#17 Burak Yılmaz

Rakip stoperlerin sevgilisi. Sahtekar bugün yine kendini attı bir kaç defa. Eboue kendini yere atınca yer yerinden oynuyor bu atınca kral oluyor.

2. golde Sneijder giderken "sakın Burak'a verme" diye bağırmışım ve gol oldu...Arkadaş söyledi,golün sarhoşluğundan istemsiz olarak hatırlayamadım ne dediğimi...

Sakatlık durumunda herşeyini verip derbide oynayacak futbolcu Burak olmamalı. Sneijder veya Melo olabilir mesela ama Burak asla olmaz. Kulüp doktoru ben olsam Burak'ın oynaması için değil oynamaması için bütün tıbbi yolları denerdim, bayıltıcı etki yaratan bir iğne yapardım.

2. golde Sneijder giderken "sakın Burak'a verme" diye bağırmışım ve gol oldu...Arkadaş söyledi,golün sarhoşluğundan istemsiz olarak hatırlayamadım ne dediğimi...

O kadar çok kişi söyledi ki bu sözü.Sneijder'de biliyor zaten.Hollanda maçında böyle bir pozisyon olsa RVP'ye gönderirdi ama Burak olunca boş versene vurayım dedi.Al sana Burak'ın bir yararı daha, adam kral.

Avrupa mi lig mi sorusuna lig diye cevap vermis. Böyle vizyonsuz herifleri sezon sonu postalamak gerek. Zaten faydasi olmuyor. Ulan bu adam 90 dk ne yapti? Emenike beyinsizi bile yine pozisyona giriyor, pas alip veriyor. Inanilir gibi degil..

ikinci golde bi buna bakin bi de meloya
sonra niye takim olamiyoruz oluyor
iste bunun zihniyetindeki herifler yüzünden olmuyor bu
kendisi atinca king baskasi atinca sevinmiyor bile

ikinci golde bi buna bakin bi de meloya
sonra niye takim olamiyoruz oluyor
iste bunun zihniyetindeki herifler yüzünden olmuyor bu
kendisi atinca king baskasi atinca sevinmiyor bile
Çakma Ronaldo. Birde bu belirsizi "seni çekemeyenlerin suratına tükür" diye savunuyorlardı. Yüzüne tükürdüklerimin şimdi buraya gelip aynısını yazsanıza.

2. golde Muslera kaleden depar atip koşarken, sen ellerini 2 yana açip topu bana niye atmadin diye serzenişte bulundun ve sevinmedin. Hep söylüyorum sen iyi bir futbolcu olmadigin gibi iyi bir insan da degilsin. GS'a yakişmiyorsun.

Burak Yılmaz vasıfsızı, kendine Galatasaraylı diyen fakat aslında ne idüğü belirsiz olan bir avuç insan tarafından medyayı da arkadına almış halde Hakan Şükürleştirilmeye çalışılıyor. Dikkat ediniz.

ben burda yillarda dedim, baska hesapim vardi, ama sifresini bulamiyorum bide email adresi hangisi, ozaman da dedim Burak 6-0 yenelim, o macta Golü olmasin, sevinemiyor, ancak kendisi gol atinca, tek o onun icin önemli, takim oyunu filan yok, o yüzden Umut bundan cok daha verimli, daha kötü bir futbolcu, ama takim olmayi biliyor, takim icin kosuyor, burak tek kendisi icin.

o yüzden hep burak ve selcuk da burak i gol attirmaya calistigi icin, bu takimda böyle bozulma oluyor. Selcuk ve Burak ciksin, bu takim en az iki level atlar.

Galatasaray TV de dünki yaptığı açiklamalari dinledikten sonra dortmund maçına hiç bir umudum kalmamıştır.

burak yılmazın 2.golde payı çok büyüktür

1 doğru yere adam eksiltti
2 sneijderi vurmaya zorlattı çünkü kendisine gelse çok köşede kaldığından piç olabilirdi pozisyon

ama yok sözlük durur mu yapıştırır cevabı
burak kötü...

Yukarıdaki yorum gssözlükte yapılmış.Bu zihniyette çok kişi olduğu için aldım bunu.Bu şekilde düşünen o kadar çok taraftar var ki Burak,selçuk gibi adamları övmek için sinekten yağ çıkartmaya çalışan.Yani utanmasalar gol tamamiyle burakın eseri ama sneijderi de unutmamak lazım falan diyecekler .Bu takıma şu zihniyetteki adamlar kadar kimse zarar vermiyor.Anladık bu yeteneksiz yerlileri övmeye yer arıyorsunuz da bari bu kadar saçmalamayın.

Bu ve kankasını gideceği gün bizim tekrar şahlanacağımız gündür.Hayatımda bu kadar nefret ettiğim bir Galatasaray futbolcusu olmamıştı.Bu futbol katili her atağımızı p.. ederek takımımızın kötü oynamasına da sebebiyet veriyor.Tez zamanda takımdan gönderilir inşallah.

Qral'in 2nci gol da hakkini yememek lazim, yine affetirmedi yaw xD

Daha bizde misin defol ulan takımdan defol...

Ben yaz kampında "Bu çapsız oynayacağına Sneijder'i false 9 oynatalım" dediğimde birçok kişi kızdı ve dalga geçti...

Şimdi neredeyse forum dediğime geliyor...Neyse ki yabancı sınırı kalkıyor sizin gibi rezillere muhtaç değiliz artık...

Dün artık kendisinden tiksindirdi beni...

Fenerbahçe'nin net bir şekilde kaçırdığı korner pozisyonu öncesi hücumdayken topu kim kaptırmış acaba? Bir çok pozisyonu var bu şekilde kalemizde tehlike yaşadığımız.

Sırtı dönük oynamayı bilen bir adam şart bize.Kanatlardan bindiremiyoruz, ortadan da Burak sayesinde rakip alana yerleşemiyoruz.

Geri
Üst Alt