#17 Burak Yılmaz

Gelecek sezon FB'in 4. yildiz takmasini saglayacak kisilerin basinda geliyor. Bi tarafta defansi sirtina alip gol atan Emenike, diger taraftan... susmak daha iyi, geldigi gune yeterince lanet okuduk.

her mac 2-3 kere stopere faul yapmasi varya. arkadan itekliyor sonrada "ben ne yaptim" diye bakiyor ortaliga

Şu an 6 yaşındaki kuzenimin dans gösterisindeyim. Bir hocaları var, arkadan aynı bizim Burak'ı andırıyor.

uvyba4e3.jpg

Aynı hocaya itiraz eden Burak değil mi :D

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10m euro üzerinden teklif gelirse, satilmali. Gelmezse, kalmali.

Yerli iyi forvet bulmak zor, Mevlüt ve Eren'de sandiginiz kadar iyi degiller.

Formsuz olursun , gol kaçırırsın , yeteneğin sınırlıdır yada yoktur ,

hepsine tamam böyle çok topçu varda arkadaş ben burak gibi faul yapanını görmedim yahu ...

Erciyes maçındaki golü çok klastı.

Best Regards,

Bu sezon çok kızdım, sabote ettiğini söyledim ama takımda kalmalı. Takımın gollerinde en fazla katkı Burağın zaten.

bunun kadar berbat futbolcu yok, son macta ofsayt olayinda kaleci ile bas basa kalmisti ve kalecinin üstüne odaklamisti topu, berbat bir forvet bile sag sol köse atmaya calisir, Burak ise rastgele sut cekiyor, yani köse secme filan yok, o yüzden de bazen fazla gol atiyor bazen de hic bir tane atamiyor okadar pozisyona ragmen.

Böyle Forvet ile sabit basari zor

Yetersiz falan ama 2 gol daha atsa bu rezil sezonda yine kral olacaktı.:-(

Burak'i takimda tutmaya mecburuz. 5+3 gibi kurallar yüzünden yerli en iyi golcüyü birakmak mantikli olmaz (Burak ne kadar yetersiz olsada)

Burak ve yaninda kaliteli bir yabanci forvet ile baslamamiz lazim.

●○●

Takımda kanat yok o yüzden Telles kötü oynuyor falan diyorsunuz da takımda kanat yoksa Burak da kötü oynar sizin mantığınızla.Diğer oyuncuların kötü oyununu kanatlara bağlanıyorsa Burak'ın kötü oyununu da kanatlara bağlayın.

Geri
Üst Alt