#17 Burak Yılmaz

Bu adamı sevmeyen beşiktaşlıdır acık ve net ;)

2. yarıdaki oyununu oynasın, isterse her maç 15 tane boş kaleye kaçırsın. Burak'ı böyle hırslı, çabalarken görmek istiyoruz her maçta

Adam golünü atti, takima katki sagladi.

Daha ne elestiri yapiyorsunuz - bare 1 hafta onu rahat birakin.

Beğen beğenme ama adam golcü . Posisyona girmeyi çok iyi beceriyor. Gol vuruşları iyi.

Kafa vuruşlrıda fena sayılmaz. Ve türk.

En önemli eksik yönleri ise,

Toplu oyunda yetersiz olsada geliştirmiş biraz bu konuda.

Offseita çok düşüyor .

Ikili mücadelerde 100de 99 faul yapıyor ki en can alıcı eksiği-hatası bu benim için.

Yabancı bir dzeko veya lukaku gibiler alamıyorsak en iyisi burak.

Takimdaki en iyi yerli oyuncu. Yerli en iyi forvet. Son zamanlarda takımı atesliyor.

Yanına kaliteli bir yabanci aldik mi tamam.

●○●

burak giderse ortada gs diye bir sey kalmaz.

Drogba'nın formunu düşüruyormuş gerçekten :tiphat: Forvetteki liderlik kendisinde olunca daha iyi.

mücadele eden ve kanatta oynamayan burak yılmaz iş yapıyor bu takımda..

koşmayan trip atan burak ise uyuz ediyor..

mesele gol attı atmadı değil..

mücadele ediyor hiç değilse diğer ruhsuz onursuzlar gibi değil ama forvet olarak yetenek olarak son derece yetersiz umarım ruslara felan iteleriz sezon sonu

İster yeteneksiz, ister beceriksiz, isterseniz ayağında top tutamıyor diyin.

Burak'ın kazanma arzusu isteğini çok seviyorum. Elinden gelenin en iyisini sahada veriyor. Koşuyor, mücadele ediyor, hatta kavga ediyor. Süper Ligde son 4 sezonda 91 gol atmış bu adam. Saçma mevkilerde oynatılmadığı sürece atıyor yani.

Tekniği kötü adam belli. Sen gidip bu adamı kariyerini mahveden sağ kanat'a niye çekersin.

Sırf bunun için bile Mancini'nin ne kadar futbolun gerçeklerinden uzak olduğu belli.

Adam forvet, hem de tek forvet, araya kaçan, golü koklayan tarz, topla mümkün olduğunca az buluşup sadece önüne isteyen tarz adam işte.

Adam kapak takmaktan bıkmadı birileri hala bana da bana da diyor..Tabiki eksik yönleri var o yönleri de muazzam olsa çoktan arda gibi uçmuştu zaten..Mücadelesi,hırsı,gol sezgisi,bitiriciliği takdire değer bugün herkes ayakta uyurken adam tek başına it gibi koştu ne yaptı etti maçı çevirdi..Adam en iyi yerli forvet olmasına rağmen birileri hala 'eksikleri var bi takıma itelesek bari yhaa' tribinde..Yahu ortada daha iyi yerli oyuncular var da biz mi almıyoruz seneye bu kadar yabancı bile oynatamayacağız büyük ihtimalle farkındamısınız söylediklerinizde biraz akıl mantık olsun..

Daha iyisini bilen varsa telefon numarasını klübe iletsin. Hemen arayıp alsınlar.

b2061_deckel.jpg

burak_gs_sus_020912.jpg

Geri
Üst Alt