#17 Burak Yılmaz

Gel de kritik maçlarda bu adama güven

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tumblr_mjkjrxqjsg1rkmk9co1_500.gif

Zamanı gelince herkes susacak, Kral konuşacak..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

:rolleyes-74:

Tribünlerden olsun, sosyal medya üzerinden olsun aşırı baskıya maruz bırakılmasa, kendisini bu denli gol atmaya mecbur hissettirilmese, rahat kafayla daha verimli olacağından eminim...

Şu takımda en fazla krediyi haketmiş futbolculardan biri bu çocuk...Bugün Sneijder in klasıyla övünebiliyor olmamızda bile Burak ın katkısı var; geçen yıl CL grubunda -Takım hiçbir şey üretemiyorken, şapkadan tavşan çıkarırcasına- attığı goller olmasa rüyanızda görürdünüz Sneijder'ı filan...

Yakından tanıyıpta gıpta etmeyene rastlamadım, gayette efendi, gayette mütevazı, duygusal bir yapısı var, görebildiğim kadarıyla... iki gol attı diye hemen ''Küçük dağları ben yarattım'' moduna giren gamsız cahillerin sıkça görüldüğü futbol aleminde biraz aykırı kalıyor bu haliyle...

Kişisel olarak tercih ettiğim ''Versatil'' bir forvet tipi değil kesinlikle...Ancak kendi takımının organizasyonuna pek katkısı olmamakla birlikte, rakibin defans organizasyon şemasını da bozan değişik bir forvet oyuncusu... Mourinho bile, çok beğendiği Drogba için özel bir önleme gerek görmediği maçta, iki stoperini kademeli olarak Burak la yapışık oynatmıştı...Burak, yine de Ramos' a penaltı + kırmızıyı yedirtmişti, eğer hakem futbol kurallarını uygulamış olsaydı...Penaltıyı vermediği gibi, gösterdiği sarı kartla Burak'ı CL in dışına atması tam bir skandaldı...

Kim ne derse desin galatasarayın en önemli gol ayağı. Şu anlı kadro için vazgeçilmez kategorisinde.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim ne derse desin galatasarayın en önemli gol ayağı. Şu anlı kadro için vazgeçilmez kategorisinde.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum. O golleri atsaydı zaten ligde 38 golüde geçerdi.

Umutu görünce methiyeler dizesim geldi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayir benim anlamadigim bi konu var.

Burak Yilmaz top kontrol edemiyor.

Burak Yilmaz top süremiyor.

Burak Yilmaz pas atamiyor.

Burak Yilmaz kafa vuramiyor.

Burak Yilmaz gol atamiyor ( nereye baksam " Burak olsa atamazdi " yaziyor )

Burak Yilmaz nereye kosacagini bilmiyor.

Burak Yilmaz cok tez düsiyor.

Adama sorarlar Yildirim Demirören´den farki olmayan bi futbolcu nasil son 3 senede 100 üstü gol atip 20-30 gol hazirlamis. Hadi arada bi herkezin sansi tutar, en kazma oyuncunun zirve yaptigi dönemleri olur ama ordada ancak 5-10 gol atarlar bi senede.

Iki senedir bizim takim cok mu iyi isletiyor´da Burak Yilmaz bozdu.

Kanatlarimiz 3 ( !!! ) senedir yok. Ilk senedinde devsirme Emre Colak ve Engin Baytar kanatlariyla oynadik.

Gecen sene Nordin Amrabat ve Hamit Altintop´u denedik, olmadi kanatsiz sisteme gectik.

Bu sene de öyle devam ettik, arada sirada Bruma felan oynadi.

Gecen senenin ilk yarisinda Felipe Melo hazir degildi ve Selcuk Inan tek basina oynamaya calisdi. Yani merkez´den üretkenlik felan gelmedi fazla.

Ikinci yarida hazir olmayan Wesley Sneijder ile Didier Drogba geldiler. Takim az biraz islemeye basladi ve Burak Yilmaz yari sezonda 15 gol atti.

Bu senede takim daha yeni yeni islemeye oynamaya basliyor.

Tamam kabul Burak Yilmaz baazen hele bu sene öyle bi rezalet son vuruslari yapiyor ki, kusmak istedigim kadar yemek yiyemem, o derece yani. Sans felan da degil. Burak Yilmaz baazen ne yapiyorsa kafasina gol atmamayi koyuyor.

Yigidi öldürün, hakkini verin. Isleyen bi takimda ( ki artik öyle bi duruma gelecegiz gibi ) Burak Yilmaz gol kacirsada sana baya bi katkida bulunur ve kosulariyla takimi cok rahatlar.

el mecbur

eskişehir maçında gireceğin pozisyonların %5'ini gol yapman dileğiyle..

Tribünlerden olsun, sosyal medya üzerinden olsun aşırı baskıya maruz bırakılmasa, kendisini bu denli gol atmaya mecbur hissettirilmese, rahat kafayla daha verimli olacağından eminim...

Şu takımda en fazla krediyi haketmiş futbolculardan biri bu çocuk...Bugün Sneijder in klasıyla övünebiliyor olmamızda bile Burak ın katkısı var; geçen yıl CL grubunda -Takım hiçbir şey üretemiyorken, şapkadan tavşan çıkarırcasına- attığı goller olmasa rüyanızda görürdünüz Sneijder'ı filan...

Yakından tanıyıpta gıpta etmeyene rastlamadım, gayette efendi, gayette mütevazı, duygusal bir yapısı var, görebildiğim kadarıyla... iki gol attı diye hemen ''Küçük dağları ben yarattım'' moduna giren gamsız cahillerin sıkça görüldüğü futbol aleminde biraz aykırı kalıyor bu haliyle...

Kişisel olarak tercih ettiğim ''Versatil'' bir forvet tipi değil kesinlikle...Ancak kendi takımının organizasyonuna pek katkısı olmamakla birlikte, rakibin defans organizasyon şemasını da bozan değişik bir forvet oyuncusu... Mourinho bile, çok beğendiği Drogba için özel bir önleme gerek görmediği maçta, iki stoperini kademeli olarak Burak la yapışık oynatmıştı...Burak, yine de Ramos' a penaltı + kırmızıyı yedirtmişti, eğer hakem futbol kurallarını uygulamış olsaydı...Penaltıyı vermediği gibi, gösterdiği sarı kartla Burak'ı CL in dışına atması tam bir skandaldı...

Sen Madrid macini izlediğine eminmisin? Sahaya sen ciksan daha fazla katkin olurdu o maçta

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldiği topu direk ayak içi ile hic yon veremeden kalecinin üstüne vuruyor direk. Yabanci sinirlamasi olmasa Burak bu takımda oynayamaz da iste bu sinirlama yok mu..

Keşke kaçan %100'lük 3 gol pozisyonu 1 gole denk gelse ligde. İşte o zaman çok yararlı olur takıma :D

İddia ediyorum son 3 yilda 100 attiysa biraz son vuruslari iyi olmuş olsa 300 atardi. Takımlar sirf Buraka calisiyor.

İddia ediyorum son 3 yilda 100 attiysa biraz son vuruslari iyi olmuş olsa 300 atardi. Takımlar sirf Buraka calisiyor.

Daha yeni Bursa maçı Umutsu.Hani üzerinde baskı var diyeceğim de zaten farka gittik.

3 tane %100 kaçırdı yetmedi Melo'nun muhtemel gol olan pozisyonunu da engelledi.

Geri
Üst Alt