko,Doumbia)+Mevlut+Umut(Muhammed,Deniz,Eren) gibi bi 3lu bizi cok rahat goturur tabi iyi kanatlarla.

Buragin kim söyle bir 7-8 tane 90 dakikalik macina baksa hayatta 10 Milyon € civarina yaklasacak bir para vermez.

Oyuncumuza sahip çıkmak başka bir olay, yetersiz olması ve olumsuz eleştirilmesi başka.

Bugün rakip takımdan biri veya taraftar tepki verse Burak'ı çoğu kişi savunur, ama takıma zarar veriyorsa körü körüne niye savuniyim?

Zarar vereni savunmuyor kimse daha doğrusu ben hiç görmedim öyle bişey.Son iki senede en çok gol atmış olan futbolcuya sizler zarar veriyor gözüyle bakıyorsanız orasını bilemem.

Zarar vereni savunmuyor kimse daha doğrusu ben hiç görmedim öyle bişey.Son iki senede en çok gol atmış olan futbolcuya sizler zarar veriyor gözüyle bakıyorsanız orasını bilemem.

Bu sezon ve son maçlarda zarar veriyor. Mesajı anlamamışsın böyle bir şey dediğine göre.

Zarar verdiği için savunmayacak zaten, neyse.

Neyse bende begenmesem adamin fazla ustune gitmeyin bence, daha iyisi varda biz mi gormuyoruz? Yok iste, Milli takimin ve Turkiye nin (malesef, Turkler icinde) en iyi santraforu. Oyle yada boyle kullanmaliyiz iste..

Elinden geldigi kadar iyisini yapmaya calisiyor (yetenekleri fazla olmamasina ragmen)

Buragin kim söyle bir 7-8 tane 90 dakikalik macina baksa hayatta 10 Milyon € civarina yaklasacak bir para vermez.

Normalde verilmez tabi ama ortalik aptal klub dolu yada oyle demeyelim saf diyelim.Gecen sene Sampiyonlar ligindeki oyunu,hersene golleri siralamasi,Galatasaray gibi bi takimin direkt forveti olmasi gibi nedenlerden bu paraya satilabilir.Rus klupleri ve Totenham,Lazio gibi takimlar Burak'a bu parayi cok rahat verir.He ayrica Burak dogru kullanilirsa etkili bi oyuncu orlarda da gol atar ama bizdeki misyonu bitti.

Şu adama edilen lafların %1'i Umut Bulut'a edilmiyor, halbuki Umut Burak'tan daha beter bir oyuncu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben oyuncuya değil aşığı olduğum formaya sahip çıkıyorum

Bırakın artık bu kendi oyuncumuz masallarını

Bu oyuncular milyonları kazanıyor

Bu oyuncuların görevi taşıdıkları formanın hedeflerine ulaşması için çalışmak

Ne yazık ki burak bu hedeflere giden yolda çok fazla hata yapıyor

Evet gol katkısı yüksek ama iki metre yanındaki takım arkadaşına pas veremediği için karşı karşıya kaldığımız zor durumlar, rakibi baskı altına almış iken rakibin sırtına çıkarak takım arkadaşlarının gayreti ile kurulmuş baskıyı yerle bir etmesi, baktığı istikamette kendisini ona göre ayarlayabileceği rakip oyuncu olmasına rağmen defalarca ofsayta düşüp gol fırsatlarını başlamadan bitirmesi, forvet olmasına rağmen pres yeteneği olmaması, yedek kaldığında ve bazı pozisyonlarda kontrol edemediği egosu ile bana göre aşığı olduğum ve sahip çıkmam gereken yegane varlık olan formaya yararından fazla zararı dokunuyor.

Hiç bir futbolcuya taraftar olarak sahip çıkmam gerektiğini düşünmüyorum çünkü futbolcular bu iş için para alıyorlar

Taraftarların ve taraftarlardan fazla bu futbolcuların sahip çıkmaları gereken tek şey var oda formamız.

Galatasaray forması olmadan ne onlar olurdu nede taraftar

Bravo kardesim. Imzami atarim bu yazinin altina.:005::005:

Şu adama edilen lafların %1'i Umut Bulut'a edilmiyor, halbuki Umut Burak'tan daha beter bir oyuncu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Adam banko oynamiyor da ondan. Umut da Burak gibi banko oynasa, ayni laflarin daha da fazlasini yer.

Max 5

Alt tarafı futbol, futbolcu fanatikliği yapmanın gereği yok. Kötüyse kötüdür.

Bazı oyuncular vardır, birkaç sene gerçekten fark yaratabilir bazı konularda, ama düşebilir bir yerden sonra.

O kadar anlamsız hareketleri var ki, açıklamak imkansız neden yaptığını.

Zamanında Hakan Şükür de kimseyi mutlu edemezdi.

Evet Hakan da çalım atamaz, topu zor kontrol ederdi. Lakabı bir ara Torinolu Şaban dı

Hatta bazen saç baş yoldururdu. Bir kaç fener maçını hatırlıyorum, atsa maçı alacağız atamıyor ne hikmetse karşı forvetler (boliç,saffet vs)

kaçırmayınca boynumuz bükülüyordu

İste o Hakan Şükür çalıştı ve teknik direktörler de Hakanda ısrar edince başarılar geldi.

Rakip takım taraftarları kıskançlığından kimlerle mukayese ederdi biliyor musunuz?

Oktay Derelioğlu,Ertuğrul,Boliç.

Tabi bu isimler şimdi komik geliyor

Torinolu şaban çalıştı Kral Oldu

Bence Burak da şansı hakkediyor.

Zamanında Hakan Şükür de kimseyi mutlu edemezdi.

Evet Hakan da çalım atamaz, topu zor kontrol ederdi. Lakabı bir ara Torinolu Şaban dı

Hatta bazen saç baş yoldururdu. Bir kaç fener maçını hatırlıyorum, atsa maçı alacağız atamıyor ne hikmetse karşı forvetler (boliç,saffet vs)

kaçırmayınca boynumuz bükülüyordu

İste o Hakan Şükür çalıştı ve teknik direktörler de Hakanda ısrar edince başarılar geldi.

Rakip takım taraftarları kıskançlığından kimlerle mukayese ederdi biliyor musunuz?

Oktay Derelioğlu,Ertuğrul,Boliç.

Tabi bu isimler şimdi komik geliyor

Torinolu şaban çalıştı Kral Oldu

Bence Burak da şansı hakkediyor.

Burak 100 sene daha calissa asla bir Hakan Sukur olamaz. Futbol un temel kuralina aykiri cunku..

Geri
Üst Alt