#17 Burak Yılmaz

Hep "yabanci yasagi varken vazgecemeyiz, onu yollarsak yerine kimi alacagiz yerli" diye dusundum ama artik yeter, ben de dayanamiyorum. Bundan daha kotusu olamaz, ayagina gelen her topu harciyor, Burak'a pas atmak topu rakibe vermekle esdeger oldu. Gitsin, Selcuk'u da alsin birlikte nereye giderlerse gitsinler.

işin kötü tarafı seneyede kadroda olacak umutla beraber selçukla beraber fb yine şampiyon olacak ve 4.yıldızı takacak ulan haketseler eyvallah derimde hiç haketmiyorlar can sıkanda bu şu mal bjk statda kalsaydı bir nebze olsun potada kalabilirlerdi

orasi daha da komik iste ve savunanlari iyice aciz duruma düsürüyor. yazik burak'la kafayi bozmuslar ciddi ciddi. :D

Forumdan herhangi bir üst düzey halı saha oyuncusunu koysak bu kadar çok gol kaçıramazdı bence. İmkanı yok yani. Herifin ne kadar aciz durumda olduğunu sen anla işte.

Her ne kadar kötü teknik direktör olsada Mancini Balotelli,Agüero,Tevez gibi adamlarla çalışmış biri bu ve Umuta nasıl dayanıyor anlamıyorum..

size şukadarını söyleyiyeyim bu burak ı sahada görünce ayağına her top gediğinde kadraja her girdiğinde duyduğum nefret emre belezoğlundan aşağı değil. okadar yılık gaatasaraylıyım hiç bi futbolcudan bukadar nefret etmedim. kendini yere atışı topu kapmak isterken sürekli rakibe faul yapışı arkasındaki adama faul yapışı,ofsayt rekortmeni oluşu gibi bütün gıcık özellikleri bünyesinde barındıran enteresan bi adam.tek avantajı şenol güneşin buna dayalı siteminde edindiği gol krallığı ve peşi sıra bu ünvanıyla birlikte ileride durup beleşçilik yapacak krediyi kazanmış olmasıdır ve bunu görmeyecek kadar futbol cahili bi ülkeyiz

Mancini neden sürekli sana 90 dakika tahammül ediyor anlamiyorum. Senin yüzünden sag kanatsiz oynuyoruz ve sistemimiz yok!

gelecek hafta bos kaleye atip hepinizi susturacak.

Hayır birde üste çıkması yok mu? Herşeyiyle bir nefret sebebisin. Nefretimsin be adam.

bunu oynatan manciniye sinirleniyorum. hadi bir gaflet yaptin 11 e aldin. maçi hiçmi izlemiyorsun herif bize defans yapiyor. ha topu buraga atmişsin ha rakibe. bu topici görünce sinirim bozuluyor. yari dönemde gitseydin ne güzel olurdu.

bunun yrine 1 orta sahayla oynasan yemin ediyorum hücumda devamliligimiz olur. gelene geçene topu at demesi zaten cinnet geçirme sebebi.

Bu yıl şampiyon olamazsak bunun en büyük sorumlusudur.Kaçırdığı gollerle bir çok puandan etti bizi.

çok kaçırdı moussa sow da kaçırdı herkes kaçırabilir ama kenara çekemiyoruz adamı umut ondan da kazma asıl umuttan nefret ediyorum ben bizim sağlam forvet almamız lazım parayı bastırıp giroud balotelli gibi

Bu adam 6 pastan gol atamadığı için suçlu tamam da, bunu oynatan Mancini daha çok suçlu.

çok kaçırdı moussa sow da kaçırdı herkes kaçırabilir ama kenara çekemiyoruz adamı umut ondan da kazma asıl umuttan nefret ediyorum ben bizim sağlam forvet almamız lazım parayı bastırıp giroud balotelli gibi

Çift forvet oynamak farz mı oldu. Çek yedeğe Burak'ı onun yerine kanat oyuncusu koy, Drogba tek forvet Arkasında Wes tamamdır. Takım daha yaratıcı olur ama dikkat ederseniz sezon başında Burak başkana çıkıp ağlayıp sızladıktan sonra kimse onu yedeğe almaya cesaret edemedi.

Fatih Terim'in de büyük hatalarındandı onu kenara çekmemesi.Oynamadığı Süper Kupa'da iyiydik, Emirates'de iyiydik.Hepimizin istediği tek forvetli düzeni oynamaya başlamıştı takım.Ligle birlikte yine Burak'ı oynatmaya başladı hoca, yine eskiye döndük.Sene başında tekliye dönebilseydik, belki o kötü periyot olmayacaktı ve bu durumlara hiç düşülmeyecekti.

Geri
Üst Alt