#17 Burak Yılmaz

2. golden sonra şınoya trip yapmış diye duydum
doğruysa facia

Tez zamanda kurtulmamız gerek. Gerçekten sıradan bir Türk forveti bile daha yararlı olur. Burak'tan önce gidecekler de var elbette ama Burak olduğu zaman her zaman ilk 11'e girdiğinden takımın oyununu yerle bir ediyor.

Bu adam tam bir facia her maç 10 kişi oynuyoruz. Yeter artık şunu gönderin. Sneijderin attığı gole bile sevinmedi.

Dün Nontvspor'da 90+ programında hala Galatasaray orta sahası Burak'ı pozisyona sokamadı diyorlardı, Allah belalarını versin bunların ya. Bi geberin gidin de kurtulalım be arkadaş, ne salak saçma herifler otorite oluyor bu ülkede

Takimin gol atmis maci koparmis sevinecegin yerde sana pas atilmadi diye trip atmak nedir arkadas

Ilk yarida benzer pozisyonda pas aldinda ne oldu gittin nerdeyse korner bayraginin yanina

Git fifa15 oyna kendine bol bol pas atarsin egoist herif

Bu aklima gelince birden bütün hevesim kaciyor. Virus oldu lan resmen kurtulamiyoruz. Napacaz biz senle?
Sakatligini da isteyemiyorum. Ünal Aysal'i baskan olarak desteklemisimdir ama kankilere öyle sözlesmeler verdi ki inanilir gibi degil.

Başımıza bela oldu herif...

Bravo başkan tebrikler başkan elimize bu rezilin kapı gibi kontratını bomba gibi bırakıp gidiyorsun helal olsun...

Ulan herif 15 gün antreman yapmıyor ille de oynayacağım diyor bari mücadele et koş ulan o da yok , ne diye oynuyorsun sen ?

Kuyt ile dalga geçerdik , sözleşmesinde ilk 11 şartı var diye de o adam her maç it gibi koşar takıma müthiş faydalı olurdu , şimdi yaşı gereği biraz düştü...

Bunda ne fizik ne mücadele ne yetenek ne hırs var...Tek yaptığı sahada arkadaşlarını "pas pas" diye anırması...Allah bildiği gibi yapsın,tez zamanda defol ulan rahat edelim...

Zamanında Hakan Şükür'e demediğimiz kalmadı Allah da belamızı verdi işte...Olay bu...

Kendi yada Selcuk un attigi goller haricinde pek sevinmiyor gollere.

Fenere karsi 87. Dk da gol atmisiz kenarda Melo sevincten cildiriyor ama Burak ile Selcuk sadece basini oksuyor sneijder in.

Hele 2. Golde hic tepko vermiyor Burak.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burak yılmazın 2.golde payı çok büyüktür

1 doğru yere adam eksiltti
2 sneijderi vurmaya zorlattı çünkü kendisine gelse çok köşede kaldığından piç olabilirdi pozisyon

ama yok sözlük durur mu yapıştırır cevabı
burak kötü...

Yukarıdaki yorum gssözlükte yapılmış.Bu zihniyette çok kişi olduğu için aldım bunu.Bu şekilde düşünen o kadar çok taraftar var ki Burak,selçuk gibi adamları övmek için sinekten yağ çıkartmaya çalışan.Yani utanmasalar gol tamamiyle burakın eseri ama sneijderi de unutmamak lazım falan diyecekler .Bu takıma şu zihniyetteki adamlar kadar kimse zarar vermiyor.Anladık bu yeteneksiz yerlileri övmeye yer arıyorsunuz da bari bu kadar saçmalamayın.

İşin ilginç yanı gerçekten golde direkt katkısı var da adam bunun bilincinde olamayacak kadar çapsız!...Burak orada olmasa Kadlec tereddütsüz Sneijder ın üstüne gider, şut fırsatını vermezdi muhtemelen...Ki Sneijder, Burak ofsayta düşmese pas vermeyi tercih edecekti, adam cin gibi, ofsaytta olduğunu görüp şut opsiyonunu tercih etti...

Burak, rakip oyuncunun üzerine doğru depar atıp bodoslama faul yapınca, kabak gibi ofsaytta iken istediği top atıldığında ofsayt bayrağı kaldırılınca filan görevini yaptığını sanıyor anlaşılan...

Vallahi Elmander gibi bir forvet oyuncumuz olsa ve 'Attığı gol sayılmayacak' dense bile Burak' a tercih ederdim, o denli zarar veriyor takım oyununa, hele Sneijder ı sürekli bu adamla oynamak zorunda bırakmak olacak iş değil!...

Yine bunun için geldim...

2.golde Muslera 100 metre koşuyor Wes'i tebrik etmek için , bu ise hayıflanıyor pas alamadım diye...

Bitiyor ulan bitiyor saltanatınız , yabancı sınırı kalkıyor...Rezil herifler...Kankasıyla bu tüketti beni 2 senede...

1-2 sene öncesine kadar burada Burakfanlarla tek başıma cebelleşiyordum, şimdi bakıyorum da herkes Burak'a sallıyor. :D

Bir ara bunu Lewandowski ile mukayese ediyorlardı hatırlıyor musun ? :(
Giroud'dan iyi diyenler de vardı. :D

Yalnız bir gelişme var burada; Burak'a 1 kuruş bile bonservis verecek avanak takım olmadığını herkes anlamış artık. Geçen sezon hem sövüp hem de "10 milyona itelesek iyi olur" diyenler vardı. :D

Bir kahvede trabzonlu bir abi Burak Benzema'dan kat be kat daha iyi diyordu.

O gün Real 6 atmıştı bize.
Benzema'nın gollerini hiç anlatmayayım.

BlueTapa

Recep vardı burada, Benzema ve Giroud'u Burak ile kıyaslayıp "onlar da kazma" diyordu. :D

Giroud'dan iyi diyenler de vardı. :D

Yalnız bir gelişme var burada; Burak'a 1 kuruş bile bonservis verecek avanak takım olmadığını herkes anlamış artık. Geçen sezon hem sövüp hem de "10 milyona itelesek iyi olur" diyenler vardı. :D

Dünyadaki bu seviyede oynayan uzak ara en kötü forvet...Hiçbir özelliği 10 üzerinden 2 üzeri değil , sadece fiziği üst düzey denebilir...Onun dışında hiçbir oyuncu takımına bu kadar zarar veremez...

Geçen sene adam yoktu Mancini mecburdu oynatmaya bu sene elimizde Pandev var yine bu oynuyor...

Geri
Üst Alt