Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
2. golden sonra şınoya trip yapmış diye duydum
doğruysa facia
doğruysa facia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heralde dogru, neden bana oynamadin gibisine.2. golden sonra şınoya trip yapmış diye duydum
doğruysa facia
burak yılmazın 2.golde payı çok büyüktür
1 doğru yere adam eksiltti
2 sneijderi vurmaya zorlattı çünkü kendisine gelse çok köşede kaldığından piç olabilirdi pozisyon
ama yok sözlük durur mu yapıştırır cevabı
burak kötü...
Yukarıdaki yorum gssözlükte yapılmış.Bu zihniyette çok kişi olduğu için aldım bunu.Bu şekilde düşünen o kadar çok taraftar var ki Burak,selçuk gibi adamları övmek için sinekten yağ çıkartmaya çalışan.Yani utanmasalar gol tamamiyle burakın eseri ama sneijderi de unutmamak lazım falan diyecekler .Bu takıma şu zihniyetteki adamlar kadar kimse zarar vermiyor.Anladık bu yeteneksiz yerlileri övmeye yer arıyorsunuz da bari bu kadar saçmalamayın.
1-2 sene öncesine kadar burada Burakfanlarla tek başıma cebelleşiyordum, şimdi bakıyorum da herkes Burak'a sallıyor.![]()
Bir ara bunu Lewandowski ile mukayese ediyorlardı hatırlıyor musun ?![]()
Giroud'dan iyi diyenler de vardı.Bir ara bunu Lewandowski ile mukayese ediyorlardı hatırlıyor musun ?![]()
Bir kahvede trabzonlu bir abi Burak Benzema'dan kat be kat daha iyi diyordu.
O gün Real 6 atmıştı bize.
Benzema'nın gollerini hiç anlatmayayım.
BlueTapa
Giroud'dan iyi diyenler de vardı.
Yalnız bir gelişme var burada; Burak'a 1 kuruş bile bonservis verecek avanak takım olmadığını herkes anlamış artık. Geçen sezon hem sövüp hem de "10 milyona itelesek iyi olur" diyenler vardı.![]()