#17 Burak Yılmaz

Ulan senin yuzunden kac maci verdik ilk haftadan bu haftaya kimi kac puanimizi caldin iyi kufuru hak ediyorsun kazmasin kazma .

Bugün 1 puan aldıysak bunda suçlu sensin. Yakaladığın pozisyonları atıcaktın ama yeteneksiz bir insan olduğun için atamadın bunu da doğal karşılıyorum.

Adam prese giderken faul yapacam diye bağırıyor.Dengeli git lan prese.

Türkiye'nin en iyi forveti bu.Niasse'nın Türk olması gerek.

Kimi oynatıcak kardeşim.Bruma Aydın sakat, Hamit daha dönemedi, Amrabat Engin gitti.

Bu maçta Selçuk-Yekta büyük hayal kırıklığıydı.Burak zaten hep aynı.

Bu sene bir tek TS'ye extra golü var.Zaten extra gol beykliyen de yok.Boş kaleye atsa şampiyonduk.

Sen gitmezsen ben terkedeceğim artık bu takımı!!! Yeter yav yeterrrr....

Burak hiçbir zaman futbolcu olmadı, siz daha yeni farkına varıyorsunuz bunun. Ben çok saydım, az da siz sayın bakalım.

İtalya bileti parasını ben ödeyeceğim. Ayrıca ne zaman Türkiye'ye dönüp ailesini görmek isterse kendisi yine benden. ABD'ye, Rio'ya, Endonezya'ya, Cape Town'a bile gitse masraflarını karşılamaya talibim. Ki bu bahsettiğimiz noktaların ücretleri oldukça yüksek. Olsun ben yine de öderim. Sen yeter ki git güzel kardeşim. Daha fazla zarar vermeden. Git gidebildiğin kadar.

TS'li arkadaşlara hak vermeye başladım futbolcu filan değil bu ayarsız gene harcadı bir sürü net pozisyonu 13 attığına bakmayın en az her maç 2-3 net pozisyonu harcıyo...

Top kontrol edemez

Top süremez

Yaptığı pres hiçbir zaman işe yaramaz

Sürekli ofsayta düşer

Boş kaleye gol atamaz

Pas atamaz

Top rakipteyken eli ve koluyla adamın yüzüne vurur

Bencildir, müsait durumdaki arkadaşına pas vermez ve auta vurur

Sürekli bağırıp saçma sapan yerlerde Selçuk'tan top ister

Ayrıca geçen hafta boş kaleye zar zor attığı golden sonra 'Seni çekemeyenlerin suratına tükür qralll' şeklinde mesajlar yazan tayfayı görüp deliriyorum

Bu adam beni hasta ediyor,bunu görünce televizyona duvarlara kafa atasım geliyor, kendime zarar vermek istemiyorum, niye oynuyor bu adam hala ya

Nasıl böyle konuşursunuz kral hakkında ha, nankörler!! Hem yabancı sınırı varken Burak'tan iyisini mi bulacağız bla bla bla!!!! Bu adam kiii 3 senede 5487589475948 gol atmış hede hödö!!

Yok mu bunları söyleyen bugün? Hani istatistik tabloları nerede, aydınlatın bizi biraz!

Burak Yılmaz'ı bu zamana kadar savunan zihniyet gitsin kendini köprüden atsın.

Sen bu takımdan sezon sonu basıp gitmessen istersen bir maçta 5 gol at yine sevinmeyeceğim. Seni burda hep savundum. Ama artık pes vallahi pes billahi pes.

Geri
Üst Alt