#17 Burak Yılmaz

adam mücadele ediyor sahada drogba ceyhun ve burdisso dışında herkesi tebrik ediyorum beraberliğe rağmen ellerinden geleni yaptılar

O pozisyonda adam 2li mücadelenin ortasına giriyor elin adamı şike yapar takımına destek cıkar her bku yer destek cıkar siz 2 dakikada asarsınız adamı.

Ya kardesim birak allah askina acta tekrar izle. Pozisyon geregi oyle bi mudahale olamaz. Sevdigin oyuncuyu savunacagim diye sacmalamanin anlami yok, ayrica bela okuma veya hakaret etme gibi ezikce davranislarda ancak bu yeteneksizin bi funboy undan gelebilirdi bunu da belirtmeden gecemeyecegim. Haydi iyi forumlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'in Galatasaray forveti olamayacagini düşünüyordum. Ama artik oynadigi oyunla olabilecegini gösteriyor. Daha çok eksikleri var tabi. Onlari giderirse büyük bir forvet olabilir. şu anda takimin birinci santraforudur.

30. dakika civari Sneijder'e attigi pas güzeldi. Bunlari gelistirirse çok iyi olacak.

Burak cok top harcıyor.Yeteneksiz.Tamam ama Drogba'dan daha kötü değil.Hic yoktan ara sıra kosuyor.Drogba piknik yapıyor sahada.Kontenjanı harcıyor.

Giderse gol atamaz bu takım. 5. falan olur.

Selçuk, Melo gol atamıyor. Sneijder dışında şut bilgisi olan tek adam bu takımda.

Drogba oynasa paşam atacak ama kılını kıpırdatmıyor.

dribblingi bi nebze halletmis gıbı duruyor kafa topu ve pasları hala cok calısması lazım...ancak adamın hırsına en ufak bısey dıyemem sahada sneıjder tellesle birlikte en cok calısan adamdi

Hücum faullerini bir an evvel bitirmeli.Artık yeter.

Hakkını verelim bugün birçok oyuncu karakter gösteremezken kendisi çok mücadele etti.Ancak ilk yarıda Sabri'ye gereken yardımı gösteremedi.

Attığı gol mükemmeldi.Şaşırıyorum bugün bu golü atan adam yarın saçma sapan gol kaçırır.Hiç ortası yok.

Ancak kanat/forvetten merkeze geçerse çok saç baş yolarız.Acaba Mancini orada Ontivero'yu dener mi ?

Vederson'a attığı vücut çalımını beğendim. Attığı golde güzeldi. Saçma sapan paslar atıp garip garip fauller yapsa da, bilhassa Drogba ile kıyaslayınca bugün için mücadelesi iyiydi.

Burak candır yine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Reis..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Dirsek pozisyonu fena.

Bunun sitemizden yaptığımız ofsayt açıklamasından sonra gelmesi de bizi ofsayt durumuna düşürdü. Girmemek lazım bu toplara. Böyle elinde kalıyor işte.

valla sevmem falan ama olmasa pozisyona giremeyiz.

Not: Toplu oyuna katkısı hala sıfır.

Takımdaki 3 leş santrafor içinde 11'i tek hakeden durumuna geldi. Kötünün iyisi...

Foruma inanamıyorum gerçekten.Daha iki ay önce Burak'ı elini öpene verecek tipler bugün Burak kraldır filan diyorlar.Drogba rezalet olduğu için Burak iyi görünüyor.Berbatın iyisi konumunda şu an.

Hakkını vereyim, dün akşam golünü attı, çalıştı filan.Şu anda oynamayı en çok hak eden forvet.Ama bir kaç maç sonra yine buralar olumsuz yorumlarla dolar.Ben Burak'ta hiç bir gelişme göremiyorum.

Burada bulunan çoğu kişi gerçekten futboldan anlamıyor. Almışlar ağıza sakız gibi hep aynı lafı (pas oynayamıyor, sırtı dönük oynayamıyor, top kontrolü yok) ve futbol uzmancılık yapıyorlar burada. Halbuki her futbolcunun değişik özellikleri olur. Burak'ın kötüsü bile her sezon en az 20 gol atar.

Geçen sene Schalke'ye Almanya'da attığı gole bir bakın, adam tehlikeliyi hissediyor. Koşuyu yapıyor. Sonra top önüne düştüğünde vücudunu kullanmayı biliyor.

Adam golcü, ve Burak'ın özelliklerini hiçbir forvette bulamazsınız. Çoğu forvet o kadar koşu yapmaz, usanır, ayağına top bekler aynı Drogba gibi.

Drogba'nın gelişi maalesef Burak'ın oyununu bozdu. Siz sallamaya devam edin, ama Burak ve Umut geçen sezon muhteşemdiler ta ki Drogba gelene kadar.

Bahsettiğim gole bu açıdan bakın

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r9ZD9Xug9AM[/media]

KRAL!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

drogba rezalet oynuyor olabilir ama bence forvette problemimiz yok. bazi maclarda orta sahaya 5liyi vereceksin. domine edeceksin. dun oyle olmaliydi.

Geri
Üst Alt