#17 Burak Yılmaz

Hadi kral adaletsizliğin kol gezdiği bu günlerde gollerin ile sustur ağzı köpürmüş çakalları!

Bugün minimum düzeyde saçmala ve efsane ol.

Here ikili mücadele de yada rakibin arkasından koştuğunda hep faul yapıyor ? Biraz kontrollü gir.

Macın en iyi adamıydı bence mücadele etti

Yine su serefsiz sikecilerin eline koz verdin bravo.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alllah belanızı versin bişey demiyorum müstehak size bu sonuc burak ne yaptı lan

Birsey derdim de sana neyse agzimi bozmak istemiyorum. Konusma tarzin zeka seviyeni belli ediyor zaten.

Oynadigi oyun hakkinda tek kelime etmis miyim? Yaptigi hareket net kirmizi. Mesajimi alintilamazsan sevinirim futbol fakiri seni.

Kız oyunu mu bu?Dirsek kasti değil.Burak topa hareketleniyor.Fizik kurallarına göre koşuya kalkacak oyuncunun dirseğinin arkaya gitmesi normal.Bugün de iyiydi.

Birsey derdim de sana neyse agzimi bozmak istemiyorum. Konusma tarzin zeka seviyeni belli ediyor zaten.

Oynadigi oyun hakkinda tek kelime etmis miyim? Yaptigi hareket net kirmizi. Mesajimi alintilamazsan sevinirim futbol fakiri seni.

O pozisyonda adam 2li mücadelenin ortasına giriyor elin adamı şike yapar takımına destek cıkar her bku yer destek cıkar siz 2 dakikada asarsınız adamı.

Geri
Üst Alt