#17 Burak Yılmaz

utanmaz adam ,sneijder topla ilerliyor bu herif ofsaytta ısrarla top istiyor, sneijden bakıyor yine ofsaytta bu herif ısrarla top istiyor ,sneijder golü basıyor bu utanmaz herif isyan ediyor , yazıklar olsun bu adama yazıklar olsun..

90 dakika 10 kisi oynamamıza sebep şahsiyet. Daha doğrusu veysel'ide hesaba kataraktan 9 kisi oynadık dielim.

Umut-Burak yeteneksiz ve kıskanç ikili.Adam doksana yazmış sevinin lan.

En hafif tabirle "ahlaksız" adam...

Şunun Sıno'nun 2.golünden sonra yaptığı rezilliğe bakın...Aynı b.ku geçen yıl Bursa maçında da yapmıştı...

Defol ulan defol...Ceza almamak için küfretmiyorum ama artık sabrım taşıyor...

hem kel hem fodul , yılda 4 milyon Euro alıyorsun ofsayt kuralından haberin yok sonrada pas için yırtınıyorsun ,karşındaki adam futbolu biliyor ,ofsayttan çık diye bekliyor bekliyor ,ofsayt kuralından bi haber burak efendi hala bekliyor tabi hakiki futbolcu olan sneijden golü atıyor ve burak efendi hala isyan ediyor ... bu adam kovulmalı...

Maç esnasında her zamanki gibi ağzımızı bozdurdun.Bir takım nasıl sabote edilir okullarda tez konusu olur bu adam.

Sneijder golden önce 3 defa kafasını kaldırıp futbol zeka özürlü Buraga baktı ama 3 seferde de ofsayt pozisyonundaydı.
Şut çekilirken birde kızmaya başladı niye vurdun gibisinden sonra Gol olmasına rağmen pek haz ettiğini düşünmüyorum.

sen ne ise yararsin allah askina? birde ilk yari kendini atti penatli cikarmak icin, sneijder gol atiyor adam gol sevinci bile yasamiyor sen nasil galatasaraylisin? fenere gol atiyoruz sevinc yerine adam resmen agliyor, git isine umarim dortmund karsi yedek oturursun da biraz olsun aklin basina gelir tabiki o akil varsa sende

2.yarı spiker burak demedi sanırsam hiç duymadım

Ya ne eleştiriyorsunuz adamı, iki gol atar karşı karşıya sonra "forvetin görevi gol atmak, atıyor mu atmıyor mu" diye savunulur.Adam resmen p.ç ediyor takımın hücumu.

Sınır mınır anlamam arkadaş, bu takıma devre arası net şekilde golcü şart.Gekas bile olur yani, o derece.

BÜtün paslar buraga atilmali gol sayisi artmali ve gelecek icin acilen satilmali :D

Burak oynacana Sneijder sahte 9 oynasin...veya forvetsiz 4-6-0 oynayalim.

Burak ile 10 Kisi oyniyoruz. Bide stoperlere pressing yapmiyor...ara sira taraftalara oynayarak kalecilere birsey getirmeyin press yapiyor... YEMEDIK.

Tek olumlu hareketi Olcan'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktığu ve Olcan'ın batırdığı pozisyon oldu. Onun dışında maçta adını bile duymadım, çok etkisizdi.

Cok acayip kafayi taktim buna ve kankasina.

90da gol atiyoruz herkes deli gibi seviniyor bu ve kankasi sevinmis gibi yapiyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Her Fener maçında ve büyük maçta kayboluyor zaten.

Seviye olarak STSL üzerinde olamadı, olamayacak da.

Geri
Üst Alt