#17 Burak Yılmaz

Alıntıdır!

BU ADAM NEDEN SEVİLMEZ??

Her maç koşar, her maç mücadele eder...Egosu neredeyse yoktur, hiç bir takım arkadaşıyla tartışmaz kavga etmez.Takımı için eşşek yüküyle gol atar, takımındaki en kötü sezonunda bile gol krallığında zirvedeki isimlerden biridir.Son 10 yılda Galatasaray'ın kaç tane Burak Yılmaz'ı oldu ? Galatasaray'ın kaç tane Şampiyonlar liginde gruplarda 8 gol atan futbolcusu oldu ?Galatasaray'ın son 10-15 yılda kaç tane Gol Kralı olan yerli futbolcusu oldu?

Gittiği her deplasmanda kendisine yabancı madde atılır küfredilir, sebebi kendini 2 yıl önce Beşiktaş maçında yere atıp penaltı aldırması.

Onun aldırdığı sadece 1 Penaltı...Kendisine emek hırsızı diyenler Şike ile ne almadılar ki ? Beşiktaş'ın müzesinde Şikeli bir Türkiye Kupası, Fenerbahçenin müzesinde Şikeli bir Lig Kupası.

Burak Yılmaz'ı Fenerli sevmez Beşiktaşlı sevmez...Fenerli sevmez çünkü Bursasporun Şampiyon olduğu sezon Fenere attığı golle Feneri Şampiyonluktan etmiştir.

Beşiktaşlısı sevmez çünkü Burak Galatasaray'a geldiğinden beri Beşiktaş Galatasaray'a karşı galibiyet alamamıştır.

KRAL'a KRAL gibi davranın, Saygı Gösterin!

10271549_732989936752776_8009882338227397107_n.jpg

Yazıya 2 cümle eklemek isterim

Pas atamaz. Top kontrol edemez.

Kral adam 10 net pozisyonda 4-5 gol yapar Burak 1 tane atabiliyor ancak Burak olur bundan tarihe kral geçmez kral efendiligiyle Galatasarayliligiyla,abiligiyle,duruşuyla Hakan Şükür gibi olur ,futbol ahlakindan nasibini almamış oyuncular ancak istatistik yapar.

Kral adam 10 net pozisyonda 4-5 gol yapar Burak 1 tane atabiliyor ancak Burak olur bundan tarihe kral geçmez kral efendiligiyle Galatasarayliligiyla,abiligiyle,duruşuyla Hakan Şükür gibi olur ,futbol ahlakindan nasibini almamış oyuncular ancak istatistik yapar.

yılın en gereksiz yorumu aynı zamanda saçma sırf nerden vursam ben bu adama diye yazılmaya çalışılmış bir yorum

Ya arkadaş adamın işi gol atmak zaten ve tek meziyeti ! bu.

Bunu yaptığı için alkışlamak neden anlamadım kralmış.

Bu adam bildiğin dümdüz sıradan futbolcu. Top sürebiliyor mu ? HAYIR , Top kontrol edebiliyor mu ? HAYIR , Pası var mı ? HAYIR , Ayağında top tutabiliyor mu ? HAYIR eee nası futbolcu bu ?

Sen forvetsen Jardel ne idi, H.Şükür ne idi, Elmander ne idi arkadaş. Sen batırmaktan ben sövmekten bıkmıcam.

Napti kim bilir orda

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaş adamın işi gol atmak zaten ve tek meziyeti ! bu.

Bunu yaptığı için alkışlamak neden anlamadım kralmış.

Bu adam bildiğin dümdüz sıradan futbolcu. Top sürebiliyor mu ? HAYIR , Top kontrol edebiliyor mu ? HAYIR , Pası var mı ? HAYIR , Ayağında top tutabiliyor mu ? HAYIR eee nası futbolcu bu ?

Sen forvetsen Jardel ne idi, H.Şükür ne idi, Elmander ne idi arkadaş. Sen batırmaktan ben sövmekten bıkmıcam.

hakan sukur calımmı atıyordu ayagında tıop mu tutuyordu,stop bile edemiyordu coğu zaman topu,çalım atarak top sürerek attıgı 3-4 gol var (leeds macı ve bırkaç mac)keza jardel de öyle nerde nezaman nasıl duracagını bılıyordu ve tak atıyordu, burakında işi gol atmak duvar pası vermek değil,maçları dikkatli izlersen burağın yaptığı kosuları görürsün ve o koşuları yaparken zamanında önüne pas atabilecek bir adam olsa hagi tarzı suan krılmadık rekor bırakmazdı,sneıjderı hagi gibi kullanamıyoruz hep ortasahada adamı topla buluşuturuyoruz,ne zaman ceza sahasın yakınlarında buluşturuyoruz ozaman tehlikelı oluyor,

Bu adam çoğu zaman boşuna eleştiriliyor. Bu sezon doğru dürüst forvet oynadığı maç yok. Sol kanat, sağ kanat vs adam üst üste 2 maç forvette oynamadi resmen.

Burak takım için çok faydalı gerçekten. Yaptığı koşular falan rakip savunmayı çok yıpratıyor. Son 3 sezonda 100'den fazla gol atmış bir adamdan bahsediyoruz futbol birazda sonuç işi adam öyle yada böyle atıyor. Bu sene en fazla eleştiri yiyen oyuncu ancak takimimizin en golcü oyuncusu.

Burak'ta mental olarak problemler var. Pozisyonun etkisinde kalıyor çok. Bir pozisyon kacirdigi an acaba yine kaçırırmiyim diye aklından geçiriyor kesin.

Yeni sezonda tek forvet, arkasında Sneijder ve efektif kanatlar ile çok gol atacaktir inanıyorum.

Bu adam çoğu zaman boşuna eleştiriliyor. Bu sezon doğru dürüst forvet oynadığı maç yok. Sol kanat, sağ kanat vs adam üst üste 2 maç forvette oynamadi resmen.

Burak takım için çok faydalı gerçekten. Yaptığı koşular falan rakip savunmayı çok yıpratıyor. Son 3 sezonda 100'den fazla gol atmış bir adamdan bahsediyoruz futbol birazda sonuç işi adam öyle yada böyle atıyor. Bu sene en fazla eleştiri yiyen oyuncu ancak takimimizin en golcü oyuncusu.

Burak'ta mental olarak problemler var. Pozisyonun etkisinde kalıyor çok. Bir pozisyon kacirdigi an acaba yine kaçırırmiyim diye aklından geçiriyor kesin.

Yeni sezonda tek forvet, arkasında Sneijder ve efektif kanatlar ile çok gol atacaktir inanıyorum.

Gitsin baska takimda atsin ve biz bu yeteneksizden kurtulalim. Bir senemiz daha cöpe gitmesin.

anlayan yok hala duvar pası yapamıyor,top stop edemiyor diyorlar,top stop etmeyecek zaten,koştuğu zaman önüne at topu bak bakalım hızına kim yetişebiliyor.

Lincoln & Arda ne alaka?> :DD

He yaptim he. Yeterki sus. Futboldan anlamayan insanlar ile futbol üzeri konusmak istemiyorum acikcasi. Baska konu bulursan alinti yap konusalim.

kimin futboldan anlamadığı ,maç izlemediği, ezbere yorum yaptığı ve fenerli medyanın gazına geldiği belli oluyor ,sen önce at gözlüklerini çıkar ondan sonra yaz.

hakan sukur calımmı atıyordu ayagında tıop mu tutuyordu,stop bile edemiyordu coğu zaman topu,çalım atarak top sürerek attıgı 3-4 gol var (leeds macı ve bırkaç mac)keza jardel de öyle nerde nezaman nasıl duracagını bılıyordu ve tak atıyordu, burakında işi gol atmak duvar pası vermek değil,maçları dikkatli izlersen burağın yaptığı kosuları görürsün ve o koşuları yaparken zamanında önüne pas atabilecek bir adam olsa hagi tarzı suan krılmadık rekor bırakmazdı,sneıjderı hagi gibi kullanamıyoruz hep ortasahada adamı topla buluşuturuyoruz,ne zaman ceza sahasın yakınlarında buluşturuyoruz ozaman tehlikelı oluyor,

Tamam bak kendin diyorsun iste kardes, adamlar tek vurus ile o kadar gol atti ki. Havadan yerden. Hakan Sükür gibi kafa vuran bir türk futbolcu görmedim ben daha. Burak bu sezon o tek vuruslarda öyle icine etti ki, inanilir gibi degil. Kafadan rahat bir 10 pozisyon aklima geliyor hemen.

Hakan Sükür topu cogu zaman stop edemiyordu diyorsun, evet buna bir türlü katilirim haklilik payin var. Ama Burak kadar degildi haksizlik yapmayalim. Onun top teknigi daha iyiydi Buraka göre. Bence zaten Burak gibi birinin Hakan Sükür ile karsilistirilmasi bile cok yanlis. Hele Buraka kral diyenler var ya, kil oluyorum iyice. Baksana top kontrolü dedin, aklima geldi su gol. Fener ile final oynadigimiz kupa macinda 4. golü Kral atmisti. Burak o topu hayatta öyle indiremezdi, Böyle aklima gelen cok golü var Hakan Sükürün. Yani ilk önce topu güzelce kontrol edip düzgün bir vurus ile golü buluyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v2DHUb3vXyw[/media]

Geri
Üst Alt