#17 Burak Yılmaz

Rakibe her pozisyonda faul yapıyor. Birinde Dany'yi itti arkadan.

Ya anlamıyorum ki hakem görmeyecek mi sanki yaptığını.

Arkadan öyle bir geliyor, itiyor kesin faul yapıyor.

Tercihlerinin çoğunu çok kötü kullanıyor. Böyle dengesiz olamaz bir forvet ya.

Şu an yerine yetenekli bir yabancımız olsa çok rahat fark belli olur.

Arena'daki olası ilk puan kaydında Selçuk ile birlikte ilk ıslıklanacaklar arasında..

Artık savunulacak hiçbir tarafı kalmadı.

Teknik ve taktik konusuna hiç girmesek bile, insanlığı ve takım arkadaşlığı konusunda ciddi eksiklikleri var.

Her pozisyonda kendini yere at, yanında 3 tane boş adam varken topu dağa taşa vur, üstüne taraftara söylen..

Yeter artık yeter!!

fizik çalışmalı.

guvender-9-sinif-fizik-ka-16.jpg

Eger yabanci zimbirtisi olmasa buyuk ihtimal giderdi. Yei olmasindan ve napip edip gol atmasindan kazaniyor. selcugu bozan da bu bence. Eminim surekli pas istiyodur atmayinca fln kiziyodur. cok bencil asiri hemde. bu bencilligi oyunculugunu koreltiyor farkinda degil.

Azicik atmak degilde attirmaya oynasa degerini 2ye katlar. mucadele eden guclu bir fizigi var cunku. duzeltmesi gereken 3 kotu ozelligi;

bencillik

top bizdeyken gereksiz rakibi kucaklamasi, kendini surekli atmasi.

ve ofsayta dusmemeyi ogrenmesi

bu yonlerini duzeltirse in numara oyuncu olur ve.muhtemel jubileyi bizde yapar. umid ediyorum duzeltir karakteristik bu ozelliklerini.

ornegin bugun semih. eger o kornerden gol yeseydik bile alkislardim ben o cocugu ve bnm gibi dusunen milyonlar var biliyorum. bunu burak imkani yok yapmazdi mesela. dedigim seyleri duzeltirse muthis bisey olur

tapatalk

Olayı maçın ardından değerlendiren Burak, Drogba ve Sneijder’i eleştirerek, “Drogba ve Sneijder bu hareketleri ile beni taraftarın önüne attılar. Bu onlara hiç yakışmadı ayıp ettiler” ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşları hakkında yaptığı şu yaptığı açıklamaya bak. Yorumsuz.

Olayı maçın ardından değerlendiren Burak, Drogba ve Sneijder’i eleştirerek, “Drogba ve Sneijder bu hareketleri ile beni taraftarın önüne attılar. Bu onlara hiç yakışmadı ayıp ettiler” ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşları hakkında yaptığı şu yaptığı açıklamaya bak. Yorumsuz.

Nerede demiş?

bize gelen her adamin kredisi IMF'den daha derin. biz niye boyle adamlara tahammul ediyoruz. Yuhalayin gitsin arkadas. 2 sene 25+ arti gol atmis, sampiyonlar liginde 8 gol atmis adami niye gelip almadilar 8-10 milyon euro verip..? Ki bu paralar bile bugunun piyasasinda su parasi. Iki izlenimde anladilar ne oldugunu. Kralmis. Hakan Sukur denen adam kraldi siz ne diyorsunuz.

Burak Galatasaay maclarinda oyunamasin pozisyona giremeyiz

Sent From Galaxy Note 3

Yetersiz, yeteneksiz, takım savunması pres 0. Çok büyük bela oldu bu takıma.

Burak'ı çok savunur ve arkasında dururdum ancak artık bu takıma ayak bağı oluyor , İnşallah bu sezonda gol kralı olur ve sezon sonu minimum 15 Mn € veya üstünde gelen bir teklife satılır , yerine alınabilecek yerli forvet potansiyelleri mevcut , Drogba'ya da teşekkür edip yerine çok kaliteli bir yabancı forvet daha aldık mı tamamdır.

Burak'ı çok savunur ve arkasında dururdum ancak artık bu takıma ayak bağı oluyor , İnşallah bu sezonda gol kralı olur ve sezon sonu minimum 15 Mn € veya üstünde gelen bir teklife satılır , yerine alınabilecek yerli forvet potansiyelleri mevcut , Drogba'ya da teşekkür edip yerine çok kaliteli bir yabancı forvet daha aldık mı tamamdır.

Bu adama 15 milyon ve üzeri teklif yapacak kadar gerizekalı biri var mıdır sence :)

Geri
Üst Alt