#17 Burak Yılmaz

Hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama Galatasaray gibi dünya takımı için son derece kötü bir forvet. Bir de şu Burak x gol atmış daha ne yapsın laflarından vazgeçin biraz futbol öğrenin.

Chelsea maçında evimizde favori olana kadar dünya kulübü sayılmayız bence. Burak'ı beğenmiyosun da bana ondan iyi yerli bi forvet söyler misin? Arkadaşlar ister beğenin ister beğenmeyin. Burak bizim için çok önemli bir oyuncu. Hele seneye yabancı sınırının 5'e düşeceğini düşünürsek kesinlikle takımda kalması gereken bir golcü.

Ben de eldeki oyunculara baktığım zaman ve yabancı sınırlamasının olduğu bir ortamda herşeye rağmen Burak Yılmaz nimettir.Çok yetenekli olmamasına rağmen bu adam geçen sene kendisini aşarak inanılmaz goller attı ve Avrupa maçlarında gözünü rekora dikti.Yeter ki adam istesin ve kendisini maça versin.Böylece kendisi daha verimli olacaktır...

Iste cogu türk taraftarlarin futbol anlayisi ancak bu kadar.

futbol anlayışını siz mi bana öğreteceksiniz kardeşim?mevcut kadro açısından bunu diyorum ben. elimizdeki malzemeyle Burak ilk 11'i Drogba'dan daha çok hak ediyor. çünkü mücadele ediyor. Drogba mücadele etmiyor

Bu maçta Burak'ın oynaması demek Chelsea savunmasını 5 lemek demektir.

Chelsea savunması arkaya atılan toplar dışında pek pozisyon vermiyor. Bu yüzden Burak bugün lazım bize.

o arkaya atilan paslari avrupada hicbir savunma yemiyor. türkiye'de de artik yememeye basladilar. selcuk + burak ikilisi ile gelisen bir ataktan en son ne zaman gol attik hatirlayan var mi? türkiye'de son sivas macinda, avrupada da en son kazakistan/azerbaycan macinda falandi herhalde. o da dandik savunmalari yüzünden.

Benim anlamadığım asıl "arkaya atılan toplar" meselesi. Ben Burağın hiç bir zor maçta arkaya adam gibi kaçabildiğini görmedim. Ya ofsayta düşüyor, ya topu kontrol edemiyor, ya da rakibe foul yapıyor. Yani o kadar arkaya koşu ben de denesem bu halime girerim arada pozisyona. Hani gözle izliyorsunuz maçları? Defans arkasına sarkma konusunda izlediğim en başarısız forvetlerden biri Burak.

takımı bir kişi eksik oynatır.sağ kanatta eboue'ye yardım etmezse hazard o kanadı folloş eder umarım adam gibi oynar.

futbol anlayışını siz mi bana öğreteceksiniz kardeşim?mevcut kadro açısından bunu diyorum ben. elimizdeki malzemeyle Burak ilk 11'i Drogba'dan daha çok hak ediyor. çünkü mücadele ediyor. Drogba mücadele etmiyor

Sabri de mücadele ediyor bence o oynasin bundan sonra. Sag bek olsa bile önde topu kaptirdigi vakit mevkisine dönecegine topu 10 dk kovaliyor. Hakediyor formayi dimi (!)

Futbol anlayisin yerlerde.

Bugün boş kaleye gol kaçırır yarın Akhisar maçında atar krallllllll dersiniz . Futbol cahilleri . Umarım oynamaz bugün Burak . Yoksa 10 kişi hatta Selçuğun da Buraka endexli oyun oynadığı için 9 kişi çıkarız sahaya .

Bence bugün Burak'ı ofsayta bile düşürmezler gibi geliyor bana.

Umarım yanıltır beni de iyi katkı sağlar takıma. (İhtimal yok denecek kadar düşük)

Maçtan önce adama saydırmak da saçma değil mi ama durduk yere :D

Burak artık girdiğin pozisyonları değerlendir.Bu maç şampiyonlar ligi maçı,rakip Chelsea bu maçta (inşallah kaçırmassın) kaçıracağın her gol için acayip şekilde kulakların çınlayacak.Bulduğunu atman dileğiyle...

Yav he he,

Burak'ın muhteşem hızı ve koşuları aslında bu yavaş Chelsea defansını beller. Ama senin futboldan anladığın yok ki. Sen futboldan anlıyorsan bende Einstein kadar fizikten anlıyorum.

O muhtesem hiz ve kosulari keske gecen sene Real Madrid macinda da gösterseydi.

Ayrica bir defansin oyunculari hizli bir oyuncuyu durdurmasi icin hizli olmasina gerekmiyor. Pozisyon bilgisi ve pozisyon alma dene birsey var. Suha'ya futboldan anlamiyorsun yazmisin ama senin mesaj ve bakis acin futbola bildigin hakaret ve küfür.

Futbol fakirleri yine yazmaya başlamış

Geri
Üst Alt