#17 Burak Yılmaz

hep bana hep bana. Lan senin arkadaslarin essek mi de orda bekliyorlar. Takim oyuncusu diyenler nerde? Pas verseydi sneijder 2-0 mac biterdi. Taraftarlarin ve kendi takim arkadaslarin saygini kaybediyorsun boyle hareketlerinle.

Yeter artık şu adamın oynadığı.Ne yapmasını bekliyorsunuz artık ?

Adam Terim'in sonunu getirdi Mancini her yerde sağda solda forvette denedi yok olmuyor aga olmuyor zorlamayın yeter ya.

Bugün yine maçın içine ettiler kankasıyla.Bir de bu iki kankaya Drogba da katıldı valla maçları 8 kişi oynuyoruz.

Hele 2.yarıdaki rezalet pozisyon.Kendine yapıldı mı anırıp duruyor kendi yaptı mı tribüne artislik yapıyor.

Vallahi billahi bıktım ya.Sneijder Telles'le ceza sahasının içinden pozisyon çıkarıyor bu orta sahada geziyor o sırada.Veysel 100 dakika tek başına savundu kanadı adamın son dakikalarda yürüyecek hali kalmadı...

istedigi kadar gol atsin hem kalite olarak hem karekter olarak gs formasina yakismiyor.

Yine sasirtmadi. Rezalet..

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek forvet Burak yazanları görmek istiyorum.

Ayrıca Sneijder'e vermediği top için söyleyecek söz bulamıyorum, yorumsuz.Sonra 40 gol, 30 asist yapıyor ama diye savunulur bir de.

Yabancı sınırı olmasaydı belki Burak gibi bir forvetimiz olmayabilirdi. TFF sayesinde dünya çapında bi forvetimiz var. Ne kadar şükretsek az.

Hep yaptığın leş hareketleri yaptığında artık sövmüyorumda bugün o pozisyonda şut çekmek neyin nesiydi? Bir de trip atıyorsun taraftara.

[attachment=8072:12.jpg]

Ekli dosyalar

• 12.webp
    12.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 218
BURAK YILMAZ'a edilen hakaretlerin %50'si Drogba'ya edilse ??

Pasaport faktörüyle Burak benim gözümde bir adim önde suan!

O topun dibine girip Sneijder'e attırmak yerine sağ çaprazdan ormana vurmana ben bile birşey demiyorum. Kral tacını evde unutmuş.

Rezildi!

Bu maç:Vasat altı.

Olumlu hareketini göremedik. Olumsuz birçok hareketini sayabiliriz.

futbolunu hic begenmem ama nedense acayip seviyorum bu adami.:D

o drogbaya gelen ortayi kesince acayip sinirlendim ama.

Geri
Üst Alt