#17 Burak Yılmaz

Rize maçında 2-1 karabük maçından 1-0 galip ayrılabilirdik saolsun umut ve burak şampiyonluktan ettiler.

Ne kadar beyinsiz insan varsa,burada gercekten. Ulan Bu adami hala savunmak neyin kafasi ? Kör müsünüz yoksa anlama ve görme eksiginiz mi var cözemedim. Artik isterse 20 gol atsin sezon sonuna kadar,ne ise yarayacak?? Al Selcuku da, gidin besiktas da falan oynayin. Galatasaray futbolcusu degilsiniz !!

I am the one who knocks!

Ulan 15 yasinda altyapidan cocuk koysan oraya Buraktan daha iyi toplari yanindakilerine oynar. Nasil bir rezillik bu ya.

I am the one who knocks!

Alınmadan önce almayalım bize yarardan fazla zararı olur dedim.

Arkadaşlar beni topa tutmuş bu Türkiyenin en iyi forveti bla bla diye saydırmışlardı.

Aldık bizim topçumuz sahip çıkalım dedik aynı kişiler burak topçu fln değil diye başımın etini yediler.

Ben malımı bilmezmiyim.

Sezon sonu kendiliğinden gidecek merak etmeyin.

7 milyona anca satarız.

Chelsea maçında tek forvet çıkmalıyız.

Lig bitti bu senede böyle olsun.

Feneri yenmemizin bir anlamı bile kalmadı.

Çokta umurumda değil.

BlueTapatalk

Bunu kimseye satamayiz ne yazik ki.

I am the one who knocks!

Mumkunse kalan 4 deplasmana goturulmesin. Hep zarar..

sorun degil bugün kankasiyla alemlere akip bu kötü günleri unuturlar.

Uyuz yemin ederim gıcık. Yıllar sonra ilkkez bi oyuncuya bukadar kafayı taktım.

Bi işe yaramadığı gibi Selçuk un da düzenini bozdu.

Sası,alık dokunsan yerlere yatıyor.

Şampiyonluk gitti mi bilmiyorum ama gittiyse en büyük sorumlusu.

polarcilar gelecek hafta bunu arena'da yalar yine.

Önümüzde ki ilk lig deplasman maçında ilk 11 başlarsa, maçı izlemeyeceğim. Gol de atamayınca zaten Ceyhun fetişi teknik direktörümüz, Drogba'yı çıkarıp Ceyhun'u alır.

geçen hafta çizginin dibinde topu üst direge vurup gol atmiş oyuncumuz. bu sefer daha afillisini yapip auta atti.

durmadan hakan şükürde çok gol kaçitidi gibi saçma şeyler yaziliyor öyleydi ama herifin faydasi vardi bize. 10 da 1i olamazsin sen hakanin.

Lazio halen daha istiyor mudur acaba bunu? 5 milyon euro bile acayip kurtarır bizi.

Hakan Sükür tartismasi vardi gecen. Sükürün tirnagi bile olamaz. Moderatörlerden bir istegim var. Bu yeteneksize "Kral" diyene ceza verin lütfen. Bu Hakan Süküre bir hakarettir.

Burak yılmazla ilgili en çok kızdığım noktada şu. Gol atınca Burak Yılmaz'cılar: "KRAL! Helal! Nerde Burak Yılmaz karşıtları, sevmeyenleri?" Kardeşim burdayız. Biz Burak yılmazı insan olarak çok severiz yakışıklı sempatik bir kardeşimiz, futbolcumuz. Ama olmuyor kardeş, olmuyor, yeteneksiz. Hızı var fiziği var ama oyunun içine ediyor. Burak'a laf edincede sanki Galatasaray karşıtıymışız gibi konuşuyorlar deli oluyorum. He kardeşim he siz daha fazla Galatasaray'lısınız.

isin komik tarafi gecen hafta bos kaleye gol atti diye bunu savunanlar vardi. :D

kral kapaklari takti yeahhhhhhhhhhhh XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Herşey istatistik değildir.. Bu sene nefret ettiğimiz Selçuk 6 gol atıp 6 asist yaparak Meloyu istatistikte geçmiştir. Ama çıkıpta hiç bir Galatasaraylı Melo Selçuktan daha kötü diyemez Melo şuan Selçuktan 3 gömlek daha üstün mesela..

Burak alsın 13 golünüde defolup gitsin

ne yazikki hep geriye gidiyor, üstüne koyamadi

benim 10 yasinda yigenime anlatsam, hücumda faul yapma yapmaz

ofsayta dikkat et desem eder

bos birisi varsa riske girme pas at desem yapar

takim arkadaslarini panige sokma desem sokmaz (örnek selcugu)

bunun beyni neden calismazzzzzzzzzz

Geri
Üst Alt