#17 Burak Yılmaz

Niye cevap vereyim ki Burak'ı savunan biri ne kadar ciddiye alınabilir. Futboldan anlamayan anam bile Burak'ın futbolcu olmadığını söylüyor. Sen çıkmış haftaya ihtiyacımız olur diyorsun.

Performansini savunmuyorum, rezil oynadi. Nefret dolu mesajlara karsiyim.

Ali Lukunku bile daha yararli olacak forma geldi Burak.

Artik Umut oynamali.

Her mac ayni yav.Bu adam futbolcu degil isterse 1000 gol atsin hic umrumda degil.Hic cekilmiyor .Her mac bunun yüzünden basimda agrilar olusuyor.Berk oynasin bu kadar kötü olamaz.Burak'in savunma arkasi kosulari disinda hic bir numarasi yok.

Sneijder-7957 km 71 dakika
Burak- 7572 km 76 dakika

Sen hem berbat oynuyorsun. Hemde koşmuyorsun. Sana saygi duymuyorum. GS da oynadigin için utanç duyuyorum.

Prandelli yine Buragi haftaya oynatirsa bütün suç onundur.

Performansini savunmuyorum, rezil oynadi. Nefret dolu mesajlara karsiyim.
Kıvırma haftaya lazım olur diye benmiyim. Adam bizim sağlımız ile oynuyor. Bırakıp gidecek halide yok. JBlerini yaydığı yerden para kazanıyor. TDlerin de kesecği yok. Gelen giden TDlere de bu elemanın futbolcu olduğunu anlatıyorlar neymiş gol kralıymış.

umut girdi 20 dakika daha çok fark yarattı bundan. adam geri gelip top alıp veriyor çabalıyor bu tip gibi top ayağıma kadar gelsin de öyle vuruyim diye beklemiyor.

Ne Umut'u ikiside birbirinden beter.

Maçi izlediysen, Umut maça girdikten sonra topu kafayla direge vurdugunu görmüşsündür, Burak tüm maçta 1 gol pozisyona bile giremedi.

Umut da yetersiz ama en azindan oyun okuma kabiliyeti var adam da, top ne zaman ve nereye gelecegini bilen bir oyuncu.

Ondan hariç pek kaliteli degil ama hiç den daha iyi.

Ayrica yabanci sinirlama dolayi mutlaka türk forvet oynamali

Muslera,Melo,Sneijder,Bruma ve Ched/Pandev/Dzemaili/Telles etti 5.

Bunla Selçuk'u oynatmamalıyız Anderlech macında belki akılları baslarına gelir

Pardon ama bir forvetten ne bekliyoruz acaba? 1 gol pozisyonuna girdi girmedi.. Maksimum budur! Pozisyon üretemiyoruz ki atma mevzusuna gelelim.

Zaten futbol tekniği düşük bir oyuncu. Birde böyle her topu ayağına bekleyip hiç pres yapmıyor çıldırıyorum. Bu adam ile her maç 10 kişiyiz beyler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Keşke Moskovaya gitseydin.

I am the one who knocks!

]türkiye'de bu kadar göz önünde olup ve işini bu kadar kötü yapmasına rağmen medya tarafından eleştirilmeyen tek insan...oyunun hiçbir alanına katkı yapmayan bu arkadaş,kaleye en yakın adam olmanın ve her topu kendisine istemesinin sonucunda gol attığında kral olur ama onu da yapamadığında medyadaki yazarlar,yorumcular sanki burak hiç oynamamış,sanki o takımda hiç yokmuş gibi yaparlar.ya da çok istekliydi,çok koştu,arkadaşları onu yalnız bıraktı,çok duygusal gibi hiçbir temeli olmayan argümanlarla savunurlar.hakikaten bu adamın sırrı ne merak ediyorum. arkasında bu kadar medya desteği varken futbolu bıraktıktan sonra bir de siyasette denesin şansını
]

Beyler gerginliği anlıyorum, çünkü ben de çok sinirliyim bugün oynanan oyuna.

Burak'da kötü ve hatta çok kötü bir performans sergiledi.Aynı şekilde Sneijder, Bruma, Veysel de.

Ancak daha itidalli, ve sakin olarak ceza alacak mesajlardan kaçınmalıyız.

Geri
Üst Alt