#17 Burak Yılmaz

afedersiniz it gibi koşuyor basıyor mücadele ediyor durmuyor hak ediyor formayı.

yanında Drogba gibi oyunu iplemeyen,doymuş,takmayan bir oyuncu yerine en kötü bu dönem Umut gibi basan oyuncu olursa hem orta sahaya daha çok güç gelir hem de performansı artar

Nasıl mücadeleymiş o maç boyu yerde yattı.Motta gibi bir adama bile fiziken üstünlük kuramadı.

Maçın içine ediyor ama mücadele ediyormuş.Biz körüz herhalde...

dünkü maçta tüm oyuncular gibi performansında düşüklük vardı ama son 6-7 maçtır ne kadar mücadele ettiğini herkes görüyor ki ben hep Burak'ı eleştiren biriyim bunu derken..

dünkü maçta tüm oyuncular gibi performansında düşüklük vardı ama son 6-7 maçtır ne kadar mücadele ettiğini herkes görüyor ki ben hep Burak'ı eleştiren biriyim bunu derken..

Haklısın ama istikrarı yok.

Bursa maçı epey iyi.

Eskişehir maçı fena değil.

Antalya maçı çabalıyor ama savunmaya hiç gelmedi sağ kanat otoban oldu.

Dün de rezalet.

Nasıl verim alacağız bu adamdam ? Bir de o inanılmaz bencilliği yok mu adamı öldürüyor.Hatta geçtim bu yaptığı arkadaşlarına ihanet.

Haklısın ama istikrarı yok.

Bursa maçı epey iyi.

Eskişehir maçı fena değil.

Antalya maçı çabalıyor ama savunmaya hiç gelmedi sağ kanat otoban oldu.

Dün de rezalet.

Nasıl verim alacağız bu adamdam ? Bir de o inanılmaz bencilliği yok mu adamı öldürüyor.Hatta geçtim bu yaptığı arkadaşlarına ihanet.

tek başına oynuyor nerdeyse olmuyor Drogba ile. yanına basan Umut'u almak lazım

Bu aralar beni en çok sinirlendiren hareketi yaptığı hücum fauller.Bunu futbolda nasıl anlatırım bilmiyorum ama bir basketbol terimi olan hücum faul de cuk oturdu.

Tam prese başlamış,topu alacağız beyefendi çekiyor faul yapıyor.Tam karşı karşıya kalacağız ayağını sokuyor,faul yapıyor.Böyle öldürdüğü maç baş 5 pozisyon var.Düştüğü ofsaytları da eklersek top kaybı rekor seviyelere çıkıyor.

Bu aralar beni en çok sinirlendiren hareketi yaptığı hücum fauller.Bunu futbolda nasıl anlatırım bilmiyorum ama bir basketbol terimi olan hücum faul de cuk oturdu.

Tam prese başlamış,topu alacağız beyefendi çekiyor faul yapıyor.Tam karşı karşıya kalacağız ayağını sokuyor,faul yapıyor.Böyle öldürdüğü maç baş 5 pozisyon var.Düştüğü ofsaytları da eklersek top kaybı rekor seviyelere çıkıyor.

Ben bu foruma Ekim ayında üye oldum.Ancak Burak geçen sene bize transfer olduğundan beri derim bu adam gitmeden asla iyi oyun oynayamayız istikrarlı olarak.

Berbat berbat ötesi bir oyuncu.Takıma inanılmaz zararlar veriyor.Çok yeteneksiz.Mental olarak çok geride.

Kenarda bunun yerine Hajrovic oynasın çok daha iyi oynarız bu adamdan ne olursa olsun kurtulmamız lazım.

Yabancı oyuncu sayısı 3'e düşürülse bile satılsın kovulsun takımdan...

Gerzek bir rus kulübüne iyi paraya kitlesek bombastik olur.

Yeni sezonda tüm imkanları seferber edilipp A Kalite bir santrafor almamız şart.Komple bir santrafor ile Sneijder'dende tam verim alınır.

Bize it gibi koşacak adam değil, ne yapması gerektiğini bilen adam lazım.

Biz bir Kayser, Konya falan değiliz. Kaldı ki onlar bile artık öyle oyuncular tercih etmiyor.

Yeni sezonda tüm imkanları seferber edilipp A Kalite bir santrafor almamız şart.Komple bir santrafor ile Sneijder'dende tam verim alınır.

İnşallah Bruma da sağlıklı sağlam dönecek.

Dediğin gibi forvet lazım ama bir orta saha da lazım ki 4-2-3-1 e dönelim.

Melo'nun yanına yabancı sınırı kalkarsa çok sağlam bir yabancı alalım yok Türk olacaksa Tolga Ciğerci'yi alalım böylece Sneijder'i de sol kanattan kurtarırız...

Lazio'ya önersinler sezon sonu,insallah hala istiyorlardır(((

Haftaya boş kaleye bir tane atar, yine buraya doluşur kralcılar. :D

Seneye Umut gundogan, Koray vs gibi cocuklardan faydalanip yabanci kontenjani acacagiz hemde selcuktan da kurtulacaz. Eboue Drogba da gidecek.. Buragin yerine de saglam bir yabanci de gelir merak etmeyin. Bu adamin oyunu artik buraya kadar. Resmen kendine oynuyor taraftari takimi sallamiyor.

Dün drogba nın ok gibi yükselip çekiç gibi bomboş vuracağı topa ve sanada bağırdığı halde bencilliğinle gol olmayacağını bile bile kafanın ucunu sokup pozisyonu hiç etmeni kutluyorum kral?.

2 net golümüzü yedi maalesef bazen iyi oynuyoda çok bencil. sneijdere atmadığı pas çok sinirlendirdi beni.

sen kendin içinmi oynuyosun Galatasaray içinmi

Ntv Spor'un haberine göre burak yılmaz avrupa'nın en çok ofsayta düşen futbolcusu.Yada futbolcu mu oda tartışılır.

Köyt daha fazla ofsayta dusuyor ama fenerli satilmis medya bunu halktan gizliyor.

Geri
Üst Alt