#17 Burak Yılmaz

saçmalıyorsunuz bence. daha ne yapacak bu adam ? golcünün görevi nedir ? gol atmak. adam ligde 12 gol atmış. gol krallığının en büyük favorisi. geçen sene lig+cl 32 golü var bu adamın. hayır ağzıyla kuşmu tutsun bu adam.

Bu eskidendi.

Artık forvet oyuncularının farklı meziyetlerininde olması gerekiyor.

Forvet oyuncuları senin hücumda daha cok kalmanı sağlayan oyuncular oldu artık.

Ama bizim forvetler öyle mi? hepsi birden duvar gibi maşallah attığımız top duvara carpıp seker gibi geri dönüyor ve rakibin atağı başlıyor.

Sene sonunda kaliteli bir forvet almamız şart oldu.

Ayrıca Burak işkencesi ancak yabancı sınırı varken çekilir sınır kalktığı an yollanmalıdır.

İleride top tutsun , top dağıtsın , hava toplarını alsın , kafa gollerini geliştirsin , driblingini geliştirsin.. Sonrada 60 milyon avroya satalım :D Arkadaşlar yapmayın etmeyin. Burak bizim için çok iyi bi golcüdür. Okadar gol pozisyonuna giren bi adamın gol kaçırması gayet normal. Üzücü ama normal. Bukadar acımasız olmayın yahu :) Fenerli taraftarlardan bi farkımız olsun istiyorum bukadar dar bakmayın olaylara.

İleride top tutsun , top dağıtsın , hava toplarını alsın , kafa gollerini geliştirsin , driblingini geliştirsin.. Sonrada 60 milyon avroya satalım :D Arkadaşlar yapmayın etmeyin. Burak bizim için çok iyi bi golcüdür. Okadar gol pozisyonuna giren bi adamın gol kaçırması gayet normal. Üzücü ama normal. Bukadar acımasız olmayın yahu :) Fenerli taraftarlardan bi farkımız olsun istiyorum bukadar dar bakmayın olaylara.

Hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama Galatasaray gibi dünya takımı için son derece kötü bir forvet. Bir de şu Burak x gol atmış daha ne yapsın laflarından vazgeçin biraz futbol öğrenin.

Hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama Galatasaray gibi dünya takımı için son derece kötü bir forvet. Bir de şu Burak x gol atmış daha ne yapsın laflarından vazgeçin biraz futbol öğrenin.

Serafettin sende basimiza futbol gurusu kesildin. Football managerda sampiyon olan gelip burda ahkam kesiyor. Internet menajerleri sizi.

Bugünkü maç için tek bir şey istiyorum; Allah rızası için top sendeyken elin kolun rahat dursun, hücum faul yapma.

Artık gol atmak dışında da toplu veya topsuz oyunda takıma faydalı olabileceğini öğrenmeli ve uygulamalı en azından şu maç için

eğer yarın ki maçta oynarsan senden beklediklerimiz; 2 kereden fazla ofsayta düşme, gereksiz şekilde hucüm faul yapma, topu alıp gidebilecekken kendini yere bırakma, kaleci ile karşı karşıya değilsen topu hemen ayağından çıkar.... bu kadar... başka birşey istemiyorum gol dahi beklemiyorum.

Kul hüvallahü ehad Allahüs samed Lem yelid ve lem yuled Ve lem yekün lehu küfüven ehad.

Kul hüvallahü ehad Allahüs samed Lem yelid ve lem yuled Ve lem yekün lehu küfüven ehad.

Allahim nolur Burak oynamasin yarin!

Allahim nolur Burak oynamasin nolur nolur!

Nolur allahim Burak yarin oynamasin!

Amin Amin Amin!!

eğer yarın ki maçta oynarsan senden beklediklerimiz; 2 kereden fazla ofsayta düşme, gereksiz şekilde hucüm faul yapma, topu alıp gidebilecekken kendini yere bırakma, kaleci ile karşı karşıya değilsen topu hemen ayağından çıkar.... bu kadar... başka birşey istemiyorum gol dahi beklemiyorum.

Sende Buraktan cok sey istedin girdigi 5 pozisyonun en az 3unde ofsayta dusmese olur mu?

Top ayağına gitmesin ona pas atılmasın o zaman oynasa da sorun olmaz gezsin dursun sahada. Ofsaytları faulleri ile tempo düşürmekten başka bir şey yapmıyor birde saçma sapan yerlerden şut çekmeleri başladı.

Allahim nolur Burak oynamasin yarin!

Allahim nolur Burak oynamasin nolur nolur!

Nolur allahim Burak yarin oynamasin!

Amin Amin Amin!!

oynasın gol atsın diye dua etsene ne gereksiz hareket.

Yarin oynarsa etkili olur.Chelsea defansi agar bi de Drogbaya konsentre olacaklar ister istemez Burak defansin arkasina sarkip pozisyonlar bulabilir,tabi oynarsa.Bu avantaj kismi isin dezavantaji ise takim savunmasina zarar verir,Kopenhag macindaki gibi deli gibi kosup oynasa cok is yapar,bu dezavantajda gider.(o macta gol atamadi ama olsun cok etkiliydi)

Drogba tek oynarsa işimiz daha zor olur kitlemesi daha kolay olur burak koşularıyla dengeyi bozabilir drogba'ya konsantre olursalar arkaya iyi sarkabilir çok hızlı oyuncular değil savunmacılar

Nihat'ın 2008'deki golüne benzer bir gol atıp Cech'e tekrar gösterimde zulmedeceğini hissediyorum niyeyse.

Yarin oynarsa etkili olur.Chelsea defansi agar bi de Drogbaya konsentre olacaklar ister istemez Burak defansin arkasina sarkip pozisyonlar bulabilir,tabi oynarsa.Bu avantaj kismi isin dezavantaji ise takim savunmasina zarar verir,Kopenhag macindaki gibi deli gibi kosup oynasa cok is yapar,bu dezavantajda gider.(o macta gol atamadi ama olsun cok etkiliydi)

Buraya gelince başka bir şeye odaklandın sanırım. Ofsayt'ta kalabilir olacaktı o.

Burak bu maçta %100'lük bir pozisyonu b.k ederse bu taraftarı daha durduramayız şimdiden diyeyim.

Geri
Üst Alt