#17 Burak Yılmaz

Ek olarak takımda ki sorunun kendisinin yeteneklerinin az olması değil etrafında oynayan isimlerin de benzer şekilde seçilmesi olduğunu bir kez daha gördük.

Senin ileri hattında bir tane Burak veya Kuyt tipi top ile saçmalama potansiyeli olan adam olacak.

Diğerleri yetenekli olmak zorunda. Bizde önde oynayanlardan Sneijder dışında yeteneği olan tek oyuncu yok.

Eğer Umut-Burak'la oynayacaksan arkalarında Sneijder gibi yetenekli adama da gerek yok. 3. bir ciğerli adam koyup Fener'in yaptığı ve bizim 2012 de yaptığımız gibi önde basarak orada sıkıştıracaksın rakibi.

Sonunda harbiden kapakları taktı çok net ikinci yarı maçı alan adam

Hesap Makinesi

2nci yaridaki Burak'i her maç görseydik bu kadar elestiri almayi hak etmezdi.

2nci yaridaki Burak'i her maç görseydik bu kadar elestiri almayi hak etmezdi.

Eleştiriyi hakediyorlar sonuna kadar.

Ama Burak ve Selçuk'u adamlıkları, maç satmaları, avatarlarda alay edilmeleri, hakaretler vs. havada uçuştu.

Bunu haketmiyorlar.

Burak benim için de hiç bir zaman Galatasaray santraforu olmadı ama elimizde daha iyisi yok, yabancı sınırı vs. derken Selçuk ve Burak gibi adamları harcamadan iyice düşünmek lazım.

2 sene takımı sırtında taşımış adamları bir kalemde silenler var ki bu şımarıklıktan başka birşey değil. Avatarlarında bu adamlarla dalga geçenler sanırsın ki kendi işlerinde süper başarılı adamlar.

Bugün bana inat oynadı ama olsun ben laflarımı yerim..

Gördüklerimi yazıyorum bugün için maçın adamı diyebilirim..

İster yeteneksiz, ister beceriksiz, isterseniz ayağında top tutamıyor diyin.

Burak'ın kazanma arzusu isteğini çok seviyorum. Elinden gelenin en iyisini sahada veriyor. Koşuyor, mücadele ediyor, hatta kavga ediyor. Süper Ligde son 4 sezonda 91 gol atmış bu adam. Saçma mevkilerde oynatılmadığı sürece atıyor yani.

kapakları taktı mı demek istiyorsun kardeş kısaca

En az 10-15 maç kendisini kanat oynatarak ona ve Galatasaray'a büyük zarar verdi hocalarımız. Çok saç baş yoldurduğu zamanlarda oluyor ancak mükemmel istatistikleri var. Biraz daha pozisyon harcamama özelliği olsa her sezon 40-45 gol bulacağı kesin. Seneye ileride tek forvet oynarsa ve arkasında Bruma-Sneijder-Menez tarzı bir üçlü olursa en az 25 gol daha atacağını düşünüyorum. Önümüzde ki üç sezon daha en iyi Türk forvet kendisi olacaktır.

Bugün maça gelecek olursak mücadelesi ve işleriyle ikinci yarı takımı sırtladı. Helal olsun.

Bir kez daha daha yüksek sesle SENİ CEKEMEYENİN SURATINA TÜQÜR

Kötüyken nasıl trollediysem, bugün olduğu gibi iyi oynadığında da takdir etmekte sıkıntı duymam. Teşekkürler Qral, iyi iş çıkardın .s.s

burak aynı burak, güvenilecek bir forvet değil ama bu akşamki hırs ve arzusundan ötürü tebriklerimi iletirim.ha bi de ilk yarı sabotajcıydı ikinci yarı ne değişti anlamadım :asd:

Eleştiriyi hakediyorlar sonuna kadar.

Ama Burak ve Selçuk'u adamlıkları, maç satmaları, avatarlarda alay edilmeleri, hakaretler vs. havada uçuştu.

Bunu haketmiyorlar.

Burak benim için de hiç bir zaman Galatasaray santraforu olmadı ama elimizde daha iyisi yok, yabancı sınırı vs. derken Selçuk ve Burak gibi adamları harcamadan iyice düşünmek lazım.

2 sene takımı sırtında taşımış adamları bir kalemde silenler var ki bu şımarıklıktan başka birşey değil. Avatarlarında bu adamlarla dalga geçenler sanırsın ki kendi işlerinde süper başarılı adamlar.

Kardeş Burak hakkinda bunlari söylüyorsan Nonda, Karan (son sezon) ve Lukunku hakkinda ne düsünüyorsun? :D

vallahi gscimbom forumu olarak takimi yönetsek acik ara sampion oluruz

tek forvet degip durduk

Sabotajci Burak yeni sozlesme icin kendini paraladi diyen yoksa hayra alamet degil bu.

Tapatalk

Herkes kral kadar istekli ve hırslı olsa keşke.

Ooo kapakçılar gelmiş.. hoşgeldiniz, biz de sizi bekliyorduk..

Hazır sezonun 32. haftasında iyi oynamışken 3'e 5'e bakmadan iteleriz umarım.. Bugün biraz oynadı, az buçuk piyasa yapmıştır herhalde..

Umut'çumla birlikte bütün sezon kaçırdıkları gollerle kaçan şampiyonlukta büyük pay sahibi oldular..

Bugün kapak takmışlar :)

Sıkıysa 34 hafta kapak taksınlar, fena mı olur? Biz meraklıyız takım için kapak yemeye, nerde o bize 34 hafta kapak takacak yetenek??

Kapakmış..

:)

Burak-Umut gidecek yerlerine adam gibi iki yabancı forvet gelecek yoksa bu takımdan bir cacık olmaz.

Iyi degildi oyun olarak ama Ikinci yarida iyi mucadele etti.

Bu arada Umut girmese ikinci yari o baskiyi kuramazdik. Burak'la tek forvet oynamak cok buyuk hata.

Ooo kapakçılar gelmiş.. hoşgeldiniz, biz de sizi bekliyorduk..

Hazır sezonun 32. haftasında iyi oynamışken bu hırboyu 3'e 5'e bakmadan iteleriz umarım.. Bugün biraz oynadı, az buçuk piyasa yapmıştır herhalde..

Umut'çumla birlikte bütün sezon takımın anasını ....tiler, kaçırdıkları gollerle kaçan şampiyonlukta büyük pay sahibi oldular..

Bugün kapak takmışlar :) o kapağı alırım.............. gerisini siz doldurun..

Sıkıysa 34 hafta kapak taksınlar, fena mı olur? Biz meraklıyız takım için kapak yemeye, nerde o bize 34 hafta kapak takacak yetenek?? Yok öyle sezonun anasını belleyip 1 hafta kapak takmak..

Kapakmış..

:)

Arkadaş çok haklı takım tüm sezon şiir gibi top oynadı hep o burak'la umut'un kazmalığı yoksa 15 puan farkla şampiyonduk..

Akıl,fikir...

Burakla umuta guvenip yola cikilmayacagini ogrenmistirler dir umarım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt