#17 Burak Yılmaz

bu mantikla tüm hakemlerin katil olmasi gerekir

dün en cok da baskani utandirmistir

kendi ülkesinde arkadaslari arasinda rezil ettik adami

sahaya mesale atan mallara girmiyorum bile

Galatasaraydaki 2012/2013 sezonundan beri ki yonetimsel iflasin sembolu bu yeteneksiz

BvVaVe1IMAAOyMY.jpg

Iyi ozaman sizde beğenmediğiniz millette küfür edin nede olsa o 3 milyon alıyor diye serbest....bu yüzden türkiyenin yetiştirdiği en büyük 3-5 yeteneklerden birini takımdan tiksindirdiniz....ben artık yazmıyorum....

Bumu türkiyenin yetiştirdigi 3-5 yetenekten biri ben sana bir sürü adam sayarım buraktan yetenekli burak yetenek fakiri tek özelligi biraz sürati onuda ofsayt kuralını bilmedigi için kullanamıyo zaten

Burak'ı hiç sevmem ama keşke o taraftarların ağzına ağzına vursaydı. Türkler her yerde utanç kaynağı maalesef.

bu burakın futbolculuğunu kimse övmesin bi kere istatistikler iyi onu öven maçları izlemiyor demektir. her maç 5 pozisyona girip 1ini atıyo 4 pozisyonu harcıyo

küfür olayında da aynı şekilde kimse taraftarı savunmasın 3 değil 13m da verseniz bi insana ana avrat küfredemezsiniz

annesine kız kardeşine karısına sevgilisine küfrettirecek kadar geniş insanlar varsa orasını bilemem ama.

her insan profesyonel iş yapıyo ama kimse patronundan ana avrat küfür yese dönüp arkasına işine devam etmez

ulan neydi bizim günahimiz

bu yeteneksizi hak edecek ne yaptik lan biz

Bu sene garanti yine takımı yakacak harcadığı pozisyonlarla belki şampiyonluğa mani olcak.

Şu Demba ba'yı görünce içim acıyor bu adam bu formla avrupada 5 maç sonra sahada olmaz bizde bütün sezon oynuyor.

Tartışma olayında Taraftarın yaptığı büyük bir yanlıştır ama seninde mahalle kabadayıları gibi gidipte muhattap olmaman lazım , profesyonel davranması lazımdı görende Türkiyedeki maçlarda hiç kimse küfür etmiyor zannedecek.

Biz demiyoruzki Jardel gibi 10/8 ni atsın, 10/1 ni bile atsa olur ama o bile zor ... Nerden bu adamın torpili hala öğrenemedim....

Demba Ba'yi izledikten sonra seni düsünüyorum gözlerim kapali

Gesendet von meinem LG G3

Burak iyi bir futbolcu değil ama fena bir golcü değil.

Ancak son zamanlarda (gecen sezonun büyük bir kısmı ile bu sezon hazırlık dönemi) malesef o iyi golcülüğüde Galatasarayımızın hedeflerini tamamen karşılayacak durumda değil.

Buna ayrıca takımda sneijder gibi bir oyuncunun olması ve takip ettiğimiz kadar hocamızın oynatmat istediği hızlı futbol anlayışınıda faktörler arasına katabiliriz.

Sneijder ile hızlı futbol oynayabilirsin ancak hızlı futbol demek dikine tek top ile özellikle kanatlardan akın etmek.

Bunun için ilerideki adamın tek top kabiliyeti yüksek olması gerekir.

İşte burak ile ilgili sıkıntıda bu.

Bu yüzden Sneijderin işlevide kanatlardan içeri kat eden oyuncularında etkisi kayboluyor.

Üzerine top kontrolü ve mücadele eksikliğide eklenince koyulan hedeflere göre malesef iyi golcü olmak yeterli olmuyor

Geri
Üst Alt