#17 Burak Yılmaz

Dün takımda top oynayan 2 adam vardı. Burak ve Telles. Bu adama avrupa saygı duyuyor siz hala nefret ediyorsunuz. Vallahi şaşırıyorum burdaki bazı futbol cahillerine

Burak saglam adam olsaydi arda gibi gideri avrupaya. 8 gol atmis sampiyonlar liginde 2 sene 25+ gol atmis kapiyi calan kim? Tamam bazi maclarda guzel goller atmistir ama cogu maclarda kendine oynuyor. Dunde gorduk o golu hayatta tekrarlamaz. Topu 3 metre suremeyen adam kendine oynuyor takimina degil. Gorduk pas verecek pozisyonlarda neler yaptigini.

Buraya girince iyi sövesim geliyor o kadar insana. Bi gidin işinize. Berbat taraftarımız var. Nankörlük tavan yapmış.

Tapatalk

Meziyetleri kanat/forvet oynamaya gayet uygun zaten uzun zamandır bunu söylüyorum.

Tek forvet oynayacak adam değil Burak.Kesinlikle olmaz o iş.

Böyle devam etsin.Sadece biraz daha savunmaya yardımı gerekiyor.Bir de şu hücum faulleri bıraksın artık.

Burağa b.k atalım vol 26394828

Tapatalk

Formunu yakaladimi iyi oyuncu ancak formsuz oldumu hic cekilmiyor , dun ben begendim buragi.

her maç rezalet gereksiz fauller yeter artık ofsayt bitti bu başladı !

Resmi olarak dava acmaya başlıyoruz burak hakında yapılan karalama kampanyasından dolayı. Burak küfür etmemiş. Etiği kanıtlanırsa ama kariyeri biter Galatasarayda

tellesin asistinde bos kale gıbı gozukse de kolay gol degıldi vurusunu iyi izlemek gerek...kalite kokan bi goldü..tamamen savunmuyorum eksikleri cok fazla pasları gereksiz faulleri rastgele kafayla top indirmeye calismaları var bunlar ustunde de yogunlasması gerek

Yeter!!!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Murat niye kızdın ki ?

3 forvet var bize.Drogba-Umut-Burak...

Drogba ölmüş ceset gibi oynuyor.

Umut gördüğüm en yeteneksiz profesyonel oyuncu.

Burak 25 yaşına kadar kanat oynayıp sonra forvet olmuş,hem yeteneksizliği hem de geç mevki değiştirmesi sebebiyle asla tek forvet niteliklerine sahip olamayan bir adam...

su buraga az sahip cikilsa simdi 6 puan geride degil önde olurduk.

kacirdigi goller resemen bizim bazi kendini bilmez taraftarin yüzünden.

adam pozisyona giriyordu kacioyrdu önemli pozisyonlari.

taraflarla arasi iyi olan golcü onlarida atardai ama adam ne yapsa

yaranamadi bi zamanlar sevinc gösterisi bile elestirimeye baslamisti.

zaten camur atmakta 1 numarayiz !!!

mesela ben her zaman muslerayi elestirim cok üst düzeye degil bence

ama desteklenmeli cünkü ondan iyisi yok suan bizde aynisi burak icin

gecerli. yapilanlar sirf GSe zarar verdi veriyor !

su buraga az sahip cikilsa simdi 6 puan geride degil önde olurduk.

kacirdigi goller resemen bizim bazi kendini bilmez taraftarin yüzünden.

adam pozisyona giriyordu kacioyrdu önemli pozisyonlari.

taraflarla arasi iyi olan golcü onlarida atardai ama adam ne yapsa

yaranamadi bi zamanlar sevinc gösterisi bile elestirimeye baslamisti.

zaten camur atmakta 1 numarayiz !!!

mesela ben her zaman muslerayi elestirim cok üst düzeye degil bence

ama desteklenmeli cünkü ondan iyisi yok suan bizde aynisi burak icin

gecerli. yapilanlar sirf GSe zarar verdi veriyor !

Şuraya kadar ciddi olarak yazıyosun sanmıştım, meğer dalga geçiyomuşsun bizimle çok ayıp.

dün akşam enohun yaptığı faulün videosu emek hırsızlığı diye sanal alemde geziyor ama elimde bir link var orada yavaşlatılmış halinde enohun topuğuyla teması bariz görünüyor , tinerci tayfası bu konuda haksız ama küfür ve dirsek konusunda üzgünüm, yönetimin o açıklamasından sonra bunları art niyetli birisi ancak yapardı

Çeptalk

Geri
Üst Alt