#17 Burak Yılmaz

yine rezalet, tamam gol attin ama onu da illah wesley attirdi sana (bu arada o da burak gibi oldu nazar degidi yan yana oynayinca...)

bi kez de offans faulu yapma be oglum ne bicim tipsin sen yahu, gören de sancak basketboll oynuyor, elleri hep rakibin yüzünde, hani ilk seneler alex kendisini yere attardi, hakemler hep calardi, ondan sonra yalanci oldugu cikinca kesmislerde, ve alex de öyle kolay koaly yere birakmiyordu kendisini, alex ögrenmisti ki biseye yaramiyor, bizim burak hala 10 senedir ayni seyleri deniyor, oglum baska bisey yapsana be

Ettehiyyâtü lillâhi vessalevâtü vettayibât. Esselâmü aleyke eyyühen-Nebiyyü ve rahmetüllâhi ve berakâtüh, Esselâmü aleynâ ve alâ ibâdillâhis-Sâlihîn. Eşhedü en lâ ilâhe illallâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Rasûlüh.

Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.

Rabbenâ âtina fid’dünyâ haseneten ve fil’âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn

Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü’minîne yevme yekumü’l hisâb.

Âmentü billahi ve melâiketihi ve kütübihî ve rusülihî ve’l yevmi’l-âhıri ve bi’l-kaderi hayrihî ve şerrihi mine’llâhi teâlâ ve’l-ba’sü ba’de’l mevti hakk Eşhedü en lâ iâhe illallâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve rasûlüh.

Burak seneye Galatasarayda olmasın, amin!

kapaklari takti yine böyle devam büyük kral.

Adam maçtaki tek golü atti ve onun sayesinde maçi yendik.

Bare bugün elestirmeyin onu

Bu adamı sırf Fenerbahçe'yi şampiyonluk edip Bursa'yı şampiyon yaptığı için seviyorum.

Bu herif her mac bizim iki stoperin toplamindan fazla faul yapiyor. Rakibini itmesi, kafa toplarinda kambura yatmasi, stoperin ayagina arkadan tekme atmak. Ne kadar yapabilecegi beyinsiz hareket varsa yapiyor. Gercekten rezalet.

Ben her zamanki gibi negatifim Burak'a karşı ama elinden geleni yapıyor hep. Yani sezon bitti tipinde çok futbolcu var bizde Burak daha sezonu bitirmemiş. O yüzden kızamıyorum da hiç sempatik geliyor. Golü de o attı sonuçta.

Ben her zamanki gibi negatifim Burak'a karşı ama elinden geleni yapıyor hep. Yani sezon bitti tipinde çok futbolcu var bizde Burak daha sezonu bitirmemiş. O yüzden kızamıyorum da hiç sempatik geliyor. Golü de o attı sonuçta.

burak hep öyle aslinda, daha dogrusu yenilelim de o gol atsin onun icin yeter bir tavri var, ama kendisi fazlasi ile yetersiz, top ile ugrascagina daha cok rakip ile ugrasiyor

adam elinden geleni yapıyor işte, kızılacak bir tarafı yok. 3-4 aydır sakatlanmamaya oynayıp mücadele etmeyenler, 24 maçta 2 gol atabilenler utansın.

Ettehiyyâtü lillâhi vessalevâtü vettayibât. Esselâmü aleyke eyyühen-Nebiyyü ve rahmetüllâhi ve berakâtüh, Esselâmü aleynâ ve alâ ibâdillâhis-Sâlihîn. Eşhedü en lâ ilâhe illallâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Rasûlüh.

Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.

Rabbenâ âtina fid’dünyâ haseneten ve fil’âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn

Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü’minîne yevme yekumü’l hisâb.

Âmentü billahi ve melâiketihi ve kütübihî ve rusülihî ve’l yevmi’l-âhıri ve bi’l-kaderi hayrihî ve şerrihi mine’llâhi teâlâ ve’l-ba’sü ba’de’l mevti hakk Eşhedü en lâ iâhe illallâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve rasûlüh.

Burak seneye Galatasarayda olmasın, amin!

Sezon başlamadan hatim indir bence. Üzerimizdeki lanet büyük.

Takimda Mancini ve yönetim sagolsun dogru dürüst kanat oyuncusu olmadigi için ordan pas alamiyor, Sneijder kanatda olurken etkisiz kaliyor ve Melo her maç 5-6 gol yemelim diye arkada kaliyor. Kaldi kankasi Selçuk, o da 2 sezondur formsuz.

Yane bakarsan problem sadece Burak da degil, tüm takimda.

bu adam tek forvet oynar dedik arkasına koy sneijderi kanata da 2 sağlam adam koy otur izle ... en iyi yerli forvet kendisi ne satma lüksümüz var ne de vazgeçme yerini dolduramayız saçma yorumlar yapmayın yabancı sınırı var bu ülkede üstelik özveriyle oynuyor elinden geleni yapıyor ve çabalıyor ...

selçuk içinde geçerli aynı düşüncelerim daha sakin akıllı ve mantıklı kararlar almalıyız türk oyuncular duygusal da sanki seyircimiz çok farklı

Seneye daha düzgün bir orta sahayla leblebi gibi gol atacak KRAL.

var ya bu taraftar hakan şüküre de aynısını diyordu adam gitti yıllarca hakan şükür aradı bu takım hala da onun gibi yerli forvet görmemiştir hiçbirisi ... burağı yedeğe çek daha iyisini al demeyi anlarım da sat demeyi anlamam arkadaş 5 e burağı satarsan burağın sol bacağını anadolu kulüpleri sana 8 e geri satar o zamanda o tek bacağı kullanma şeklin sana kalmış olur

artık forumda takıma zarar veren düşüncesiz birilerinin gazına gelip kendi beynini kullanmayan insanlara tahammülüm kalmadı

tumblr_n4pjlpSXYA1tsu6pbo1_1280.png

Maç boyu yaptığı tek olumlu hareket üzerine gelen topu ayağını çevirip kaleye yöneltmesi başka hiçbirşey yok..

Çok boş oyuncu..

Geri
Üst Alt