#17 Burak Yılmaz

Eskiden karşı karşıya kalınca atardı bir şekilde. Artık o da yok. Hiç bir şey yok. Sıfır.

Dün bugüne kadar nadir olan bir şekilde bir pozisyonda kendi futbolcumuz yerine rakip futbolcuya hak verdim ,

Volkan ile yaşadığı bir pozisyon vardı hatırlamısın anlık olarak yakın çekimde Volkan " elin kolun hiç durmuyor " gibisinden birşey söyledi , sonra pozisyon tekrarında hakikaten burak adamı çileden çıkartır , bir oyuncu gelip Burağın benzer bir hareketinden sonra Burak'a yumruğu çaksa haksız olmayacak benim nazarımda.

Birde yine 2. yarıda idi çok rahat bir pas verildi tam bel hizasının hemen üstüne gelen bir toptu Burak ne yaptı 2 kolu ile topu düzeltmeye çalıştı , hani zor bir top olur mecbur kalırsın falan anlaşılırda o pozisyona cidden inanamadım ,

yine yediğimiz 2. golün hemen evveliydi Sneijder'in yaptığı ortaya çıkmaya bile tenezzül etmedi , kaleci çok rahat topu aldı uzun pası attı sonucu golle sonuçlandı , direkt suçlusu değil tabikide santrfor adam o kafaya çıkar !

Fatih bu yukardaki örnekler vb. bir sürü olay yaşandı bu sene ve her maç tekrar tekrar ve tekrar yaşanıyor , dikkat edersen kaçırdığı gollere atamadığı verkaç pasına vs. hiç girmiyorum bugün olmaz yarın olur ( içimden kendime dediğim ise doğrusu NAH OLUR ! )

Bir oyuncunun formsuzluğu ile kafasının rahat olup olmaması ile alakalı şeyler değil bunlar ,,

ayrıca 3 kuruş maaş alıp ev geçindiren aile babasıda değil bunlar neyin baskısı neyin kafa rahatsızlığı azıcık profesyonellik gerekiyor bunlara sadece !

Bende yetersiz buluyorum hele o koları veya genelikke 2li mücadelerde hep faul yapması aynı selçuk gibi inanılmaz bir eksiklik.

Ama baskı az değil ve kıyaslamanı normal meslek sahibi ile yanlış buluyorum.

Her şeyin yükü her insana özeldir. Pro olacaklar evet ama bu full pro eksikliği türk oyuncumuzda eksikliğini yaşıyoruz gibi hiç bir pro da makine değil.

Pro dediğimiz mancini bile oto kontrolünü kaybetiğini gördük dün arenada.

Burak, sistem oyuncusu değildir. Kadro planlaması yapılırken, ilk başta kendisinin yazıldığı sistemde başarılı olur, aksi takdirde takım uyumu olmadığı için gol atmadığı sürece başarısız sayılacaktır.

Mevcut durumda oynaması gerektiğini düşünüyorum, öyle de olacaktır. Bu, onu beğendiğim anlamına gelmiyor ancak başka çaremizin olmadığı da bir gerçek. Özellikle asistleriyle dikkatimi çekiyor, maç içerisinde de birçok gol pozisyonuna giriyor. Bu pozisyonları skora çevirme oranı yükselecektir, inanıyorum.

Hal böyleyken Burak'ın duygusal olduğu unutulmamalı, yıkıcı eleştiri yapılmamalıdır.

Bizim evdeki kedinin top sürüşü Burak Umut ikilisinden daha iyi.

Bursa maçında atamadağı pozisyondan sonra aha turda gitti dedim. Nitekim atamadan yedik. Sıkıntılı yani.

Video da görünmese de maci izleyenler anlayacaktir. Volkan'a yaptigi cirkin hareket.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jOrTkQtvQDw[/media]

Istediyi kadar kacirsin.. Hic deyilse hirsli ve savasan bir futbolcu. 90 dakika savas canimi ye

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Video da görünmese de maci izleyenler anlayacaktir. Volkan'a yaptigi cirkin hareket.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jOrTkQtvQDw[/media]

Ben volkana son derece hak verdim ve birgün biri çıkacak Burak'a yumruğu yapıştıracak , yada birgün hakikaten birisinin gözünü ciddi şekilde yaralayacak !

Istediyi kadar kacirsin.. Hic deyilse hirsli ve savasan bir futbolcu. 90 dakika savas canimi ye

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Hırslı ve savaşan oyuncu , santrafor için aranan ikinci belki de üçüncü özellik. Varsın Jardel gibi hiç koşmasın ama maç içinde 2-3 pozisyon buluyorsa onları hiç kaçırmasın.

Geri
Üst Alt