#17 Burak Yılmaz

iddia ediyorum bu herifin yerine necati,elmander veya baros olsaydı bu takım en az 1 seviye daha iyi oynardı. ama bunsuz takımın nasıl oynadığını kimse görmediği için alışkanlık yaptı artık bunun yeteneksizlikleri. takım topsuz ve toplu oyunda sürekli 10 kişi, ancak boş kaleye gol attığı bikaç saniye içinde 11 kişi oynayabiliyoruz. gerçi kankası selçuk sayesinde de artık maçlarda 9 kişi oynuyoruz

gomısı almayanlar utansın.ne denir ki.futbolu amatörce takip eden biz taraftarlar yüzlerce defa dedik.bir adam alamadılar.1 de sözleşme uzattılar.klupte degişik işler donuyor emınım.hajroviç bunlarla 5 er yıllık sözleşme uzatma.acaip transferler.başkanın futboldan anlamamasını kullananlar var bence.

Yonetimden baski var oynatilmasi icin baska turlu aciklayamiyorum. Bu herifin rezilligini her normal insan görür.

bu ve selçuk u dikkat ederseniz satılık basın çok savunuyor ama iş milli takıma gelince adamları geçen hafta hunharca eleştirdiler, bunların amacı belli. mesela eskişehir maçında burak yalnız kalıyor diyen ve sürekli her maç savunan spikerler varken bi yandan da izlanda maçında burak a feryat eden spikerler de vardı.

Kötü bir futbolcu oldugu gibi kötü de bir insan. Golden sonra yaptigin o anlamsiz şeyler nedir. Sen kendini ne zannediyorsun. Senden utanç duyuyorum. Kendini yere atiyorsun. O golle mi mutlu olucaksin. Derhal bu takimdan gitmesini umdugum oyuncu. GS taraftarina küfrettiginde kellesi alinmaliydi yapilmadi. Sonucu bize agir geliyor.

Son düzenleme:
Kötü bir futbolcu oldugu gibi kötüde bir insan. Golden sonra yaptigin o anlamsiz şeyler nedir. Sen kendini ne zannediyorsun. Senden utanç duyuyorum. kendini yere atiyorsun. O golle mi mutlu olucaksin. Derhal bu takimdan gitmesini umdugum oyuncu. GS taraftarina küfrettiginde kellesi alinmaliydi yapilmadi. Sonucu bize agir geliyor.
Napmis ki golden sonra görmedim ben

Her maç yuhlansin gol atınca bile yuhlayin bu adamı az bile kanser edecek beni böyle bir oyun tarzimi olur arkadaş ofsayt ne bilmez sut ne bilmez pas ne bilmez pas tutamaz topu kaybeder

Envoyé de mon Nexus 5

İyi değildi felan ama attı yine golünü ve muhtemelen şampiyonlar ligi tarihimizdeki en golcü oyuncumuz olacak.

suc burakta degil. Buraka kızanda akıl yoktur. Burak hep buydu hic daha iyi olmadı Burak. Tek ozelligi gol koklamasıdır. Baska hicbir ozelligi yok. Sen gidip bu herife milyonlarca euro verirsen bu da oynar. Yok abi ben top tutamıyorum driblingimde yok beni oynatmayınmı diyecek.

tamam bugun berbat bir performans gosterdi ama ondan beteri vardi bugun . biri selçuk digeri veysel

bu herife top atılıyor

bu karaktersiz stoperin arkasına doğru koşuyor

ulan topa doğru hareketlensene ne kaçıyorsun stoperin arkasına

topa gitmesi gerekirken üstüne gelen toptan stoperin arkasına geçerek saklanıyor
Rakip bırakıcakta top beyefendinin ayağına gelecek o da yorulmadan pozisyona girecek.topa falan gitme ne gezer burakta.topu stop bile zor ediyor.

Daha 5 sene burda cok rahat olur hemde... Zaten tarihimize altin harflerler ile yazdirdi bile adini. CL´de en iyi gol ortamasina sahip oyuncumuz Burak... :D
Ortalama umrumda değil ona pek önem vermiyorum , ama Galatasaray tarihinde ŞL de en çok gol atan futbolcu ünvanını bu kazmanın almasını açıkçası
hiç istemem.

I am the one who knocks!

Ortalama umrumda değil ona pek önem vermiyorum , ama Galatasaray tarihinde ŞL de en çok gol atan futbolcu ünvanını bu kazmanın almasını açıkçası
hiç istemem.
I am the one who knocks!

Onu da alacak ama o 5 senelik sözlesmeyi bu adam bitirmeden gitmez. Takimda oldugu sürece de oynatilir, bu sezon bile kirma ihtimali var. Hazirlikli olun... :P

Senin 16 macta 9 gol attigin Sampiyonlar Ligine baslayayim Burak, futbol fakiri herif seniiii.... !!! :mad: Sampiyonlar Ligi mi PTT ikinci Lig mi belli degil, attirmayin su herife gol mol... !!!

Geri
Üst Alt