#17 Burak Yılmaz

Kimse almaz diye bir şey yok. Burak'ı satıyoruz dese kulüp, çok rahat talipleri çıkar. Avrupa'da halen piyasası olan bir oyuncu.

Tabi büyük takımlara gidemez de, orta sıra takımlara falan gidebilir. Maaş yüzünden Rusya vs. de uygun duruyor.

Ya da en kötü TS alır. Orada Cardozo da gelse hala Burak diyorlar. Adamlar unutamamış TS'deki performansını. Bizim Keita takıntısının bir benzeri var.

Senin GALATASARAYIM'A transfer olduğun güne lanet olsun rezill heriff ben şu antrenmansız halimle şu kilolu halimlee senden bin kat daha iyi oynarım reziloğlurezil KAZMAANIN DANİSKASI

Kimse almaz diye bir şey yok. Burak'ı satıyoruz dese kulüp, çok rahat talipleri çıkar. Avrupa'da halen piyasası olan bir oyuncu.

Tabi büyük takımlara gidemez de, orta sıra takımlara falan gidebilir. Maaş yüzünden Rusya vs. de uygun duruyor.

Ya da en kötü TS alır. Orada Cardozo da gelse hala Burak diyorlar. Adamlar unutamamış TS'deki performansını. Bizim Keita takıntısının bir benzeri var.

https://inciswf.com/satgitsin.swf

sakatlan be vicdansiz .. 4 ay sahalardan uzak kal .. Umut Bulut biraz bizi kahretsin hep senmi bee

Herifte nasıl bir fizik varsa senelerdir sakatlandığını duymadım , bunun kankası da öyle...

Ulan şöyle 6-8 ay olmayın da rahatlayalım bitirdiniz ulan Galatasaray'ı..Her maç 9 kişi ile oynuyoruz,diğer oyuncular iyi isyan etmiyor...

Sneijder kalacaksa sözleşmesine yabancı forvet ile oynamak istediği şartını koysun...Yok yabancı forvet derseler gitsin kendine eziyet etmesin...

Bu ve kankasının oynamasının sebebi yönetim baskısı ve aynı zamanda yönetim boşluğu...Yerli futbolcular Florya'yı çiftlik yapmışlar...

Umarım Ali Dürüst ve Abdürrahim çeki düzen verirler,bu ne yahu...Bunları görmekten bıktım artık...

Burakla ilgili düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum ama burakı başımıza musallat edenlerden biri de ''moskovanin kampindan kaçirdum'' diyen abdurrahim albayraktır.Albayrak emin ol şu an sorunun yerli oyuncuların küstürülmesinden kaynaklandığını zannediyordur.Yani ona göre o gidecek,futbolcularla ilgilenecek burakta ronaldo olacak!!!

Herifte nasıl bir fizik varsa senelerdir sakatlandığını duymadım , bunun kankası da öyle...

Ulan şöyle 6-8 ay olmayın da rahatlayalım bitirdiniz ulan Galatasaray'ı..Her maç 9 kişi ile oynuyoruz,diğer oyuncular iyi isyan etmiyor...

Sneijder kalacaksa sözleşmesine yabancı forvet ile oynamak istediği şartını koysun...Yok yabancı forvet derseler gitsin kendine eziyet etmesin...

Adamlar kendilerini hiç zorlamıyorlar ki sakatlansınlar. İkili mücadeleye mi girmiş ekstra zorlanıp performans mı vermiş yok.

Sakatlanmaması fizikle alakalı değil zaten. Yeteneksiz futbolcu sahada hep saklanır, ikili mücadeleye zaten giremez, herhangi bir çalım denemesi dahi yapmaya cüret edemez, sadece dan dun topa vurur, en kötü hemen yanındakine verir uzaklaşır. Bu ve kankası da böyle zaten.

Kaçak güreşip en fazla yan pas geri pas yapabilirler. Herhangi bir mücadele göstermezler. Zaten Selçuk yanına birinin yaklaştığını görünce direk kıçını ona döner ve teması aldığı anda kendini yere atıp faul almaya çalışır.

Burak'ta aynı şekilde yanında arkasında birini gördü mü, ceza sahası civarında bırakır kendini çimlerin üzerine. Yani kısacası yetenek yok, zeka yok, mücadele yok, gayret yok, hep kaçamak güreşmek var, saklanmak var bunların yazılımında. O yüzden zor sakatlanırlar, sakatlansalar bile normal bir vatandaşın halı saha maçında yaşayabileceği türden bir sakatlanma olur zaten. Anca 3-5 gün sürer.

Bu yeteneksiz yüzünden ceza yedim kaç gündür yazamıyodum foruma albayrak yönetimde bu yerli tayfası iyice tepemize çıkar artık

Kotu oynayacagini hepimiz biliyoruz.Bari yakaladigini at da kazanalim

nasil lesh futbolcusun sen foul yapmadan topu alamiyon mu ?

Bir pozisyonda önü bostu topu biraz sürmek istedi sonra top bi acilmadimi:D
Cok basit seyleri bile beceremiyor bu adam, ben bile bundan yetenekli olduguma eminim.

Herif aşırı yeteneksiz, bunla futbol oynanmaz. Her top oynamak isteyen takimin icine sicar bu dangalak

Ofsayta bile düşmüyo artık berk oynasa bundan iyi hiç olmazsa tecrübe kazanır

Ben buna sövmem, bunu her maç 90 dk oynatan beyinsize söverim.

Geri
Üst Alt