#17 Burak Yılmaz

gol atsin yeter. kazanmak veya kaybetmek umrumda degil yeter ki kral düsmanlara kapaklari taksin. eger gol atarsa tüm dünyaya kalitesini tekrar kanitlamis olur ve kariyer sonuna kadar bizde banko oynamayi hak eder. türk futbol tarihinin en büyük golcüsü yarin cosacak, costuracak bizi.

Qral yine kapakları tıkayacak :D :D Burak şimdiden söylüyorum akşam oldugun gibi olursan yine sülalene sayarım adam gibi oyna artık yeter.

Kaç kapak 1 tabak ediyordu? Ona göre taksın kapakları gıralll !!!

Her zaman olduğu gibi büyük maçlarda markajı yiyip mal gibi kalacak benim bu adama inancım kalmadı artık en büyük savunucusuydum ama yine diorum inşallah TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALARIM hadi Burak..!

bizim için fenerede koy... hatta sadece fenere koy sezon sonuna kadar atma bi daha, zaten lig bitti, bir maçta mutlu olsun şu taraftar..

Açık net söylüyorum akşam gol atmasını bırakın 1 tane bile olumlu hareketini göremeyeceksiniz.

Bekir ile Bruno Alves'in kucağında maçı tamamlayacaktır.

Hayatında 1 kere gerçek anlamda pres yaptı oda Kopenhag maçı Cl'de ondada gol atamıyor diye taraftar homurdanacak korkusuyla..

Diğerleri gölge presi kaç tane pres yapıp top kaptığını hatırlıyorsunuz Burak'ın bu sene ben hiç hatırlamıyorum..

Ona gelen topları kaptırmaktan başka bir halta yaradığı yok..

Hücum presini son yıllarda en iyi yapan adam Elmander'di..

En az 8-9 kere rakip oyun kurarken arkadan gelip bozardı adamı..

Forvetsen bunları yapacaksın..

Burak bey Selçuk aldığın zaman şişir hacı ben koşayım ofsayta kalmazsam belki gol olur mantığınla bir gram yol ilerleyemiyor..

Bana iyi bir santrafor söyleyin al ver oyununu set oyununda forvetin yapacağı duvar oyunlarını yapamasın..

En basit iş sırtını yaslayacan rakibe sana atacaklar sen ona atacaksın arkadaşlarını dinlendireceksin..

Rakip defansı bozacaksın..

Bunu bile yapamıyor topu ezecem diyor atağı eziyor..

Sonra taraftar çok eleştiriyor kardeşim gol atamadığın için değil,Dünya'nın en basit forvet görevlerini bile yapamadığın için eleştiriyorum..

Bugün ligimizde çoğu forvetin top kontrolü Burak'tan daha iyi..

Gekas 36 yaşında 40 metre top atıyorsun tık diye indiriyor önüne..

Yani biraz da oyuncular kendi işini sevip kendini geliştirmeye çalışacak gol atayım Kral olayım egolarına girmeyeceksin..

30 gol atsan bile 30 golden edersin takımı Burak..

Necati Ateş hayranıydım Burak gelince onun gitmesine çok üzülmüştüm..

Necati en entresan yerli forvetti bana göre..

Rooney gibi bir tarzı vardı oyun kurabiliyordu tam bir büyük takım oyuncusuydu Neco'da kaçırırdı ama çok efektif oynardı..

Yani Ümit Karan Necati ikilisini Umut Burak kazmalarıyla kıyaslayamam gerçekten

Biri tek vuruş ustası Tanju'dan sonra en iyi yerli Ümit Karan diğeri de oyun kurucu gibi oynayabilen hücumda takımı şekillendiren zekasıyla oynayan uzun şutu olan Necati..

Hey gidi biz nelerini gördük şimdi gelmiş taraftarı eleştiriyorlar..

Kaldı ki hepsinden çok Galatasaraylıydılar..

Git dediler gitti

Gel dediler geldi adamlar..

Ağzından Galatasaray'a dair en ufak eleştiri duymadım..

Burak'ı göndersek neler neler kusar tvlerde röportajlarda..

Çok ümitliydim Drogba gibi bir efsaneyle santra yapmak onunla gol kovalamak herkese nasip olmaz,çok şey öğrenir dedim antrenmanlarda maç içinde adam neler verdi bu sene Burak'a bir tek Akhisar maçında boş kaleye bile zor attı direğe çarptı top..

Bugün bu haldeysek Burak'ın beceriksizliği en az 15 puanımızı çalmıştır..

Geri
Üst Alt