Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
la biz zaten laziyo ya tarihinin en büyük kazigini yedirdik..loric zana denen takozu iteledigimizi ne cabuk unuttunuz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
la biz zaten laziyo ya tarihinin en büyük kazigini yedirdik..loric zana denen takozu iteledigimizi ne cabuk unutunuz..
cana iyi gslıdır ama sabri gibi:crushed: abi nasıl keyifler var mı bir sıkıntı görüşemiyoruz:cool:
selam vermeye tenezzül etmesen görüsemeyiz tabi..hep ben mi selam vericem aslanim..bu isler karsilikli serkancim..
sIkIntI yok cok sükür..sende durumlar nasil?![]()
2 senedir bizi golleriyle şampiyon yapan bir adama demediğinizi bırakmamışsınız. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara, utanın be.
iyidir kanki..sen nasilsin![]()
Ilac aldim uyku bastirdi napsam diye dusunuyorum![]()
selam vermeye tenezzül etmesen görüsemeyiz tabi..hep ben mi selam vericem aslanim..bu isler karsilikli serkancim..
sIkIntI yok cok sükür..sende durumlar nasil?![]()

takım futboldan soğuttu,pek girmiyorum bu aralar girdiğimde de sana denk gelmedim yoksa bir art niyet yok terimciyiz ama vefa biliriz
![]()
ne ilaci?gecmis olsun..
gökhan ve emrah
derhal konunun içine etmeyi bırakın
Saolasin. Soguk alginligi iste... Herkese iyi geceler![]()
yeme bizi seko..ben terimcileri bilmez miyim:crushed:gücünüz yetse bizi bir kasik suda bogarsiniz![]()
Bu serkan hep boyle @Gökhan Kral abi bizede selam vermiyor![]()
Bu serkan hep boyle @Gökhan Kral abi bizede selam vermiyor![]()