#17 Burak Yılmaz

Kazara filan bir iki tane at lutfen Drogba'da yok zor mac olacak senle. Attigimiz donmez geri umarim. Top filan tutda rezil et bizi.

882790-14829253-640-360.jpg

Bugün herkes susacak, Kral konuşacak..

.

Burak kafasini kullansa 3-0 olacak. Sneijder den özür dilemeli ama nerdeee?! Biz gol atinca bile kendi takim arkadaslarina bana pas vermedin diye tepki gösteren Burak in yaptigina bak.

Yine berbat yine berbat.İleride bir tane top tut be adam.

Arkasında Sneijder bomboş dar açıdan kaleye vurur.

Hele o 44.dakika yaptığı faulü neyle açıklanır.

Ayağında topu o kadar çok tutuyor.

Su adamin futbol zekasi her zaman hayretw dusuruo. Helal ols

^amaalive^

Bir daha yiyorsa biz gol atinca takim arkadaslarina tepki göstersin. Kendi yaptigi ADETA SAYGISIZLIK! Gecen hafta Ceyhun'a aynisini yapti.

Yeter artik!

Burak'ı savunup durmayın be kardeşim. Tamam bence bu yabancı sınırında kalmalı ama takımı resmen eksik oynatıyor. Yaptığı saçma fauller de cabası. Burak kalmalı ama adamı da abartmayın, körü körüne savunmayın.

Pas atmadığı pozisyonda vallahi kafayı yedim. Ya bomboş adama versen gol yani kendini antipatik yapıyor böyle. İstekli baya 2 maçtır bu maç geriye de geldi sürekli beğendim ben ilk yarıda. Top tutma olayı yok tabi ama iyi yani Sneijder'e asist borcu var 2.yarı.

Burak Allahını seversen geri gelme kardeşim. Bütün enerjini ileride kullan ben artık razıyım.

Orta sahadan geriye sakın geçme.

Ya bir adam bu kadar mı savunmada dengesiz olur bu kadar mı her hareketi faul olur.

Olmadık yerde gereksiz müdahaleleri yüzünden gol yedirtecek bize.

Gelme geri ya valla ortasaha çizgisini geçme biz seni ileride seviyoruz

Helal olsun iyiydi bugun 2 pozisyonda cildirtti beni ama olsun o kadarda

1 gol 1 asist helal aslan

Ona bugün hakaret edenler utansin.

1 gol, 1 assist. :cool:

Chelsea maçi için hazirlaniyor galiba.

Buralara fazla mesaj ATAN OLMAZ simdi. Üzülenler olabilir.

Geri
Üst Alt