#17 Burak Yılmaz

Sirf bir maçda gol atamadi diye ne eleştiri aliyor la, sanki 10 maçdir berbat oynuyor gibi.

Burak gibiler forma girmek için bir kaç full maç oynamalilar, özgüvensiz olmuyor bu iş.

Bu takimin en iyi forvetidir, biraz sabirli olun.

Herşeyi anladim yahu Drogba gol atmis ellerini aciyor neden bana atmadin diye orada top içeri girmese izle Burak'i. Bu ne abi bunlari yapma iste daha antipatik oluyorsun.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

44472_81235_02022014225125_0.jpg

44472_81235_02022014225125_1.jpg

44472_81235_02022014225125_2.jpg

44472_81235_02022014225125_4.jpg

Galatasaray tarihinde çok kazmalar, saç baş yolduran adamlar gördük ama böylesini görmemiştik, şuna bak arkadaş. Ben olma sevdası adamın gözünü kör etmiş.

Bunu drogbanin golünden sonrada yapti.

Tek teziniz de bu ha. Daha iyi türk var mı? Zaten doğru düzgün türk forvet yok ki. Saydığımız 3-4 tane kazmanın iyice hali bu işte. Fenerin Bjknin forvetleri yabancı. Kimi kimle neyle kıyaslayıp kimi kandırıyorsunuz? Onu da geçiyorum. Bizim ileri uçta türk forvetimiz olmak zorunda mı? Melo hariç defans hattını yerli yapar ileri hattımızı yabancıdan yana kullanırız olur biter. Başka çare yok gibi konuşuyorsunuz.

siz de hep aynı argümanlarla konuşuyorsunuz, onu yerli yaparız bunu yerli yaparız. yap o zaman kardeşim, yap hadi bi yerli kadro. kaleye onuru, defansa gökhan zanı koyarak yaparsın o kadroyu.

ne nankör adamlarsınız bi bitmediniz, 2 gol attı diye burakı göklere çıkarmam, 2 gol kaçırdı diye yerin dibine sokmam. standartları belli bi adam, yiğiti öldür hakkını yeme demişler ama bizim taraftar iyice nankör oldu. her bulduğunu atan forvet dünyada var sanki buraktan bekliyosunuz bunu.

size inat son 2 sezondur gol kralı, bu sezon takımın en golcü ismi. iyiki kötü futbolcu, mazallah iyi olsa birde her sezon 50 gol atardı herhalde. senin gibi boş lafa bakmıyorum icraata bakıyorum. burak 15den aşağı gol attığı sezon eleştirirsin, onun dışında ne dersen tınnnnnnnnnnnnnn.

tumblr_mjkjrxqjsg1rkmk9co1_500.gif

Zamanı gelince herkes susacak, Kral konuşacak..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

antepte 4 gol mü attık burak oynamadı diye, ben bu eleştirilerin insafsızca olduğunu düşünüyorum. sadece burak değil hiçbir yerli futbolcumuz bizde oynayacak seviyede olmazdı eğer yabancı sınırı olmasaydı ama şu anki duruma bakarım ben, bu sınır varsa oynayacak ilk adamlardan biridir burak.

onca kaçırmasına rağmen adam atıyor arkadaş, var mı daha iyi türk söyleyin o zaman. cenk tosun, emre gürel, mustafa pektemek falan deniyo, yok artık ya. komşunun tavuğu kaz görünür dicem ama bunlar tavuk bile değil.

Deplasmanda takım zaten Burak oynasada oynamasa da az pozisyon buluyoruz Burak oynadığı deplasmanlarda gol yağmuruna mı tutuyoduk rakibi melo bile deplasmanlarda sami yen deki gibi oynamıyor kaçak oynuyor.Galatasarayın Burakın ya atarsa ya da çok şansızdı diye geçiştirebileceği harcayabileceği kulüp değil.Forvetimiz Türk olacak diye bir şey yok yedekte kalabilir ilk 11 olacak diye kaide yok.Galatasarayın formasını giymek için belli seviyede olmalısın senede 50-60 pozisyona girip 20sini atıyosun Avrupanın 5.,6. liginde gol kralı oluyorsun diye yıldız olamazsın.zaten iyi bir topçu olsa sadece İtalyanın orta sıralarında gezinen Lazio talip olmazdı.Avrupada 7 gol atmasına rağmen doğru dürüst teklif gelmedi neden kalitesi seviyesinin belli bir limiti var o da düşük.O Türk oyuncuların hiçbiri iyi değil zaten Avrupada başarılı olmak isteyen takımın forveti yabancı olmalı yedekleri Türk olabilir çünkü Türk futbolcularının forvet gibi beceri gerektiren yerlerde kalitesi düşüktür eğitimden dolayı savunma ve orta sahadakiler bir şekilde idare ediyor ama forvette çok sırıtıyor beceriksizlikleri.

Herşeyi anladim yahu Drogba gol atmis ellerini aciyor neden bana atmadin diye orada top içeri girmese izle Burak'i. Bu ne abi bunlari yapma iste daha antipatik oluyorsun.

bu karakter meselesi, karakteri iyi olmak zorunda da değil ama karşı karşıya iken pas verdiği durumları da hatırlıyorum. karakterini değiştirmesine gerek yok, gol atsın yeter.

bu karakter meselesi, karakteri iyi olmak zorunda da değil ama karşı karşıya iken pas verdiği durumları da hatırlıyorum. karakterini değiştirmesine gerek yok, gol atsın yeter.

Yok gol filan atmasin atamiyorda zaten takim kupa kazanır bunun yüzü asik takim 6 atar bunun yüzü asik gitsede kurtulsak tam Burak değişiyor diyoruz yaniltiyor. Drogbada sasirmistir her gol attiktan sonra takim Burak söyleniyor.

Deplasmanda takım zaten Burak oynasada oynamasa da az pozisyon buluyoruz Burak oynadığı deplasmanlarda gol yağmuruna mı tutuyoduk rakibi melo bile deplasmanlarda sami yen deki gibi oynamıyor kaçak oynuyor.Galatasarayın Burakın ya atarsa ya da çok şansızdı diye geçiştirebileceği harcayabileceği kulüp değil.Forvetimiz Türk olacak diye bir şey yok yedekte kalabilir ilk 11 olacak diye kaide yok.Galatasarayın formasını giymek için belli seviyede olmalısın senede 50-60 pozisyona girip 20sini atıyosun Avrupanın 5.,6. liginde gol kralı oluyorsun diye yıldız olamazsın.zaten iyi bir topçu olsa sadece İtalyanın orta sıralarında gezinen Lazio talip olmazdı.Avrupada 7 gol atmasına rağmen doğru dürüst teklif gelmedi neden kalitesi seviyesinin belli bir limiti var o da düşük.O Türk oyuncuların hiçbiri iyi değil zaten Avrupada başarılı olmak isteyen takımın forveti yabancı olmalı yedekleri Türk olabilir çünkü Türk futbolcularının forvet gibi beceri gerektiren yerlerde kalitesi düşüktür eğitimden dolayı savunma ve orta sahadakiler bir şekilde idare ediyor ama forvette çok sırıtıyor beceriksizlikleri.

tınnn

Aslinda derhal kadro dişi kalmasi lazim. Kendini takimin üstüne görüyor resmen. Hemde bunu iyice dişari vuruyor.

Yok gol filan atmasin atamiyorda zaten takim kupa kazanır bunun yüzü asik takim 6 atar bunun yüzü asik gitsede kurtulsak tam Burak değişiyor diyoruz yaniltiyor. Drogbada sasirmistir her gol attiktan sonra takim Burak söyleniyor.

dediğim gibi karakter meselesi, ronaldoya benzemeye mi çalışıyo nedir o da bunu yapıyo malum.

atif şeşu by'den iyi bir golcüymüş. Burak fanBoyz'larinin mantigina göre:asd2:

Atılan gollerden sonra bile sürekli triplerde. Senin yerine iyi bir Türk veya yabancı forvet alacağımız gün bayram edeceğim. Yararsız bir adam değilsin ama yaptıkların ile yapmadıkların birbirini dengeliyor.

Sirf bir maçda gol atamadi diye ne eleştiri aliyor la, sanki 10 maçdir berbat oynuyor gibi.

Burak gibiler forma girmek için bir kaç full maç oynamalilar, özgüvensiz olmuyor bu iş.

Bu takimin en iyi forvetidir, biraz sabirli olun.

?

evet 10 mactan fazla berbat oynuyor yoksa ben farkli maclarmi izledim :)

Burak iyi pozisyonlara giriyorda bitiricilik cok kotu. Bende bisey anlamadim gecen sezon golleri siraliyordu, sampiyonlar liginde gol kralligina oynuyordu. Kendisine guven problemi var.

Sezon basladiginda itibaren bir suru beraberlik maclarimiz var ve bu maclarda Burak pozisyonlara girip golleri atamadi. Formda olsaydi simdi ligde birinciydik.

Takım 6'da atsa deplasmanda çok önemli bir maç kazansada gol atmadığı takdirde asıyo suratını. Takım pas yapmayacak, sürekli burak'In koşu yoluna top atacak, tüm sistem burak üzerine kurulacak ozaman ondan mutlusu yok. Sevmediğim bir futbolcu tipi inşallah sene sonu gider.

Geri
Üst Alt