#17 Burak Yılmaz

çok kötü çok burak iyi goller atıyodu ama bu sene nedense çöküş içinde top gelince gol olmucağını hepimiz biliyoruz ama artık o toplar bile gelmiyor güveni öyle kalmamış ki kimsenin sneijder önünde burak olmasına rağmen kaç metreden çakıyo topa

arkasini toplayan bir drogba olmayinca tüm defolari gün yüzüne cikti
mancini aslinda bunu solda oynatarak daha fazla küfür yemekten kurtarmisti ama pasamiz begenmedi illa forvet oynayacagim diye agladi
al bak hali ortada wesley olmasa coktan havlu atmistik

burak mutlaka çift forvet oynamalı ilk oynadığı sene elmander ve drogba ile oynadı ve çok iyiydi. Trabzonda umut ve halil ile oynadı ve yine müthişti. Burak top tutamaz,kafa toplarında kötü ama golcü bu tür işleri umut veya pandev yapabilir burakta rahatlar.

Burak her zaman kötüydü. İyi giden takımın sisteminin tek başına içine etti. Günden güne eritti bizi.

burak mutlaka çift forvet oynamalı ilk oynadığı sene elmander ve drogba ile oynadı ve çok iyiydi. Trabzonda umut ve halil ile oynadı ve yine müthişti. Burak top tutamaz,kafa toplarında kötü ama golcü bu tür işleri umut veya pandev yapabilir burakta rahatlar.

Ya kardeşim bahsettiğin adam ne bileyim Van Persie gibi forvet koşusu yapar , ne bileyim Falcao gibi müthiş bir bitirici olur da takım olarak bazı defolarını kapatmaya çalışırsın...

Bahsettiğin adam kaleciyle karşı karşıya dahi gol atamıyor , teknik sıfırın altında , süper ligin en çok faul yapan oyuncusu , her maç en az 3 ofsayt...
İleride tek bir top tutamadığı için rakibe bir türlü baskı kuramıyoruz...

Elinde Wesley gibi bir dünya yıldızı varken onun üstüne takım inşa etmek gerek, sen bizi Burak'a göre oynayalım diyorsun...

Bu ahlaksız sinsi herifin beş para etmez bir oyuncu olduğunu anlamanız için daha ne yapması gerekiyor bunun merak ediyorum...

Burak'in gönderilmesi bizim için hayati önem tasiyor. Gelecek seneler heba olacak bunu gönderemezsek. Aysal hep bu kazikla hatirlanacak. Bunu bize yapmamaliydi. hajrovic kazigini bile sindirebiliriz belki, ama bu kritik bir hata oldu.

Ya kardeşim bahsettiğin adam ne bileyim Van Persie gibi forvet koşusu yapar , ne bileyim Falcao gibi müthiş bir bitirici olur da takım olarak bazı defolarını kapatmaya çalışırsın...

Bahsettiğin adam kaleciyle karşı karşıya dahi gol atamıyor , teknik sıfırın altında , süper ligin en çok faul yapan oyuncusu , her maç en az 3 ofsayt...
İleride tek bir top tutamadığı için rakibe bir türlü baskı kuramıyoruz...

Elinde Wesley gibi bir dünya yıldızı varken onun üstüne takım inşa etmek gerek, sen bizi Burak'a göre oynayalım diyorsun...

Bu ahlaksız sinsi herifin beş para etmez bir oyuncu olduğunu anlamanız için daha ne yapması gerekiyor bunun merak ediyorum...

son 4 yılda 100e yakın gol atan oyuncu ne olursa olsun kötü oyuncu değildir. 1 sene 20 atsa tesadüf dersin ama son 4 senede hep bu kadar atmış örneğin bir makukula vardı ilk sene 25 civarı gol attı sonra 3-4 tane anca atabildi ve gitti ama burak için bunu diyemeyiz. Dünya starı olmadığını herkes biliyor ama madem sınır var ve biz bu kadar para veriyoruz kullanmamız lazım abartılan kadarda kötü değil ama keşke sınır kalksada üst düzey birini alabilsek onu istemeyen yoktur.

son 4 yılda 100e yakın gol atan oyuncu ne olursa olsun kötü oyuncu değildir. 1 sene 20 atsa tesadüf dersin ama son 4 senede hep bu kadar atmış örneğin bir makukula vardı ilk sene 25 civarı gol attı sonra 3-4 tane anca atabildi ve gitti ama burak için bunu diyemeyiz. Dünya starı olmadığını herkes biliyor ama madem sınır var ve biz bu kadar para veriyoruz kullanmamız lazım abartılan kadarda kötü değil ama keşke sınır kalksada üst düzey birini alabilsek onu istemeyen yoktur.

Kör değiliz arkadaşım herif yeteneksiz ya yeteneksiz...Galatasaray'a gelen en kötü forvet...

Defalarca bu adamın takıma verdiği zararı anlatttık hala gol sayılarından bahsediliyor...Bu adam yeteneksiz olduğu gibi kafası da çalışmıyor,gerçekten beyinsiz...Bir forvet bu kadar aptalca koşular yapmaz,bunun kadar kötü forvet koşusu yapan adam görmedim...

1 sene iyi 1 sene normal oynadı...Trabzondaki son senesi ve bizdeki ilk senesi...

Onun haricinde bildiğimiz kazma adam...Oynaması yabancı sınırı ile açıklanacak gibi de değil...Gol atamadığı gibi takıma zarar da veriyor...

Onu geç , Terim'in taş gibi 4-4-2 oynayan takımının bozulmasındaki 1 numaralı etken de bu arkadaş...Ben bunun oynayıp bizim iyi oynadığımız tek bir maç hatırlamıyorum...Karabasan gibi çöktü üstümüze...

Burağın gol atması tamamen bizim gibi bir takımda oynamasındandır zaten attığının 4 katınıda atammıyor ,halı sahada göbekli abuzittin efendiyi getirip bizim forvete diksen oda goller atacakdır, özet olarak 5 yılda 20 milyon Euro alacak büyük balon ve kazık..

Kör değiliz arkadaşım herif yeteneksiz ya yeteneksiz...Galatasaray'a gelen en kötü forvet...

Defalarca bu adamın takıma verdiği zararı anlatttık hala gol sayılarından bahsediliyor...Bu adam yeteneksiz olduğu gibi kafası da çalışmıyor,gerçekten beyinsiz...Bir forvet bu kadar aptalca koşular yapmaz,bunun kadar kötü forvet koşusu yapan adam görmedim...

1 sene iyi 1 sene normal oynadı...Trabzondaki son senesi ve bizdeki ilk senesi...

Onun haricinde bildiğimiz kazma adam...Oynaması yabancı sınırı ile açıklanacak gibi de değil...Gol atamadığı gibi takıma zarar da veriyor...

Onu geç , Terim'in taş gibi 4-4-2 oynayan takımının bozulmasındaki 1 numaralı etken de bu arkadaş...Ben bunun oynayıp bizim iyi oynadığımız tek bir maç hatırlamıyorum...Karabasan gibi çöktü üstümüze...
Bunun oynadığı ve bir tane iyi oynadığımız maç yok...

Burak yılmaz geldiğinden beri iyi oynadığımız maçları hatırlayalım...

Beşiktaş 3-3 galatasaray maçının ilk yarısı 2012-2013 lig

galatasaray 3-2 real madrid

juventus 2-2 galatasaray

galatasaray 1-0 porto emirates cup

galatasaray 2-1 arsenal emirates cup

galatasaray 1-0 fenerbahçe süper kupa

galatasara 2-1 beşiktaş 2012-2013 lig

Yukarıdaki maçlar burak geldikten sonra iyi oynadığımız en kötü doğru oyun oynadığımız maçlar ve ne tesadüf ki hiç birinde burak yok..

Bu adam varken iyi oyun olmayacak.Her maç öncesi romantizme bağlayıp hadi aslanım,yürüyedur,koşadur diyip gazlamakla olmuyor maalesef...

juventus 2-2 galatasaray

Yukarıdaki maçlar burak geldikten sonra iyi oynadığımız en kötü doğru oyun oynadığımız maçlar ve ne tesadüf ki hiç birinde burak yok..

Bu adam varken iyi oyun olmayacak.Her maç öncesi romantizme bağlayıp hadi aslanım,yürüyedur,koşadur diyip gazlamakla olmuyor maalesef...

Dogru söze ne denir..
O olumlu oyunumuz o 3-3lük BJK macinda Burak girdikten sonra yerle bir oldu. O günden sonra iyi futbol oynamiyoruz.
Bu adam rezil iste rezil, yeteneksiz, karaktersiz.Virus. Su ligin en kötü forveti.

juventus 2-2 galatasaray

Öyle herşeyi geçtim o kadar yıl top oynamışsın her pozisyonun ofsayt insanın hiç aklına gelmez mi nerede duruyorum.Ofsayt mı değil bakar sağına soluna ya sıradan bir insanı koysan en azından bundan daha çok çaba sarfeder.

Burak Yılmaz'ı ilk geldiğinde beğenenlerin ve şimdilerde eleştirenlerin mesajlarını bir toplayıp burada paylaşmak lazım.

90.dk boyunca topla oynama ;
Burak:13

8.dk boyunca topla oynama;
Emre:14

Şaka gibi

çoğu büyük maçta olduğu gibi fener maçında da ortalıkta yoktu. adam yolunu bulmuş anadalou takımlarına boş kaleye topları yuvarla al milyonları. herzaman iddia ettim bu burak ın yerine iyi bi forveti geçtim şikecilerin yedeği webo kalitesinde bi forveti bile koysak bu takım en az 1-2 seviye atlar.

sneijder gol attıktan sonraki halleri gel beni döv diyo.iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.başımıza gelen en kötü şey.

Geri
Üst Alt