Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Gel de kritik maçlarda bu adama güven
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Zamanı gelince herkes susacak, Kral konuşacak..
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
![]()
![]()
![]()
![]()
Galatasaray tarihinde çok kazmalar, saç baş yolduran adamlar gördük ama böylesini görmemiştik, şuna bak arkadaş. Ben olma sevdası adamın gözünü kör etmiş.

Kim ne derse desin galatasarayın en önemli gol ayağı. Şu anlı kadro için vazgeçilmez kategorisinde.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne olursa olsun bir drogbadan daha tehlikeli forvetde.
Tarihin en rezil oyunculardan biri .
Tarihin en rezil oyuncularından biri sayesinde geçen sene Şamp Ligi çeyrek finali gördün
Tribünlerden olsun, sosyal medya üzerinden olsun aşırı baskıya maruz bırakılmasa, kendisini bu denli gol atmaya mecbur hissettirilmese, rahat kafayla daha verimli olacağından eminim...
Şu takımda en fazla krediyi haketmiş futbolculardan biri bu çocuk...Bugün Sneijder in klasıyla övünebiliyor olmamızda bile Burak ın katkısı var; geçen yıl CL grubunda -Takım hiçbir şey üretemiyorken, şapkadan tavşan çıkarırcasına- attığı goller olmasa rüyanızda görürdünüz Sneijder'ı filan...
Yakından tanıyıpta gıpta etmeyene rastlamadım, gayette efendi, gayette mütevazı, duygusal bir yapısı var, görebildiğim kadarıyla... iki gol attı diye hemen ''Küçük dağları ben yarattım'' moduna giren gamsız cahillerin sıkça görüldüğü futbol aleminde biraz aykırı kalıyor bu haliyle...
Kişisel olarak tercih ettiğim ''Versatil'' bir forvet tipi değil kesinlikle...Ancak kendi takımının organizasyonuna pek katkısı olmamakla birlikte, rakibin defans organizasyon şemasını da bozan değişik bir forvet oyuncusu... Mourinho bile, çok beğendiği Drogba için özel bir önleme gerek görmediği maçta, iki stoperini kademeli olarak Burak la yapışık oynatmıştı...Burak, yine de Ramos' a penaltı + kırmızıyı yedirtmişti, eğer hakem futbol kurallarını uygulamış olsaydı...Penaltıyı vermediği gibi, gösterdiği sarı kartla Burak'ı CL in dışına atması tam bir skandaldı...
Bu sene ne yaptı peki ? Yararından çok zararı var . Beyfendi Buraka top gelecekte önünde kalacakta kaleye abanacak . Artık onu bile yapamıyor .
İddia ediyorum son 3 yilda 100 attiysa biraz son vuruslari iyi olmuş olsa 300 atardi. Takımlar sirf Buraka calisiyor.
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi