Özgür Sarıkaya
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 776
- 21
- 978
Heralde izledigi tek 2 oyuncu. Baska bir baglanti olamaz gibi.
aralarındaki bağlantıyı kurabılmek için beyin kıvrımlarının düz olmaması gerekiyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam bak kendin diyorsun iste kardes, adamlar tek vurus ile o kadar gol atti ki. Havadan yerden. Hakan Sükür gibi kafa vuran bir türk futbolcu görmedim ben daha. Burak bu sezon o tek vuruslarda öyle icine etti ki, inanilir gibi degil. Kafadan rahat bir 10 pozisyon aklima geliyor hemen.
Hakan Sükür topu cogu zaman stop edemiyordu diyorsun, evet buna bir türlü katilirim haklilik payin var. Ama Burak kadar degildi haksizlik yapmayalim. Onun top teknigi daha iyiydi Buraka göre. Bence zaten Burak gibi birinin Hakan Sükür ile karsilistirilmasi bile cok yanlis. Hele Buraka kral diyenler var ya, kil oluyorum iyice. Baksana top kontrolü dedin, aklima geldi su gol. Fener ile final oynadigimiz kupa macinda 4. golü Kral atmisti. Burak o topu hayatta öyle indiremezdi, Böyle aklima gelen cok golü var Hakan Sükürün. Yani ilk önce topu güzelce kontrol edip düzgün bir vurus ile golü buluyor.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=v2DHUb3vXyw[/media]
Bu adamin neyini savunuyorsunuz halen kaç maçta bu adamin beceriksizliginden ötürü puan alamadik
ardaya lincolne yapılanları ne çabuk unuttunuz,fb medyasının gazına gelip en ii oyuncularımıza küfreden guruh şimdi aynısını burağa ve selçuğa yapıyor,sıra meloya gelirse şaşırmayın...
Keske bunu yazmasaydin.
Simdi futbolu bilmeyen tipler cikar 'ama istatistik, ama forvetin isi gol atmak' gibi palavralar anlatir ve midemiz bulanir.
Bu adamin neyini savunuyorsunuz halen kaç maçta bu adamin beceriksizliginden ötürü puan alamadik
forvetın işi gol atma değil tabıki kım demiş gol atmak diye forvetin isi top stop etmek duvar olmak,futbolu bilin bir tipsin gerçekten,kaybettığımiz maçlar hep burak yuzunden haklısın,sen adamı sağ kanada hapset sonra burak yuzunden de
evet 4. goldekı gibi kontrolu burak yapamaz ama hakanında 2-3 u geçmez böyle kontrolu,burakın attığı gollerın bazılarınıda hakan atamaz,hakanla karşılaştırmıyorum zaten ama hakana gösterilen sabır burağa gösterilmiiyor,hakan üst üste 7-8 maç gol atamazdı ama bu taraftar yıne arkasında dururdu,hakanın gol vuruşları cokmu iyiydi,genelde topa vururken hep kayarak vururdu ve hakanda burak gibi çok gol kacırırdı hatta burakdan daha fazla gol kaçırırdı ama hakanın arkasında alda at dıye adrese teslim bir çok futbolcu vardı başta hagi,
burak suan için türkiyede en iyi yerli forvet yerine kimi koyacaksın,burakdan daha iyi bir yabancı forvetıde ülkeye getiremiyeceğine göre tatava yapmayı bırakın artık
Sağ kanatta toplasan kaç hafta oynadı ki forvette oynadigi maçları es geçerek bunları yazman talihsizlik olmuş, sac baş yoldurdu bu sezon geçen sezon Cl'de verdiği mücadeleden attigi gollerden ötürü takdir ettik,bu sezon çok kötü bir performans sergiledi on pozisyondan nerdeyse 1 golü zor cikardi bakilirsa, genel itibariyle kötü bir sezon ve skora direkt etki eden bir oyuncudan beklentinin yüksek olması normal değil mi seni tatmin eden nedir renktas?
önüne topmu aticaz durmadan. her defans buna izin verirmi. GS da oynuyorsa hepsini yapican. top tutacan duvar pasi yapican. rizede filan oynamiyor bu herif.
öyle bir forvet daha galatasaraya gelmedi.
öyle bir forvet daha galatasaraya gelmedi.
Özgür Buraka laf kondurmayacagim diye komiklesiyorsun. Uzun süre gerilere gitmeye yok. Barisin söylediklerini Necati mesela bal gibi yapiyordu.
Kimse bu özelliklere üstün şekilde sahip olsun demiyorki zaten.
Gelmedi mi ? Nonda, Necati, Elmander, Hakan Şükür ilk aklıma gelenler.
Bak forvet demiyorum bir normal futbolcu top sürerken sürekli yere bakmaz.
nondayı çok beğenirdim ama yavaştı, elmander yavas ve gol vurusları leşti,hakan gol vuruşları idare ederdi ama mucadelesi hırsı presi 10 numaraydı hızı makuldu top tekniği kotuydu,
burak top surerken yere bakar,pas atarken anyaya şut çekerken konyaya bakar,kaşının uzerindede gözü var,eleştireyım derken komik olmayalım...