#17 Burak Yılmaz

sneijder gol attıktan sonraki halleri gel beni döv diyo.iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.başımıza gelen en kötü şey.

Aynen top 90'a gitti gördü golü halen trip atıyor,sevinmiyor.Benim için tamamen bitti o andan sonra.Takıma gram değer verseydi,önem verseydi o harika golden sonra hoplar zıplar Sneijder'e koşardı.Tamam pozisyonda pas istemiş olabilirsin ama gol oldu zaten amaca ulaşıldı,demek ki senin amacın takım değil kendin.Hangi takıma giderse gitsin değişmez bu.

Aynen top 90'a gitti gördü golü halen trip atıyor,sevinmiyor.Benim için tamamen bitti o andan sonra.Takıma gram değer verseydi,önem verseydi o harika golden sonra hoplar zıplar Sneijder'e koşardı.Tamam pozisyonda pas istemiş olabilirsin ama gol oldu zaten amaca ulaşıldı,demek ki senin amacın takım değil kendin.Hangi takıma giderse gitsin değişmez bu.
Burak "rüyamda ofsayta giriyorum" ve Selçuk'la komik diyalog - YouTube
Burdan belli zaten.

benim yazacaklarımın aynısını yazmışsın.Ama suç Burak'ta değil ,ilk 11 de banko oynayacak forvet almayanlarda. Bu sene yapılan gereksiz transferlerin toplam parasına sağlam bir forvet alsaydık,bu hareketleri görmezdik.

Ne yazık ki sözleşmesi bitene kadar emdiğimiz sütü burnumuzdan getirecek kankası ile beraber.

Gollerin de Umut ve Hamitin girip malum iki odunun çıkmasından sonra Sneijderin daha fazla boş alan bulması ve daha rahat pas alması sonucu bulduk.En azından Prandelli geç de olsa değişiklikleri düzgün yaptı.Baştan bu şekilde çıksak maçı çok rahat alabilirdik.

Bu sezon herhangi bir maçta 5 dakika bile baskılı futbol oynayamamızın en büyük sebebi qral burak bey.

90.dk boyunca topla oynama ;
Burak:13

8.dk boyunca topla oynama;
Emre:14

Şaka gibi

Bu istatistik gündeme gelince ntvspordaki malum programda metin tekin ve demirkol hemen savunmaya geçtiler.Neymiş ileriye top taşınamamış,takımın suçu varmış.Demirkolda bu burak eleştirisi değil,takım eleştirisi diyerek 3 senedir messi,drogba,sneijder gibi adamları eleştirip buraka tek kelime etmeme ya da edememe geleneğini devam ettirdi.Adam acaip torpilli.

Bayağı şenlik olur.Benim de kesin talihsiz mesajlarım çıkar.Geçen senenin başında uyanmaya başladım.

yoo

selcuku xavi ile kiyaslayanlarda vardi ama simdi 5. lig topcusu oldu. elestiriler birazda futbolcuya bagli. ben burakla selcuku cok severdim ama mesela suana baktigimizda nefret ediyorum ikisindende. g.zani severdim meloya dedigi laftan sonra sevmiyorum.

hani eskiden ne demis simdi ne diyor olayi oyuncu elestirisi acisindan saglikli degil bana kalirsa. burada anlik degerlendiriyoruz sonucta

Bu istatistik gündeme gelince ntvspordaki malum programda metin tekin ve demirkol hemen savunmaya geçtiler.Neymiş ileriye top taşınamamış,takımın suçu varmış.Demirkolda bu burak eleştirisi değil,takım eleştirisi diyerek 3 senedir messi,drogba,sneijder gibi adamları eleştirip buraka tek kelime etmeme ya da edememe geleneğini devam ettirdi.Adam acaip torpilli.

Mancini geldiginden beri takimin üzerinde bir kisirlik var, pozisyon üretmekte zorlaniyoruz... Sneijder´de solda, yada direk forvet arkasi oynadigi her macta top almakta zorlaniyor... Bu kisirlikta toplari 3 kisi arasinda gögüsü ile yumusatan bir Drogba vardi, bu hücum sekli ona bile illalah dedirtti ve adam bitti sezon ortasina dogru.
Topu ileri tasima, ve ileride pozisyon üretmekte inanilmaz zorluk yasiyoruz. Savunma ve hücum arasinda bir kopukluk var... Bunu Prandelli cözmesi lazim...

Senden nefret ediyorum Burak YILMAZ.Çünkü Galatasarayım'a zarar veriyorsun.

bugün sahada gezerken belki baglari kopar sansimiza

Dandik anadolu takımlarına bile baskı kuramama sebebimiz...

Allah belamızı verdi bu sinsi rezil ile...Daha hala aklıma Sneijder'in 2.golüne trip atması geliyor...

Bir tane ulan 1 tane olumlu yaptığın 1 iş olsun...Süper ligdeki en en en kötü forvet...Hatta hatta dünyadaki en kötü en zararlı forvet 1.ligleri baz alırsak...

Karşı karşıya bile 50 defa gol kaçıran adam bu...Sakatlanmıyor da bela herif...

Dandik anadolu takımlarına bile baskı kuramama sebebimiz...

Allah belamızı verdi bu sinsi rezil ile...Daha hala aklıma Sneijder'in 2.golüne trip atması geliyor...

Bir tane ulan 1 tane olumlu yaptığın 1 iş olsun...Süper ligdeki en en en kötü forvet...Hatta hatta dünyadaki en kötü en zararlı forvet 1.ligleri baz alırsak...

Karşı karşıya bile 50 defa gol kaçıran adam bu...Sakatlanmıyor da bela herif...

Karsi karsiya gelip kacirsa amenna diyecegiz.Herif sahada kosmuyor,top suremiyor,pas atmasini bilmiyor.Daha topu nasil alacagini bilmiyor.Full paso kendini yere atiyor.Ofsayta giriyor.Her seyi zarar bunun.

Herif yeteneksiz ve üstelik ciddiyetsiz. Kosmuyor, savasmiyor. Zarar veriyor karaktersiz. Ne desem az lan.
Bunda hocalarimizinda sucu var. HER MAC garanti 11. Yönetim de 5 yillik sözlesmeyi basar okadar maas ile. Tabii Burak da havalanir ve dokunulmaz oldugunu düsünür.

Karsi karsiya gelip kacirsa amenna diyecegiz.Herif sahada kosmuyor,top suremiyor,pas atmasini bilmiyor.Daha topu nasil alacagini bilmiyor.Full paso kendini yere atiyor.Ofsayta giriyor.Her seyi zarar bunun.

Adam koskoca Fener maçında 90 dakikada şaka gibi sadece 13 kere topla buluşmuş , Demirkol gibi reziller "yaw orta saha Burak'ı pozisyona sokmuyor" diyor...Allah hepsinin belasını versin , adam ne yaparsa yapsın bahaneleri var...Drogba verken "Burak tek forvet oynamalı " diye bağıran tipler "Burak'a yardımcı olacak bir forvet gerek" diyor...

Ben iddia ediyorum Uefa'ya üye 52 ülkenin en üst düzey liglerindeki tüm forvetler arasında uzak ara en kötüsü...Bir tane olumlu iyi bir özelliği yok...

Ben 2010-2011 de bile takımı takip ettim hiç bırakmadım ama bu rezil yüzünden takımdan soğudum artık...İllahlah ettirdi bu rezil ve kankası rezil...

Geri
Üst Alt