#17 Burak Yılmaz

Halen Burak'ı takımımıza yakıştıranlar var.:) Adam futbolcu değil adeta komedyen gibi. Trabzon bu adama yakışır.

sadece mücadele etti.kopehnag maçında da öyleydi mesela.zaten mevcut yetenekleriyle sadece mücadele edebilir, fazlasını yapamaz.

Kötü niyetli değilsin eminim , mücadele de ediyorsun ama cidden yeteneksizsin yahu ,,

bu arada eleştiriliyor ama bence Manci'nin en doğru işi Burağı kanada koymak .

Bugün sahada ne yaptı ya biri söylesin.Hele bir pozisyonda top ayağından çıksın diye attığı bir pas var akıllara zarar.Vur kaleye gitsin, işi gücü saçmalamak.

Yeteneksizsin olmuyor. Ne kanat oynayınca ne de forvette olmuyor.

gittiğin gün bayram olacak

23nisan 29ekim 30ağustos 19mayıs 17mayıs neyse..

burak yılmazın GSARAYdan ayrıldığının falanca yıl dönümü diye her yıl pasta keserek kutlayacağım..

gittiğin günü..

daha güzel daha normal daha keyifli bir GSARAY için

gitsin burak yılmaz!!!

suçlu mancinidir bu herif degil. selçugun ve bunun rezil oyununu 11 le taçlandiran herif suçludur.

volkanla carprazda karsı karsıya kalınca gram heyecan yapmadım..emındım zaten atamayacagından.

Allah herkese Burak Yılmaz şansı versin . Adam her maç 4-5 tane net pozisyon buluyor . Başka bir forvet olsaydı şu an lider bizdik hatta belki de fark atmış fenere .

Bugünkü maçta gayet de iyiydi kaçırdığı pozisyon dışında

Abartmayın o kadar ya. Bu hırbonun sayesinde Caner neredeyse hiç gelmedi öne. Yani en azından bir işe yaradı bu hafta. Zaten kaçırıyor her maç, yeni bişey değil.

I am the one who knocks!

Hani selçuk az bir ihtimal de olsa belki düzelir gelecek sene diyebilirim ama senin için öyle birşey diyemiyorum. Sözde Qrallll kapacakları takacakkk Qralllll!!!! Qrala bak çay demle :2aloh1:

Geri
Üst Alt