#17 Burak Yılmaz

Bugün gol veya golleri var.

(yine atamadı)

Desteğimi kesiyorum artık senden.

Bir koşan herkes futbolcu olabilir, ümidinizi kaybetmeyin.

A.Madrid mi olur Tottenham mi olur ne olursa olsun git git de kurtulalim. Yaninda Umut ve Selcuk'uda gotur.

Rahatmisin?

E peki ozaman biz kalkalim.

Adamın kafası futbolda değil abi antrenmandan sonra binior son model ferrasine en kral gece kulübünde gece hayatını yaşıyor sezonu bitirmiş yani kafasında sezon sonuna kadar bugünden itibaren resmi maçlarda(milli maç hariç)10 golün yukarısında atarsada helal olsun aldığı paranın hakkını veriyor deriz geçen sezon şl de 8 gol atıp bu sezon sıfır çekmekde yakışmıyor yani en azından stamford bridge de gol bekliyorum bunu borçlusun yani abi hayat onun hayatı şimdi burda metin oktayın hakan şükürün gs lik ruhuna atıfta bulunsam fayda yok özel hayatın futbolu engellemesin birazcık profesyonel ol ah güzel abim üzme bizi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

A.Madrid mi olur Tottenham mi olur ne olursa olsun git git de kurtulalim. Yaninda Umut ve Selcuk'uda gotur.

Vallah hatirlatmak isterim. Atletico da Forlan gitti, Torres geldi, Torres gitti, Aguero geldi, Aguero gitti Falcao geldi, Falcao gitti, Costa geldi.

Burak bunlarin oyuncu yapisina hic ama hic uymuyor. Buraki bundan sonra kimse almak istemez Avrupadan, hele hele bizim taraftarin umdugu meblaglara.

Vallah hatirlatmak isterim. Atletico da Forlan gitti, Torres geldi, Torres gitti, Aguero geldi, Aguero gitti Falcao geldi, Falcao gitti, Costa geldi.

Burak bunlarin oyuncu yapisina hic ama hic uymuyor. Buraki bundan sonra kimse almak istemez Avrupadan, hele hele bizim taraftarin umdugu meblaglara.

Biliyorum Can ama bir umut iste, surekli haberler ciktigi icin. Atletico olmasada gitsin Lazio Sampdoria neresi olursa artik. Burak forvet oyuncusu filan degil zaten. Hic bir ust duzey takimda forma filan da giyemez. Bizde oynamasinin nedeni tamamen sene basi yapilan hatalardan. Hic bir ust duzey takimin forveti olamaz.

sezon basinda yüz yilin en büyük kazigini atacaktik lazyo'ya. artik anca kovarak gönderebilirsin bunu.

2 senedir bizi golleriyle şampiyon yapan bir adama demediğinizi bırakmamışsınız. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara, utanın be.

Geri
Üst Alt