#17 Burak Yılmaz

surekli basligi ustte olmasi cok sinir bozucu durum. her mac ayni standardin altina dusmez ustune cikmaz. her hafta ayni yeteneksizlikte. dogal olarak malzemesi bu adamin. gidin fatih'e sovun birazda nasil transfer yapiyon diye. ya da selcuka kufredin, o kadar yetenegin varda niye kullanmiyon diye.

Bende Diego Costa tarzli forvet oyuncusu olsa fena olmazdi bizde :D bejekelilere zamaninda önermisler ama tinerciler kabul etmemisler :D bunlara beyin takmak lazim adam simdi Premier Ligte gol krali olacak ve yardiriyor Drogbanin yerini dolduruyor neredeyse.

Bende Diego Costa tarzli forvet oyuncusu olsa fena olmazdi bizde :D bejekelilere zamaninda önermisler ama tinerciler kabul etmemisler :D bunlara beyin takmak lazim adam simdi Premier Ligte gol krali olacak ve yardiriyor Drogbanin yerini dolduruyor neredeyse.
Bizde kil payi Falcao ve Pastore'yi kacirdik diye haberler dönüyordu bi ara :D

Burak'ı seviyorum çünkü

2010'da Bursa şampiyon olurken bu adam FB'yi attığı gol ile şampiyonluktan etti.

CL'de çeyrek final oynadığımız sene kendini aştı, hiç beceremediği top kontrolü ile gol bile attı.

Fener ve Beşiktaş'ta berbattı hiç faydası olmadı.

Ofsayt ve faullü top aldığında çıldırsam da , aldığı parayı çok bulsam da (ki bu onun sorunu ve suçu da değil), yine de qrall falan demem.

Diego Atletico sayesinde bu seviyelere ulasti. TR'de asla buralara gelemezdi.

Diego Atletico sayesinde bu seviyelere ulasti. TR'de asla buralara gelemezdi.

Orasida dogruda adamin yetenekli oldugu atleticoda maca cikmadan oncedende iyiydi bejekeliler sakat oyuncuymus diye almamislar.Bejekeye gelseydi Atletico kadar oynardi adamin yetenegi atleticoda oynamadan once belliydi.Atleticodaki gibi oynardi fakat buyuk takimlara gidemezdi o farkli.

Burak'ı seviyorum çünkü

2010'da Bursa şampiyon olurken bu adam FB'yi attığı gol ile şampiyonluktan etti.

CL'de çeyrek final oynadığımız sene kendini aştı, hiç beceremediği top kontrolü ile gol bile attı.

Ofsayt ve faullü top aldığında çıldırsam da , aldığı parayı çok bulsam da (ki bu onun sorunu ve suçu da değil), yine de qrall falan demem.

Burak attigi gol ile Onur da mükemmel kurtarislari ile bayagi delirtmisti bizim fenerli arkadaslari :D

Burak'ı seviyorum çünkü

o efsanevi maçi daha dün oynamis gibi hatirliyorum. :D

Resmen Onur vs Fenerbahçeydi.

Doumbia'nın sözlesmesi sene sonu bitiyor, dolayısıyla maliyeti düsecektir. Burak+ 5-6 m euro ücret karsılıgında alabilsek süper olurdu.

Arkadaş fenerbahçeli galiba...Aklıma başka bir mantık gelmedi de...Normal, sağlıklı bir galatasaraylı nasıl olur da bu burak yılmaz denen arkadaşın, desteklediği takımda oynamasını isteyebilir ki???
Evet doğru bildin.

GS forumunda kendi oyuncumuza iyi niyetle bir şey yazmak bile suç oldu ya daha bir şey demiyorum.

Adam inş sezonu kapatır bir daha oynayamaz vs diyenleri de gördük gerçi bunlar daha masum kalıyor.

Besiktas'a transferi sakatlık yüzünden iptal olmuştu. Kendisi söyledi.

N5

qral hayrani degilim de istatistikler yalan söylemiyorlar.

adam son 7 maçta 5 gol atti, diger alternatiflerden daha iyi.

takimdaki en golcü oyuncuyu önemli maçta oynamasini istemek, birisini Fenevli yapmaz.
Ama artık ne olur şu kadar gol attı adlı saçma istatistiği bırakalım...Şu soruyu sor kendine istersen:Burağın yerine umut ya da pandev oynasa bu kadar gol hatta daha fazlasını atamaz mıydı?Oyun katkısını hiç sormuyorum bak...

Ama artık ne olur şu kadar gol attı adlı saçma istatistiği bırakalım...Şu soruyu sor kendine istersen:Burağın yerine umut ya da pandev oynasa bu kadar gol hatta daha fazlasını atamaz mıydı?Oyun katkısını hiç sormuyorum bak...

Bilmiyorum ve Umut veya Pandev'den birisi Burak yerine oynayana kadar bilemeyiz, fakat Fenerbahçe maçi gibi önemli maçta yeni seyler denemek iyi olacagini düsünmüyorum.

Burak'i savunmak bile istemiyorum, ama onu isteyene Fenevli demek saçmaliktir.

Lazio'ya satilsaydi onca zorluk çekmezdik.

Geri
Üst Alt