#17 Burak Yılmaz

burağın bitiriciliği 20 gol pozisyonunda 1 tane atmaktır

ondan sonra burak 20 gol attı

20x20 gol pozisyona girdiği için olmasın

Yahu ne laf çakması adamı beğenmediğimi yani fikrimi belirttim ayrıca evet bize santrafor gerek bunda da hem fikirim ama dün gördüğüm babtakıma katkı açısından bizimkilerden daha iyi değildi dediğim bu neyse çok uzadı

Sıkışıyosun, sen de haklısın Burakı övebileceğiniz tek bir argümanınız yok. Ondan sonra hemen yok ben küçük şikecinin forvetini övüyomuşum falan filan, sonra da laf vurmadım :) Sence benim orada kastım beşiktaşın forvetini övmek mi yoksa biz neden bunun gibi iyi forvetler alamıyoruz diye hayıflanmak mı? Şampiyonlar liginde oynayacağız ileri hattımızda burakla umut var. Hiç mi göremiyosunuz şu kara tabloyu.

Geçen yıl manisadaki akhisar maçında 20 dakikada girdiği 5 ofsaytt ile beni kendine hayran bırakmıştır. Ben daha önce böylesini ne gördüm ne duydum

20 pozisyona giriyormuş da birini atıyormuş da abartmanın da bir sınırı var zor değil gidin bulun Burak kaç pozisyona girdi kaçını attı diğerleri kaçta kaç bitiricilik girdiği her pozisyonu atmak değil biz ne zaman bu kadar çok pozisyon bulan bi takım olduk acaba hele ki Mancini döneminde neyse Burak oynamasın hakkaten siz de birine kurulmadan rahat rahat maç izlersiniz

Sıkışıyosun, sen de haklısın Burakı övebileceğiniz tek bir argümanınız yok. Ondan sonra hemen yok ben küçük şikecinin forvetini övüyomuşum falan filan, sonra da laf vurmadım :) Sence benim orada kastım beşiktaşın forvetini övmek mi yoksa biz neden bunun gibi iyi forvetler alamıyoruz diye hayıflanmak mı? Şampiyonlar liginde oynayacağız ileri hattımızda burakla umut var. Hiç mi göremiyosunuz şu kara tabloyu.

Siz böyle devam.edin

20 pozisyona giriyormuş da birini atıyormuş da abartmanın da bir sınırı var zor değil gidin bulun Burak kaç pozisyona girdi kaçını attı diğerleri kaçta kaç bitiricilik girdiği her pozisyonu atmak değil biz ne zaman bu kadar çok pozisyon bulan bi takım olduk acaba hele ki Mancini döneminde neyse Burak oynamasın hakkaten siz de birine kurulmadan rahat rahat maç izlersiniz

Boşuna uğraşmasınlar cm de zaten araştırılmışlara baksınlar ayrıca Ba =388763737282829*Burak dimi ama boşver laf anlatamazsın bizim bir.grup taraftarımız da böyle ne yapacaksın

Çok uzak değil 5 gün sonra süper kupa maçı var. O gece de sizleri buraya bekliyorum daha da lafa gerek yok.

Futbolun meyvesi goldür dünya da genel geçer kural gol atan kazanır siz top tutan adam sevebilirsiniz ama ben forvette kaleci değil golcü oynatılması taraftarıyım takıma katkısı bir golcünün gol ve asistleri ile olur top tutması ile değil bende Burak ı savunmadığımı ve bazı maçlarda kızdığımı defalarca belirttim ama sizlerin gözleri kapanmış dün ba nın kaçırdığı golleri burak kaçırdığında adama demediğinizi bırakmıyorsunuz dün gördüğüm ba bana göre, benim düşüncem ve benim fikrim olarak Burak tan şuan için daha yararlı değil ileride ne olur bilemem bu gözler Baros gibi bir.adamın en tepeden en dibe düştüğünü de gördü,

Su sporlarını düşünmeni tavsiye ediyorum.

Burak'a zaten her gittiği deplasmanda çok küfür ediliyor. Birde aynı amaç için mücadele ettiği kişiler tarafından bu kadar ağır yüklenilince bu sezon iyice bitik olacak. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının en iyi futbolcusu olduğunda Lewandowski ile karşılaştıran anketler açıp helal olsun diyenler şimdi buruk ve üzgün. O zaman o halini bile takdir etmeyenler şimdi sabah akşam kendisine yükleniyor. Bir hazırlık maçında iki gol atıyor. "Onu da atsın.", "Kaçıracak sandım mal", "Hayret nasıl attı?" gibi yorumlar varken. Bir hazırlık maçında üç pozisyon harcayınca karşı karşıya küfürler, nefret ve yetersizlik söylemlerini görüyoruz.

Artık Burak ne yaparsa yapsın en ufak kaçırdığı pozisyonda, en ufak iyi performans göstermediği maçta eleştirilecek. Bu apaçık ortada. Gol atması önemli değil diyenler bile var. 2009 sezonunda Baros kral olduğunda diğer forvetlerimizden Nonda 4 gol atmış Yaser Yıldız ve Ümit Karan ise gol atamamıştı. Ligi beşinci bitirmiştik. Bir takımın golcüleri ne kadar formdaysa o takım zaten ipi göğüsler. Umut Bulut'un 10'un üstünde gol attığında şampiyon olduğumuz gibi. Önemsiz diyorsunuz ama 120 maçta 91 gol atmak sadece lig maçlarında hiçte önemsiz bir şey değil. Yabancı ve iyi bir forvet inşallah alırız ama Burak'a da çok ihtiyacımız olacak. Yabancı iyi forvet 2009'da Baros'un yaptığı gibi gol kralı olsa bile diğer forvetlerin skor yapamadığında zirveden uzaklaşıyorsun.

Yeni forvetimiz gelse bile bu yabancı sınırlamasında en çok şans bulacak isim Burak Yılmaz'dır. Gol atan forvete her zaman ihtiyaç olmuştur.

Dün akşam Demba ba'yı izlerken Burak ile kıyaslayayım dedim sonra dönüp kendi cehaletime güldüm. O adam futbolcuysa Burak ne. Sivaslı şeşu'nun gol kralı olduğu ligde kral olsan ne olmasan ne. Şimdi gider bi topa vurur gol olur, buradaki yüksek futbol bilgisi olan otoriteler kral kapak bıdbıdısı Burak'ı bu takıma yakıştıranlara karşı parmakları yormaya bile gerek yok gerçi.

Arkadaş tamam eleştirin ama uyanık olun biraz, fb medyasına kullandırtmayın kendinizi, sezon başlamadan bitirdiniz Burak'ı onların istediğide bu zaten, oyuncak etmeyin kendinizi.

ulan görende giroud hiç gol atmiyyor sanir. geçen sene 50 maçta 22 golü var. arsenal daha iyisini alabilir ona bişey diyemem. golleri premier ligde atiyor onuda söliyim.

Arkadaş tamam eleştirin ama uyanık olun biraz, fb medyasına kullandırtmayın kendinizi, sezon başlamadan bitirdiniz Burak'ı onların istediğide bu zaten, oyuncak etmeyin kendinizi.

Medyayla ne alakası var ki? Burda yorum yapanlar onun bunun gazına gelip yazmıyo ki. Burakı sadece 10 dakika izlemek yeterli yorum yapmak için, ayrıca fener medyası dediğin oluşumdan çok daha zarar veriyor Galatasarayın yakasına yapışan sülükler.

Futbolcu musvettesi de fazla artık Burak Yılmaz nefreti gözünüzü bürümüş top kontrolü olup bitiriciliği sıfır bi forvet alınır da rahatlarsınız ınşallah

öyle biri gelirse sevinirsin. buragimi savunmam için bir neden diyip havalara uçarsin. ve GSLiim diye ortalarda dolanirsin.

ne GS sevgisiyymiş be gözlerim yaşardi.

Geri
Üst Alt