#17 Burak Yılmaz

Bu sezon çok kötü ki bunu kabul etmek lazım. Bence golcü adam net şut çeker.

Aynen. Genel olarak katılıyorum sana. Ama Türkiye standartlarına göre golcüdür Burak.

Burak hiç birini atamıyor. Sen bana hiç birini atamayan golcü göster. :)

Golcü diyorsan bir adama çeşitli goller atar, karşı karşıya kalınca 3/1 falan gol oranı yapar. Burak'tan futbolcu olmaz :)

Arasıra olur öyle. Bu adam gol kralı olduğu senelerde sürekli karşı karşıya atıyordu, affetmiyordu. Bazen de kaçırabilir. Doğal durum yani :)

Burak komple bir futbolcu değil zaten. Sadece skorer.

Aynen. Genel olarak katılıyorum sana. Ama Türkiye standartlarına göre golcüdür Burak.

Arasıra olur öyle. Bu adam gol kralı olduğu senelerde sürekli karşı karşıya atıyordu, affetmiyordu. Bazen de kaçırabilir. Doğal durum yani :)

Burak komple bir futbolcu değil zaten. Sadece skorer.

Türkiye'de standart mı var? :D

herşeyi geçtim. takımda bencillik yapıp diğer oyuncuların huzurunu kaçırmana ifrit oluyorum. sen saçmalayınca diğerleri sana destek veriyor ama sen pas alamayınca adamları gırtlaklayacak duruma geliyorsun. takımdan çok kendini düşünen egoist futbolculardan nefret ediyorum.

Türkiye'de de kendine göre bir standart var. Öyle deme :D

Burak'ın temel eksikleri çok fazla. Bunları geliştirdiyse de gol atmadığı zaman takım eksik oynuyor net bir şekilde.

Çünkü, gol dışında neredeyse hiç katkısı yok. Burak yerine topla arası daha iyi olan biri olsa daha az gol atabilir toplamda ama takımın oynamasına katkısı çok olur.

Sürekli gol atmak istemesi itici. Arkadaslarinin emegine yazik ediyor. O bir pozisyonda pas verecegine dönerek sut denedi. Neyin kafasi bu?!

Evet, en doğru yorum yapılmış yukarıda; Çin malı golcü. :D

Burak'ın temel eksikleri çok fazla. Bunları geliştirdiyse de gol atmadığı zaman takım eksik oynuyor net bir şekilde.

Çünkü, gol dışında neredeyse hiç katkısı yok. Burak yerine topla arası daha iyi olan biri olsa daha az gol atabilir toplamda ama takımın oynamasına katkısı çok olur.

Mesela Burak şuan çok mutlu değildir. Takımın kazanmasıyla ilgili bir mutluluğu vardır elbet. Ama gol atamadığı için de bir sıkıntısı vardır yani :)

Burak = Gol

Bu adamdan başka birşey beklemek hem Burak'a, hem de kendinize yaptığınız bir haksızlık demek.

Bir de kendisine pas atılmadığında takındığı tavır yok mu. Sanki bütün ona gelen toplar gol oluyor. Drogba'nın boş kaleye attığı topuk golünde hala pas bekliyor. Başkası müsait durumda olunca pas atmıyor beyefendi. Zaten atmaması daha iyi. İstatistiksel olarak kaleye şut çekmiş oluyor aktaramadığı pas ile zaten pozisyon başlamadan biter.

Mesela Burak şuan çok mutlu değildir. Takımın kazanmasıyla ilgili bir mutluluğu vardır elbet. Ama gol atamadığı için de bir sıkıntısı vardır elbet :)

Burak = Gol

Bu adamdan başka birşey beklemek hem Burak'a, hem de kendinize yaptığınız bir haksızlık demek.

Ben takımda böyle oyuncular istemem. Gol atamasan bile takıma katkını vereceksin.

Maalesef büyük futbolcu kafası yok Burak'ta. Çok iyi goller attı mı tabi ki attı.

Ama burada bizim kötü dediğimiz ligde bile çok iyi goller atılıyor. Sorun o değil ki.

Bugün aldığı neredeyse her top olumsuz sonuçlandı. Drogba kötü oynadı ama aldı arada iyi paslar attı.

Demek istediğim takım oyuncusu olması lazım, bireysel başarılarla mutlu olmamalı.

Sürekli gol atmak istemesi itici. Arkadaslarinin emegine yazik ediyor. O bir pozisyonda pas verecegine dönerek sut denedi. Neyin kafasi bu?!

files.php

Tam karşı sahaya yerleşeceğiz, top almaya geliyor yarı sahaya doğru, es kaza kontrol edebildiği o aldığı topları da bizim stoperlere geri atıyor. :D

Tam kafamda yok ama yanilmiyorsam bahsettigim pozisyonun icinde Hakan ve Burak vardi. Hakan o kadar güzel tasimis oraya o topu, niye kendin vurursun da vermezsin. Sen sürekli gol pozisyonuna giriyorsun zaten bari orda saygi göster ve ver su pasi. 40 yilda 1 gol atacak adam.

Bazen gercekten cok itici Burak.

Ben takımda böyle oyuncular istemem. Gol atamasan bile takıma katkını vereceksin.

Maalesef büyük futbolcu kafası yok Burak'ta. Çok iyi goller attı mı tabi ki attı.

Ama burada bizim kötü dediğimiz ligde bile çok iyi goller atılıyor. Sorun o değil ki.

Bugün aldığı neredeyse her top olumsuz sonuçlandı. Drogba kötü oynadı ama aldı arada iyi paslar attı.

Demek istediğim takım oyuncusu olması lazım, bireysel başarılarla mutlu olmamalı.

Katılıyorum.

Ama Burak ts'deyken de böyleydi zaten. Böyle varoldu, böyle küllerinden doğdu. Böyle "Gol Kralı" oldu ve böyle bize geldi.

Burak'ın özellikleri ortadaydı ve bu özellikler bilinerek alındı. Şimdi bu adamı oynatmazsa daha da kötü olacak. Ya göndereceksin, ya da oynatacaksın. Başka çaren yok. Çünkü oynamadığı zaman hiçbir değeri yok.

Eğer böyle oyuncu istemiyorsan, bir şekilde kurtulacaksın. Kenarda heba etmeyeceksin..

Neresi golcü anlamiyorum. 25 civari maç yapti 10 golü var. tüpçü liginde her maç gol atamayan golcü sayilamaz.

bugün şanssızdı üzerine gitmeyin.

sneijderin 3.gholü ve drogba'nın golünde doğru yerde pozisyonu almıştı ve 2 golü rahatlıkla boş kaleye bırakabilirdi.

Geri
Üst Alt