Samet Kara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2013
- 1.703
- 12
- 858
suyunu çıkardınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adami gondermemiz lazim. Ne yapip edip gondermemiz lazim. Eger devre arasinda gitseydi pazar gunu sampiyonluk macina cikiyor olurduk. Hayatta en nefret ettigim sey Fenerbahce'dir. Lakin bu adamin gitmesine vesile olacaksa, pazar gecssi hezimeti kabullenebilirim.
saçmalama saçmalama saçmalama ... fenere kaybedersek mutlu olucak kişiler görüyorum
haklılar.. sağlam kanatlarımız olsa çok gol atar kral.. forvet dediğin kaçırabilir dzekoda kaçırıyo ayrıca gol atamadıkça moral bozuluyo. üstüne gidiliyo. sonrada psikoloji yerle bir. ama burak kadroda her zaman olmalı. alternatif üretmeliyiz burağa..kötü oynayınca direk burak yedeğe çekilip o oynamalı ama gol makinesini göndermek işimize gelmez
Bu adam yedek kulübesine oturduğunda yapmadığı afra tafra, huzursuzluk kalmıyor. Neyin kafasındasın? Fatih Terim'e bile gider yapan adam Mancini ve türevlerine neler yapmaz hiç düşündün mü? Süper Kupa maçında oynamadığı için yapmadığı surat kalmadı. Seremonide ve fotoğraf çektirirken bile surat yapıyordu. Böyle bir adam takımdaşlığı bozar. Böyle bir adam zaten sahadaki futbolumuzu ve ruhumuzu aldı götürdü. Bu kadar da futbolcu fanatikliği olmaz.
haklılar.. sağlam kanatlarımız olsa çok gol atar kral.. forvet dediğin kaçırabilir dzekoda kaçırıyo ayrıca gol atamadıkça moral bozuluyo. üstüne gidiliyo. sonrada psikoloji yerle bir. ama burak kadroda her zaman olmalı. alternatif üretmeliyiz burağa..kötü oynayınca direk burak yedeğe çekilip o oynamalı ama gol makinesini göndermek işimize gelmez
Valla kusura bakmadan bana göre forvet kaçırmayacak aga. Eğer forvetim diyorsa bir oyuncu uçanı kaçanı sokacak. 2.5 milyon euro alim, herkes oo kral desin bana, bol bol kaçırayım olsun kafamı iki elimin arasına sokarım acırlar bana, psikolojim bozuk ayağına yatarım bişe olmaz mantığı olduğu sürece başarı olmaz.
Para almaya geldi mi başkanın yöneticielrin psikolojisi bozuktur para çıkamıyorlardır diye düşünülüyor mu? Hayır onların görevi nasıl kaynak yaratmaksa aynı şekilde sahada ki futbolcunun görevide bellidir.
Psikolojisi bozuk alan o sene alacaklarından vazgeçsin, rehabilitasyona gitsin bizde eyvallah diyelim. Her gece barlarda gezerken sorun yok sahaya çıktı mı psikoloji.
Atamamayı hadi anladık diyelim bana açıklasana top nereye giderse oraya hareketlenmesinin mantığını biri bana anlatsın. Top drogbaya şişiriliyor bizim eleman kaçıp alan yaratcağına drogbayı sıkıştırıyor. ^kişinin arasına drogbayı bırakıyor adamın yapabileceği tek şey var çalımlamak haliyle o da yalan oluyor.
Hatta her atağa çıkınca el ve kolların beyinden bağımsız çalışması psikoloji.
Bunlarda hep psikoloji hep.