#17 Burak Yılmaz

O degilde bu Yeteneksiz Herif büyük bir ihtimalle Sezon Sonunda yine Gol Krali olacak. :dispirited:

Hoooppp. O Kadarda değil ne diyorsun sen ya !. Bir futbolcu yeteneksizse Ona böyle beddua etme hakkın yok hele senin tuttuğun takımda oynuyorsa.

Bitsin be bitsin yeter. Her hafta kafamı duvara vurmaktan bıktım. Bunun kazmalığı yüzünden olan bize oluyor. Bu beyfendi maç sonu biniyor Maseratisine o bar senin bu bar benim dolaşıyor hayatını yaşıyor bizde uykusuz gecelere kalıyoruz..

Takımda kim iyi oynuyor arkadaşım Allah Allah. 2 veya 3 adam fazlası yok.Hangi golcü buraktan iyi oynuyor kaç maçtır. hiçbiri efendim.Tamam sevmiyorsudur,beğenmiyorsundur bende öyleyim ama beddua yakışmıyor.

Takımda kim iyi oynuyor arkadaşım Allah Allah. 2 veya 3 adam fazlası yok.Hangi golcü buraktan iyi oynuyor kaç maçtır. hiçbiri efendim.Tamam sevmiyorsudur,beğenmiyorsundur bende öyleyim ama beddua yakışmıyor.

Ben ederim bedduamı. 2014 yılında Galatasaray gibi bi markanın forvetine bak. Benim gecem gündüzüm Galatasaray ben moralsiz olduğumda Galatasaray maçı var diye kendimi neşelendiren bi insanım hayatımın yarısından fazlasını Galatasaray oluşturuyor ve bu hayatımı rezil eden adamada en ağır bedduayı ederim !

Adini anmak istemedigim bu sporcu arkadaş şampiyonlugu yemiştir. Bu çok net. kimse 13 gol atti demesin. Süperdandik liginde 25 maçta 13 gol atan forvet bize yetersizdir.

boşa tartışmayın burağın 35 gol altında attığı her sezon takıma zarardır.35 üzerinde ne kar ne zarar

Adam bildiğin şampiyonluğa mal oldu, maçları tam izleyen herkes bunu o kadar net görebilir ki. Yabancı sınırı falan umursamadan çok çok acil sağlam bir forvet transferi lazım bize..En azından gelecek seneyi kurtarabilmek adına..

Kaçırdığı 20-30 pozisyondan 2-3 tanesini atsa şuan en az 6 puan fazlamı vardı.

Mükemmel oynadı. İnanılmaz pozisyon bilgisiyle karşı karşıya buluşacaktı topla ama Sneijder ve Drogba bilerek kötü pas verdi. Burak ile Selçuk'u telef etmeye çalışıyor Mancini ve yabancılar.

Yarım metreden topu süserek auta atma becerisine sahip dünya yıldızımız.

Ya arkadaşlar şu kadar gol atmış şu kadar pozisyona girmiş diyerek şunu savunmayın takımın oyununu bozuyor adam yanındaki adama pas atmaya aciz biz elmanderi niye çok sevdik çünkü adam takımı için oynuyordu çok gol atmiyordu ama pres yapıyordu tekniği kötü olmasına rağmen takımın hücum organizasyonunda bir katkısı vardı bu kazmanin hiç bir faydası yok

Burak eğer seneye 4-3-3 oynarsak ileri üçlünün ortasında oynamalı.Sağda Hajro,Solda Bruma oynarsak Burak en kötü geçen yılki gibi oynar.Bu sene en iyi sistem 4-3-1-2 oynamak yoksa Sino hemde Burak performasları düşüyor.

Gerekeni yapın. :D

Geri
Üst Alt