#17 Burak Yılmaz

drogbadan sonra bu herifi izlemek beni kahrediyor

büyük futbolcunun gidişi genelde fırsat yaratır. bence patlamaya müsait bunun örnekleri fazlasıyla mevcut,

henrynin gidişiyle van persianın fırsat bulması keza türkiye'den örnek verecek olursak anelka gibi yıldızın gitmesi semihin parlamasına neden olmuştu.. belki forvet değil ama ronaldinho messi örneğide buna dahil olabilir

büyük futbolcunun gidişi genelde fırsat yaratır. bence patlamaya müsait bunun örnekleri fazlasıyla mevcut,

henrynin gidişiyle van persianın fırsat bulması keza türkiye'den örnek verecek olursak anelka gibi yıldızın gitmesi semihin parlamasına neden olmuştu.. belki forvet değil ama ronaldinho messi örneğide buna dahil olabilir

burak o hissiyatı vermiyor ki

yok anlıyorum ama ben sana yıldız kayınca ardından gelen patlama hissini verebildim mi ?

bak ali sana bişe anlatcam geçn maçta burak driblng atarken yoruldu buda demek oluoki niye yoruldu acb sende diosunkli burak yıldız bi topçu ve takımlara kayabiliyor ve patlamaya hazır bi dinamit gibiymiş

bak ali sana bişe anlatcam geçn maçta burak driblng atarken yoruldu buda demek oluoki niye yoruldu acb sende diosunkli burak yıldız bi topçu ve takımlara kayabiliyor ve patlamaya hazır bi dinamit gibiymiş

sizin futbolcularınıza sahip çıkma gibi bir özveriniz yok. sanki sen driblinglesen yorulmazsın. adam ne zor günler yaşıyor haberin var mı ??? robot değil onlarda insan

sizin futbolcularınıza sahip çıkma gibi bir özveriniz yok. sanki sen driblinglesen yorulmazsın. adam ne zor günler yaşıyor haberin var mı ??? robot değil onlarda insan

bişe daha anlatcam geçen mahalede tam gole giderken burak gidiyor diye replik yaptım bi baktım golü kaçırmışım adam psikolojig bir karabasan adeta ve takımın üzerine çöktü sen hiç çökelek yedinmi zalım jet sosyet

Burak iyi bir golcü ama sadece bu kadar Burak'ı ceza sahasında topla buluşturmalısınız sadece o zaman faydalanabilirsiniz sen Burak gel kardeşim orta saha topu sana versin sen al sırtı dönük oyna veya oyunu kanatlara dağıt baktın olmuyor adam eksilt alan yarat filan dersen yapamaz tabii tüm bunlardan önce genelde yaptığı gibi ofsayta düşmemeye dikkat etmesinide belirtmelisiniz :D Öyle bi forvetimiz işte Burak.

Burak la hangi akla hizmet ederek sözlesme yapildi? biri bana bunu aciklasin.

Burak ve selçukla yapılan inanılmaz ötesi sözleşme ünal aysal yönetiminin yaptığı en büyük hatadır zaten.Bu adamların zaten sözleşmeleri devam ediyor,yaşları 30'a dayanmış ve sen bu adamlarla 5 yıllık sözleşme imzalıyorsun.Ki çok kötü geçirdikleri bir sezonda bu sözleşmeleri imzalatıyorsun ve de bu kadar ekonomik sıkıntı içerisindeyken.

Dün Burak Yılmaz'ın bitik halini görüpte bu bütün sezon böyle devam edecek sanıyormuş gibi davranan arkadaşları fırsattan istifadeci olarak görüyorum. Kimse kusura bakmasın.

Dün Burak Yılmaz'ın bitik halini görüpte bu bütün sezon böyle devam edecek sanıyormuş gibi davranan arkadaşları fırsattan istifadeci olarak görüyorum. Kimse kusura bakmasın.

İyi de bu adam niye bitik ?

Sözleşmesi yenilendi , özel hayatı düzgün yeni evlendi.Drogba gitti tek forvet oldu ne bu adamın derdi ?

Bitik olmasa , en iyi futbolunu oynasa dahi bizim aradığımız oyuncu değil.

Terim-Mancini-Prandelli üçlüsünden sadece Mancini'nin sistemine uyar , diğer 2 hocanın sistemini çökertir.Zaten Terim'in sistemini nasıl çökerttiğini biliyoruz, sıra Prandelli'ye gelmesin...

İyi de bu adam niye bitik ?

Sözleşmesi yenilendi , özel hayatı düzgün yeni evlendi.Drogba gitti tek forvet oldu ne bu adamın derdi ?

Bitik olmasa , en iyi futbolunu oynasa dahi bizim aradığımız oyuncu değil.

Terim-Mancini-Prandelli üçlüsünden sadece Mancini'nin sistemine uyar , diğer 2 hocanın sistemini çökertir.Zaten Terim'in sistemini nasıl çökerttiğini biliyoruz, sıra Prandelli'ye gelmesin...

Abi yerine yabancı alırsak takımın akordunu hepten bozacaz. Mutlaka bir forvet şart. Bir maçlık olduğunu düşünmek istiyorum. Devamı olursa zaten taraftar yuhalamakta gecikmeyecektir.

lan rakibin man utd,neapel degil.

belki dünyanin en iyi defans yapan takimina karsi oynadin.

real,barca,chelsea bile bi mok yapamadilar. üstelik sneijder gibi en önemli aktörümüz yoktu. sakin olun sezon baslamamis daha

lan rakibin man utd,neapel degil.

belki dünyanin en iyi defans yapan takimina karsi oynadin.

real,barca,chelsea bile bi mok yapamadilar. üstelik sneijder gibi en önemli aktörümüz yoktu. sakin olun sezon baslamamis daha

aynen burak kötü oynasında asalım diyenler var iyi oynadın mı yok hiçbiri

Geri
Üst Alt