Hasan Sayarı
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2009
- 2.462
- 1
- 1.308
Bu arada Burak'ın bu sene yaptığı 7 asisti nerden bulabilirm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün bugüne kadar nadir olan bir şekilde bir pozisyonda kendi futbolcumuz yerine rakip futbolcuya hak verdim ,
Volkan ile yaşadığı bir pozisyon vardı hatırlamısın anlık olarak yakın çekimde Volkan " elin kolun hiç durmuyor " gibisinden birşey söyledi , sonra pozisyon tekrarında hakikaten burak adamı çileden çıkartır , bir oyuncu gelip Burağın benzer bir hareketinden sonra Burak'a yumruğu çaksa haksız olmayacak benim nazarımda.
Birde yine 2. yarıda idi çok rahat bir pas verildi tam bel hizasının hemen üstüne gelen bir toptu Burak ne yaptı 2 kolu ile topu düzeltmeye çalıştı , hani zor bir top olur mecbur kalırsın falan anlaşılırda o pozisyona cidden inanamadım ,
yine yediğimiz 2. golün hemen evveliydi Sneijder'in yaptığı ortaya çıkmaya bile tenezzül etmedi , kaleci çok rahat topu aldı uzun pası attı sonucu golle sonuçlandı , direkt suçlusu değil tabikide santrfor adam o kafaya çıkar !
Fatih bu yukardaki örnekler vb. bir sürü olay yaşandı bu sene ve her maç tekrar tekrar ve tekrar yaşanıyor , dikkat edersen kaçırdığı gollere atamadığı verkaç pasına vs. hiç girmiyorum bugün olmaz yarın olur ( içimden kendime dediğim ise doğrusu NAH OLUR ! )
Bir oyuncunun formsuzluğu ile kafasının rahat olup olmaması ile alakalı şeyler değil bunlar ,,
ayrıca 3 kuruş maaş alıp ev geçindiren aile babasıda değil bunlar neyin baskısı neyin kafa rahatsızlığı azıcık profesyonellik gerekiyor bunlara sadece !
eboue'nin bile son vuruslari daha iyi oldugunu gördük bu mac. yabanci sinirlamasi olmasa gs'nin yedek oyuncusu bile olamayacak adam türkiye'de yildiz ve süper golcü muamelesi görüyor. aci ama gercek.
Bu arada Burak'ın bu sene yaptığı 7 asisti nerden bulabilirm.
Video olarak mi? Vallah Hasan, mecbur tek tek bakman lazim. Lig Tv nin sitesinde golleri tiklayabiliyorsun tek tek galiba. Ama tam bilmiyorum, girmedim hic o lanet siteye.
Şino'ya yaptığı asist?????
Adam sağ açık oynuyor
Video da görünmese de maci izleyenler anlayacaktir. Volkan'a yaptigi cirkin hareket.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=jOrTkQtvQDw[/media]
Istediyi kadar kacirsin.. Hic deyilse hirsli ve savasan bir futbolcu. 90 dakika savas canimi ye
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Istediyi kadar kacirsin.. Hic deyilse hirsli ve savasan bir futbolcu. 90 dakika savas canimi ye